פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   משקולות בעשייה עצמית להטלות רחוקות |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: משקולות בעשייה עצמית להטלות רחוקות (נקרא 6684 פעמים) |
הדפסה |
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שלום לכל חברי הפורום  לפני כמה ימים קיבלתי מאבא של חבר 100 קילו עופרת הבחור היה דייג שהוא היה צעיר והוא היה מכין לבד את המשקולות מדובר לפני 35 שנה הייתי בן 5  ואז עלה לי רעיון להכין משקולות לדייג לבד עופרת יש בכמות לעוד 100 שנה החלטתי להכין שבלונה למשקולות לזריקה לרחוק כמובן חומרים יש ,ציוד מגן יש וחובה שיהיה ורציתי שתראו את התוצאות כמובן אם תרצו שאני יעלה לכם איך מכינים אני מוכן בכיף : וכמובן חוות דעת שלכם ,שאלות וכל מה שבא לכם  
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
בובמבט שוקע?? יצא טוב יותר מאשר דמיינתי כשדברנו, באיזה חומר השתמשת לשבלונה? מאיזה בומבט לקחת מידה, 5 גרם??
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
מוטי יגאון!
תותח אחלה עבודה... נראה ממש טוב..
שאלה. שיצקת את העופרת על התפס, עיקמת אותו מעט בחלק התחתון שבתתוך העופרת כדי שתהיה אחיזה טובה יותר? אם לא זה לא יכול להשלף החוצה במשיכה חזקה? נק' למחשבה
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אשמח לשמוע על הכנת השבלונה והחומרים שבשימוש וכדאי מאד לפרט גם לגבי ציוד ההגנה  לגבי היציקה עצמה, אני חושב שהכי טוב שהטבעת לקשירה תהיה כמה שיותר קרובה לקצה המשקולת. כפי שציין לירון, חובה ליצור בקצה המוט נירוסטה פיתול או לולאה בכדי שהוא לא יישלף מהמשקולת  יש לך דוגמה גם למשקולות רצות ?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
בובמבט שוקע?? יצא טוב יותר מאשר דמיינתי כשדברנו, באיזה חומר השתמשת לשבלונה? מאיזה בומבט לקחת מידה, 5 גרם??
כמו שמומי אומר בומבט שוקע את הצורה לקחתי מי בומבט המידה הוא בגודל של 10 גר ניסיתי גם 20 אבל במשקל של 20 גר, יוצא משקולת שהמשקל הוא 230 גר כבד מאוד עם 10 גר יוצא משקולת של 125 גר החומר שהיה בשימוש לשבלונה כמובן פלסטלינה , והיציקה כמובן גבס .
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי יגאון!
תותח אחלה עבודה... נראה ממש טוב..
שאלה. שיצקת את העופרת על התפס, עיקמת אותו מעט בחלק התחתון שבתתוך העופרת כדי שתהיה אחיזה טובה יותר? אם לא זה לא יכול להשלף החוצה במשיכה חזקה? נק' למחשבה
נכון מאוד חייב לכופף כמו שאמרתה יכול להישלף החוצה 
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 אם אתה מגיע לתחרות ומוכר כאלה, אני מוכן לקנות כמה 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
1 -אשמח לשמוע על הכנת השבלונה והחומרים שבשימוש וכדאי מאד לפרט גם לגבי ציוד ההגנה  2 -לגבי היציקה עצמה, אני חושב שהכי טוב שהטבעת לקשירה תהיה כמה שיותר קרובה לקצה המשקולת. כפי שציין לירון, חובה ליצור בקצה המוט נירוסטה פיתול או לולאה בכדי שהוא לא יישלף מהמשקולת  יש לך דוגמה גם למשקולות רצות ? שאלה ראשונה שלך גיא אני יפרט בהמשך  שאלה השנייה גיא לא עשיתי כמו שאתה אומר שזה גם אפשרות מסיבה שאני יכול להשתמש ב lead lift לשימוש במקומות שיש סלעים . 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 אם אתה מגיע לתחרות ומוכר כאלה, אני מוכן לקנות כמה  מישה למכור בטוח שלא אני לא מוכר ,פשוט נהנה לעשות לבד דברים  יש עוד הרבה דברים שאני יעלה לכם בהמשך  גם היום המשקולות יהיו בצבע ירוק ואדום צבע מיוחד שיש לי בעבודה ואז נעלה לכם עוד תמונות 
