|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 23/6/2013 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| בוקר | ניקל קטן - ציקדה | אמנון מצוי (עדדי) | 25 | | | בוקר | ניקל קטן - ציקדה | בינית ארוכת ראש (קרסין) | 1 | |
הדו"ח:השבת רצה הגורל ולא הסתדר לאף אחד לבוא איתי , חלק נסעו מוקדם ( אפילו מחמישי ) וחלק העדיפו להישאר בחום הזה קרוב למזגן ... אז עולה לבד . המים ירדו קצת ויותר קל להסתובב בחוף , הנה כמה מהמחזות שהעלו חיוך על פני :  המעבר הסודי   הדגים היו פעילים עד שהחום עלה . כרגיל הברזלים הוכיחו את עצמם . השבת עדיין רוב התקיפות היו קרוב לחוף כשהדמוי היה בדרכו החוצה מהמים .   פרט לכמה מושטים כל הדגים שוחררו . שבוע טוב לכולם 
|
|
-------------------------------
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אתה ממשיך לספק את הסחורה מהכנרת  איזה יופי של תמונות איכותיות
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אתה לא נח לרגע כל הכבוד על ההתמדה והתוצאות 
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
יופי של תפיסות!!
הכנרת רותחת בדגים! חייב לתת גיחה בקרוב מאוד
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
|
כהרגלך בקודש בכל תחילת שבוע מקבלים את המנה השבועית של דוחות בצבע על המתרחש באגם. כל הכבוד 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ואצלך זה באמת מסע...  סתם תחושה או שהשנה באמת יש יותר תפיסות מהרגיל של ביניות ארוכות ראש בז'ירז'ור? (לא רק אצלך אלא באופן כללי...)
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ואצלך זה באמת מסע...  סתם תחושה או שהשנה באמת יש יותר תפיסות מהרגיל של ביניות ארוכות ראש בז'ירז'ור? (לא רק אצלך אלא באופן כללי...) אני גם תפסתי העונה כמה פריטים בכנרת על ניקל.. דני כל הכבוד מפציץ כמו תמיד, מזל גדול שאתה לא משתתף בתחרות 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
כרגיל אני ממתין לראות את הדוח שלך ביום ראשון  תענוג של תמונות 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
כרגיל תמונות ודוח משובחים  בהצלחה בבאות
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
פעם הבא אתה יכול להרים טלאפון ויהיה לך אם מי לנסוע  כרגיל תפיסות יפות כול הכבוד אח גדול
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 24, 2013, 10:22:39 AM על ידי טושקאן
|
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
|
|
ללא ספק תותח !!!
כל הכבוד דני
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
תודה לכולם על המילים החמות  ואצלך זה באמת מסע...  סתם תחושה או שהשנה באמת יש יותר תפיסות מהרגיל של ביניות ארוכות ראש בז'ירז'ור? (לא רק אצלך אלא באופן כללי...) באמת המון ביניות ארוכות ראש , בקצב הזה היא תפסיק להיות מוגנת . פעם הבא אתה יכול להרים טלאפון ויהיה לך אם מי לנסוע  כרגיל תפיסות יפות כול הכבוד אח גדול אחחח כמה שחשבתי עליך , הבאסה שבת שלי לעסה את הפון והמסך קפא לכמה שעות אז לא יכולתי לחייג לאף אחד . לא נורא - פעם הבאה אח קטן  ואצלך זה באמת מסע...  סתם תחושה או שהשנה באמת יש יותר תפיסות מהרגיל של ביניות ארוכות ראש בז'ירז'ור? (לא רק אצלך אלא באופן כללי...) אני גם תפסתי העונה כמה פריטים בכנרת על ניקל.. דני כל הכבוד מפציץ כמו תמיד, מזל גדול שאתה לא משתתף בתחרות  תודה מישה לא רוצה לבאס אף אחד אבל חל שינוי של רגע אחרון * רק שאני לא מגיע להתחרות - אני בא לנצח 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 24, 2013, 20:06:02 PM על ידי kohav
|
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לכולם על המילים החמות  ואצלך זה באמת מסע...  סתם תחושה או שהשנה באמת יש יותר תפיסות מהרגיל של ביניות ארוכות ראש בז'ירז'ור? (לא רק אצלך אלא באופן כללי...) באמת המון ביניות ארוכות ראש , בקצב הזה היא תפסיק להיות מוגנת . פעם הבא אתה יכול להרים טלאפון ויהיה לך אם מי לנסוע  כרגיל תפיסות יפות כול הכבוד אח גדול אחחח כמה שחשבתי עליך , הבאסה שבת שלי לעסה את הפון והמסך קפא לכמה שעות אז לא יכולתי לחייג לאף אחד . לא נורא - פעם הבאה אח קטן  ואצלך זה באמת מסע...  סתם תחושה או שהשנה באמת יש יותר תפיסות מהרגיל של ביניות ארוכות ראש בז'ירז'ור? (לא רק אצלך אלא באופן כללי...) אני גם תפסתי העונה כמה פריטים בכנרת על ניקל.. דני כל הכבוד מפציץ כמו תמיד, מזל גדול שאתה לא משתתף בתחרות  תודה מישה לא רוצה לבאס אף אחד אבל חל שינוי של רגע אחרון * רק שאני לא מגיע להתחרות - אני בא לנצח  אין לי טעם להגיע 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|