פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   יבואן ציוג דיג ודמויים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: יבואן ציוג דיג ודמויים (נקרא 3444 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
מישהו יודע איך אפשר להגיע ליבואנים של ציוד דיג בארץ? אני מחפש יבואן של דמויים בעיקר, לקנות כמות של חברות מוכרות. אין לי מושג איך כל העניין עובד, ומה המחירים של היבואנים או איך זה עובד. אם למישהו יש מידע אני אשמח לשמוע תודה, עריכה- ראיתי שי את fish n fun הוא יבואן של ציוד? אני מתכוון במחירים יותר זולים ממה שקונים בחנויות? מה ההבדלים בין החנויות ליבואנים? 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 29, 2013, 21:35:04 PM על ידי sagi1m
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היבואנים לא בטוח שימכרו לך כמה אתה כבר רוצה לקנות ?
|
|
|
|
|
|
|
למה שלא ימכרו? הם מוכרים רק לחנויות?
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
למה שלא ימכרו? הם מוכרים רק לחנויות? בדר"כ כן ולא רק, אלא שהם גם לא יכולים להוציא לך סחורה במחירים יותר טובים מאלו שמוצעים בחנויות כי אז בעלי החנויות יעשו עליהם עליהום... בגלל זה מבצעי יבואנים בדר"כ מתפוצצים להם בפנים...
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
למה שלא ימכרו? הם מוכרים רק לחנויות? בדר"כ כן ולא רק, אלא שהם גם לא יכולים להוציא לך סחורה במחירים יותר טובים מאלו שמוצעים בחנויות כי אז בעלי החנויות יעשו עליהם עליהום... בגלל זה מבצעי יבואנים בדר"כ מתפוצצים להם בפנים... כפי שציין גיאצוק, יבואנים מוכרים רק לחנויות, אם ליבואן יש חנות - המוצר נמכר בחנות במחיר שהוא נמכר בחנויות. לפי הידוע לי יש בין חברי הפורום שמייבאים "בקטן" מוצרים מחו"ל, בכל מקרה תוכל לבדוק בפורום השוק הפתוח אם יש שם מוצרים אטרקטיביים עבורך...
|
|
|
|
|
|
|
למה שלא ימכרו? הם מוכרים רק לחנויות? בדר"כ כן ולא רק, אלא שהם גם לא יכולים להוציא לך סחורה במחירים יותר טובים מאלו שמוצעים בחנויות כי אז בעלי החנויות יעשו עליהם עליהום... בגלל זה מבצעי יבואנים בדר"כ מתפוצצים להם בפנים... כפי שציין גיאצוק, יבואנים מוכרים רק לחנויות, אם ליבואן יש חנות - המוצר נמכר בחנות במחיר שהוא נמכר בחנויות. לפי הידוע לי יש בין חברי הפורום שמייבאים "בקטן" מוצרים מחו"ל, בכל מקרה תוכל לבדוק בפורום השוק הפתוח אם יש שם מוצרים אטרקטיביים עבורך... היבואנים לא בטוח שימכרו לך כמה אתה כבר רוצה לקנות ?
למה שלא ימכרו? הם מוכרים רק לחנויות? בדר"כ כן ולא רק, אלא שהם גם לא יכולים להוציא לך סחורה במחירים יותר טובים מאלו שמוצעים בחנויות כי אז בעלי החנויות יעשו עליהם עליהום... בגלל זה מבצעי יבואנים בדר"כ מתפוצצים להם בפנים... אין לי מה לחפש בשוק פתוח כי הדמויים לא הולכים לשימוש אישי..  כלומר אין לי אפשרות לקנות דמויים בארץ במחירים נמוכים ממחירי החנויות?  אתם מבינים שאני לא מדבר על מספר קטן של דמויים נכון? תודה
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
לדעתי כל עסק יתן לך הנחה קמעונאית , תלוי עד כמה תסתדרו . כדי שיהיה לך נקודת פרספקטיבה - כשיניב מביא טקל האוס קניה של 168 דמויים מצבע זה כמות מסחרית או 500 חב' תולעי סיליקון של אקו-גיר דבר איתי אם תרצה הצעת מחיר לדמוים אולי אצליח לפתות אותך  שבוע טוב
|
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
אתה סתם חושב ככה מה תעשה עם סטוק של דמויים ? לי יש 12 דמויים יקרים
והרבה פשוטים ואני מסתדר יופי.
|
|
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
|
|
יובל, הם לא לשימוש אישי כמובן שאין לי מה לעשות עם סטוק של דמויים
|
|
|
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
יובל, הם לא לשימוש אישי כמובן שאין לי מה לעשות עם סטוק של דמויים
אתה מתכוון לקנות ולמכור ? פשוט לא הבנתי אחי מה תעשה איתם.
|
|
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני אסביר לך בפרטי
למה בפרטי ? שאלת משהו את כולם בגלוי ,תן הסבר למה אתה רוצה כמות אולי תקבל תשובה ומענה.
|
|
|
|
|
|
|
צודק דובדוב,  בעיקרון הם אמורים ללכת למכירות באיביי, ואם לא ילך למכירות בארץ.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 30, 2013, 17:59:46 PM על ידי sagi1m
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צודק דובדוב,  בעיקרון הם אמורים ללכת למכירות באיביי, ואם לא ילך למכירות בארץ. תפתח חנות וזהו 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
צודק דובדוב,  בעיקרון הם אמורים ללכת למכירות באיביי, ואם לא ילך למכירות בארץ. תפתח חנות וזהו  אתה באמת חושב שתוכל להתחרות במחירים של המוכרים מחול באיבי 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|