פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   שונא את עיריית תל אביב |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: שונא את עיריית תל אביב (נקרא 3410 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
25
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
 |
|
|
יום שבת עיריית תל אביב סגרו את רידינג בגלל איזה מירוץ אופניים עכשיו הגענו פתאום רואים סגור אומר לאבא שלי תגיד להם באנו לדוג אבא שלי שלי אומר להם השוטר אומר לו:לא איפ אפשר אז אבאשלי אומר לו:נו רק שעה עם הילד לדוג ונצא השוטר החוצפן עונה לו:אם תמשיך להתווכח אתה תקבל 1000 ש"ח קנס בלי שאבא שלי עשה משהו ואני ממש התעצבנתי אז אמרתי לאבא שלי תמשיך מפה לתל ברוך המשכנו.הלכנו עד לנקודה שלא שוחים שם כדי שנוכל לדוג נורמלי בלי שנוציא לאנשים עיינים אני ישר מוריד חולצה,נעליים מכין את המקל נכנס עד הברכיים וזורק לעומק (לפי ערכתי עם זה שנכנסתי למים מהחוף עד הנקודה שזרקתי עבר את ה90 מטר צילמתי לכם אבל אבא שלי לא יודע כל כך לצלם אז לא ראו איפה זרקתי) רואה אוכל ולא יוצא כלום מוציא,נכנס למים זורק עוד פעם מרזיק את המקל רבע שעה ביד מוציא ואין אוכל ולא הייתה אפילו הרגשה של אכילה ואמרתי אז זה בטח קטנים אז אמרתי נזרוק ככה כל הזמן אולי יבוא משהו לא נורא לא בא כלום אבל העיקר נהנתי בים המים היו כל כך נעימים שאחרי שזרקתי נכנסתי עוד פעם וסתם עמדתי שם מצטער שזה קישור לפייס אני יתם לכם קוד למי זה חסום ואתם תראו שזה יעבוד לכם מקווה שנהנתם מהדו"ח !!
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 25, 2013, 20:42:08 PM על ידי אברום הדייג
|
|
-------------------------------
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
|
גורן
|
לעולם אל תמעיט בערכו של הטימטום הצפוי מראש.... חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ילד ! תיקח אוויר ,אל תתן בוקסים לאף אחד ובטח לא לשוטר או פקח !!!!! אם בגילך אתה כבר מחלק בוקסים מה תעשה כשתגדל ? תפתח בירי לכל הכיוונים !!!!! תזכור משהו קטן- האלימות הינה מפלטם של חסרי היכולת !! או בשפה יותר ברורה בשבילך - רק מטומטמים מרימים ידים  הנהלה יקרה תחשבו אם יש מקום לשפה כזאת בממשק הדוחות.
|
|
אם לא תוותר לעצמך , אף אחד לא יוותר לך ! ! !
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
25
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
ילד ! תיקח אוויר ,אל תתן בוקסים לאף אחד ובטח לא לשוטר או פקח !!!!! אם בגילך אתה כבר מחלק בוקסים מה תעשה כשתגדל ? תפתח בירי לכל הכיוונים !!!!! תזכור משהו קטן- האלימות הינה מפלטם של חסרי היכולת !! או בשפה יותר ברורה בשבילך - רק מטומטמים מרימים ידים  הנהלה יקרה תחשבו אם יש מקום לשפה כזאת בממשק הדוחות. זה היה מילה שנייה לעצבים ולא באמת לתת בוקס ההנהלה מכירים אותי ואני בסדר גמור ואני לא מרביץ
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
פעם בוקסים
פעם אקדחי אוויר
אין ספק שההנהלה כבר מכירה את התופעה,
ומישהו ידאג לתעופה.
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הילד לא לומד  למיטב זיכרוני היה כבר בהשהיה לדעתי צריך לנקות בטיפול יותר רציני
|
|
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
25
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
דיי כבר למה כול העולם נגדי?למה כולם שונאים אותי הנה שיניתי זה מילה שנייה לעצבים דיי אתם לא מבינים איזה הרגשה רעה זאת שכולם נגדך
|
|
|
|
|
|
|
חברה לפי דעתי אתם קצת מגזימים, בסך הכל הוא ניסה לכתוב כמה שהדבר עיצבן אותו, אני בטוח שהוא לא התכוון לרע.
|
|
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
25
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
חברה לפי דעתי אתם קצת מגזימים, בסך הכל הוא ניסה לכתוב כמה שהדבר עיצבן אותו, אני בטוח שהוא לא התכוון לרע.