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 אם אתה מגיע לתחרות ומוכר כאלה, אני מוכן לקנות כמה  מישה למכור בטוח שלא אני לא מוכר ,פשוט נהנה לעשות לבד דברים  יש עוד הרבה דברים שאני יעלה לכם בהמשך  גם היום המשקולות יהיו בצבע ירוק ואדום צבע מיוחד שיש לי בעבודה ואז נעלה לכם עוד תמונות  אז אולי תוכל להכין לי כמה בחינם? או בכל זאת בתשלום סימלי? פשוט המשקולת לדיג קרפיונים מאוד יקרות, לפחות לי..  15 ש"ח למשקולת זה הכי זול שראיתי, הכי יקר עדיף שלא תשאלו 
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
תביא נבדוק  נדבר
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 אם אתה מגיע לתחרות ומוכר כאלה, אני מוכן לקנות כמה  מישה למכור בטוח שלא אני לא מוכר ,פשוט נהנה לעשות לבד דברים  יש עוד הרבה דברים שאני יעלה לכם בהמשך  גם היום המשקולות יהיו בצבע ירוק ואדום צבע מיוחד שיש לי בעבודה ואז נעלה לכם עוד תמונות  אז אולי תוכל להכין לי כמה בחינם? או בכל זאת בתשלום סימלי? פשוט המשקולת לדיג קרפיונים מאוד יקרות, לפחות לי..  15 ש"ח למשקולת זה הכי זול שראיתי, הכי יקר עדיף שלא תשאלו  הצבע לא מפריע לך מישה כסוף לקרפיונים 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 אם אתה מגיע לתחרות ומוכר כאלה, אני מוכן לקנות כמה  מישה למכור בטוח שלא אני לא מוכר ,פשוט נהנה לעשות לבד דברים  יש עוד הרבה דברים שאני יעלה לכם בהמשך  גם היום המשקולות יהיו בצבע ירוק ואדום צבע מיוחד שיש לי בעבודה ואז נעלה לכם עוד תמונות  אז אולי תוכל להכין לי כמה בחינם? או בכל זאת בתשלום סימלי? פשוט המשקולת לדיג קרפיונים מאוד יקרות, לפחות לי..  15 ש"ח למשקולת זה הכי זול שראיתי, הכי יקר עדיף שלא תשאלו  הצבע לא מפריע לך מישה כסוף לקרפיונים  אנדרי יהיה בצבע ירוק מה אתה אומר Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 אם אתה מגיע לתחרות ומוכר כאלה, אני מוכן לקנות כמה  מישה למכור בטוח שלא אני לא מוכר ,פשוט נהנה לעשות לבד דברים  יש עוד הרבה דברים שאני יעלה לכם בהמשך  גם היום המשקולות יהיו בצבע ירוק ואדום צבע מיוחד שיש לי בעבודה ואז נעלה לכם עוד תמונות  אז אולי תוכל להכין לי כמה בחינם? או בכל זאת בתשלום סימלי? פשוט המשקולת לדיג קרפיונים מאוד יקרות, לפחות לי..  15 ש"ח למשקולת זה הכי זול שראיתי, הכי יקר עדיף שלא תשאלו  הצבע לא מפריע לך מישה כסוף לקרפיונים  אנדרי יהיה בצבע ירוק מה אתה אומר Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 אם אתה מגיע לתחרות ומוכר כאלה, אני מוכן לקנות כמה  מישה למכור בטוח שלא אני לא מוכר ,פשוט נהנה לעשות לבד דברים  יש עוד הרבה דברים שאני יעלה לכם בהמשך  גם היום המשקולות יהיו בצבע ירוק ואדום צבע מיוחד שיש לי בעבודה ואז נעלה לכם עוד תמונות  אז אולי תוכל להכין לי כמה בחינם? או בכל זאת בתשלום סימלי? פשוט המשקולת לדיג קרפיונים מאוד יקרות, לפחות לי..  15 ש"ח למשקולת זה הכי זול שראיתי, הכי יקר עדיף שלא תשאלו  הצבע לא מפריע לך מישה כסוף לקרפיונים  אנדרי יהיה בצבע ירוק מה אתה אומר Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2  הא חשבתי הוא כבר צבע 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|