הנה אנחנו אחרי עוד תחרות ז'ירז'ור בכנרת .
אחרי שהשעות המוקדמות, החום והלחות (וגם כמה בירות) התנדפו, אני יושב ומביט לאחור וחייב להגיד לכם שאני אוהב מה שאני רואה

החברויות הישנות והקשרים החדשים, האווירה הנעימה והצחוקים, השיתוף במידע, ציוד וגם קפה עם עוגיות, הופכים את הפורום הזה והמפגשים שמתקיימים אחת ל, לתענוג צרוף אחד גדול
את הפאדיחה הראשונה שלי עשיתי ביום חמישי כשלא הצלחתי להגיע לערב לפני כשהקבינט התכנס על בשר ושתיה בנקודה שנבחרה ואת הפאדיחה השנייה עשיתי כשלא הצלחתי לתפוס את השפמנון המיוחל שיזכה אותי בחבילת הדמויים שהעניק לנו יניב לפרס השלישי על הדג הגדול ביותר אבל לשמחתי זכה בה חבר טוב שגם יעשה בה שימוש טוב. אם זה בירדן ואם זה סתם לתת לי אותם

כשאני בוחן את התנאים עצמם ששררו במקום והשפעתם על הדיג, אני חושב שהדבר הראשון ששיבש את תפיסות הבוקר של אור ראשון הייתה הרוח שבירברה את פני המים והסתירה את המרדפים של אור ראשון.
מאוחר יותר הרוח נפלה ותנאי השרב שתמיד מורידים את המושטים למטה ולפעילות אפסית התפתחו להם בעצלתיים אבל לא יותר מדי והדגים שיתפו פעולה...
כניסת כלי שיט בנקודה ונוכחותם של כלי שיט במרחק זריקה טובה מהחוף גם הם לא תורמים אבל גם שם, למרות כול זאת, היו תפיסות ורוב הדגים שנתפסו היו בגודל שנקבע כרף מינימום
אפילו ביניות ספורות הגיעו לביקור ושיחקו תפקיד בסיכומי השקילה ויש אחד, בחור צעיר עם ציוד שדורש שדרוג דחוף שאם היה רשום בתחרות יש מצב שהיה לוקח את אחד המקומות הראשונים רק מהביניות שתפס עם ציקדה לבנה ובודדת שהייתה לו
אולי הפעם לא הייתה לו אפשרות לזכות אבל בפעם הבאה אני חושב שיש סיכוי טוב שנראה אותו זוכה...
לסיכום חברים,
יש לנו כאן חומר אנושי מעולה ודייגים מצוינים שלא מהססים לבוא ממרחקים גדולים בשביל כמה שעות בתנאים לא קלים ולשטח לא מוכר ולעשות את המפגשים האלו למה שהם

שמחתי לפגוש את כולכם ולקחת חלק בחוויה המהנה הזו ומתחיל לספור את הזמן עד לפגישה הבאה!
אני רוצה להודות לשותפי לניהול, רון דדון, רפי, מאמון ואליקו שעושים את כול המאמצים שהדברים האלו יצאו לפועל בצורה הטובה ביותר ושדאגו לכול הקצוות בשבוע ששהיתי בחו"ל

בלעדיכם כול זה, לא היה קורה...
אני רוצה להודות לסער זאבי, מנהלנו בדימוס, שעשה את כול המאמצים להצליח בבלתי אפשרי

הביטול של "עמי ותמי" ברגע האחרון אינו באשמתך אבל יצא מזה משהו טוב וזה שיצא לנו לראות אותך בבלוק-באסטר שלנו

לזוכים בתחרות, דני לב, אנדריי, צח ברק ואלון טי, כול הכבוד לכולכם ותתחדשו
תודה לדני "הכוכב" לב על המחווה היפה שזיכתה את צח "רולר מצופים" ברק בפרס מדוגם ביותר!
למי שמכיר אותך אני מניח שזה לא בא בהפתעה ...
גם אנדריי שיחק אותה עם מחווה (נוספת) מיוחדת במינה והעניק את החכה שזכה בה למישה שנפרד מחכתו שבוע קודם לכן.
דברים כאלו רואים רק אצלנו...
תודה אישית ליצחק על הפתעה קטנה-גדולה שעשתה אותי מאושר עד הגג ומבחינתי יצאתי מהתחרות הזו זוכה.
למרות האכזבות הרבות בחיפושי אחר חכת בלאק ווידו של דיווה, הצליח יצחק למצוא לי אלמנה של 4 מטר ועשה אותי למאושר באדם

אומרים שהפתעות גדולות באות בחבילות קטנות ואין ספק יצחק שאתה אחד מהן

ולבסוף, תודה ענקית ליניב מ- FISH & FUN
זו הפעם השנייה שאנו נהנים משירות מהנה, מקצועי ואכפתי מיניב שתמיד דואג שהכול יתקתק ושכולם ייהנו ויצאו מרוצים ולא חוסך באמצעים בכול המישורים!
זה תענוג גדול ויתרון כשאתה יודע שיש על מי לסמוך ושפינה אחת בכול הארגון של התחרות, סגורה כמו שצריך ושאתה יכול להתפנות לשאר בראש שקט

יניב, המון תודה על הכול ופעם נוספת, שיחקת אותה
זהו חברים.
עד כאן להפעם...
אנחנו נהנינו מאד ומקווה שנהניתם גם אתם ושנתראה בקרוב בהפקות נוספות

שלכם,
בשם ההנהלה והצוות,
גיא

ועל היותך אדם