סוף סוף מישהו שמבין זה מה שהתכוונתי
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
חברים באמת אני חושב שאנחנו מגזימים כמובן שלכתי הודעה אישית לאברום והוא מבין שזה לא היה בסדר אז הוא עשה עריכה אני גם כועס על השוטרים לפעמים ואני בטוח שזה קרה לכולם 
|
|
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
25
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
חברים באמת אני חושב שאנחנו מגזימים כמובן שלכתי הודעה אישית לאברום והוא מבין שזה לא היה בסדר אז הוא עשה עריכה אני גם כועס על השוטרים לפעמים ואני בטוח שזה קרה לכולם  מוטי אני הכי מעריך אותך פה מכל הפורום תמיד נכון לעזור לכל אחד
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
28
דייג זה החיים
|
|
גם אני שונא ****  סתם, אברום כנראה הוא קיבל פקודה והוא לא יכול לתת אישור או משהו אז אין מה לעשות. וד''א - הנושא לא מתאים לדוחות...  --- נא לשמור על שפה נקייה
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 25, 2013, 22:42:03 PM על ידי רון דדון
|
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מי זה לא נתן לך להיכנס  מי זההההההההה ? איפה הוא ? איפה הוא אני יראה לו לא נותן לך להיכנס.. באמא שלי אני נכנס בו.. תחזיק אותי , תחזיק אותי אני אומר'ך.. בן של ז@$$$ , לא נותן לילד לדוג שעה.. מי הואאאאאאאא ? מי הואאאאא  הלן דלון אברום , כל הנאמר הוא בגדר הומור ותו לא וכל קשר למציאות הוא אמיתי לגמרי  אלימות ? אף פעם לא  רק איזה בוקס קטן כזה , אתה יודע , בקטנה.. סתירה פה שם.. סתםםםםםם , אף פעם אל תשתמש באלימות - טוב ילד כאפות ממוכר לאפות 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
דיי כבר למה כול העולם נגדי?למה כולם שונאים אותי הנה שיניתי זה מילה שנייה לעצבים דיי אתם לא מבינים איזה הרגשה רעה זאת שכולם נגדך
שמע אחי יש סיבה לכל דבר. אם אתה טוען שכל העולם נגדך צריכה להיות סיבה לכך,לא ייתכן שכולם לא בסדר ורק אתה צדיק ואני אומר את זה מנקודת מבט כי גם אני הייתי ככה. מציע לך להרגע ולחשוב פעמיים לפני שאתה מגיע לסיטואציות עם אנשים או וויכוחים. אבל תזהר מדבר אחד אלימות זה חרא של דבר תופעה של אנשים מפגרים שלא יכולים להעביר מסר בפה. הדברים נאמרים מחיבה כלפייך . קח לתשומת לבך .
|
|
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
25
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
אני הסברתי שזה מבטע את העצבים שלי אין לי את אומץ לתת למבוגר ממני בוקס
|
|
|
|
|
|
|
מי זה לא נתן לך להיכנס  מי זההההההההה ? איפה הוא ? איפה הוא אני יראה לו לא נותן לך להיכנס.. באמא שלי אני נכנס בו.. תחזיק אותי , תחזיק אותי אני אומר'ך.. בן של ז@$$$ , לא נותן לילד לדוג שעה.. מי הואאאאאאאא ? מי הואאאאא  הלן דלון אברום , כל הנאמר הוא בגדר הומור ותו לא וכל קשר למציאות הוא אמיתי לגמרי  אלימות ? אף פעם לא  רק איזה בוקס קטן כזה , אתה יודע , בקטנה.. סתירה פה שם.. סתםםםםםם , אף פעם אל תשתמש באלימות - טוב ילד כאפות ממוכר לאפות tong אבי הרגת אותי ואני הבנתי את אברום זה כמו שתגיד אני יהרוג אותך אתה באמת תהרוג אותו? לא זה צורת ביטוי של כאס
|
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|