| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 23/6/2013 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
שלום לכולם
בדרך כלל לא רואה צורך להעלות דוחות על תפיסות מהחוף אלא אם הן מיוחדות והפעם בהחלט הייתה אחת כזאת.
מגיע לחוף בערך בחצות, פותח ארבע מקלות, מחמש בסבידה קפואה שראתה כבר ימים (וימים) טובים יותר ומעיף לקיבינימט, ברגע שהחכות במים בשביל להפיג את השיעמום מז'רז'ר לקלמרי והפתעתי כבר בזריקה הראשונה עולה לו אחד חמוד(ממש לא ציפיתי להוציא בסוף יוני...),אח"כ לא נגעו יותר,כנראה תייר שיכור.
אחרי שעה ללא תנועה בכלל על המקלות שומע את אחד הפעמונים שלא מותיר ספק - יש אכילה.
לוקח אותו ביד,הוק סט עדין ולהפתעתי הדג בסלע... האכילה לא הייתה אופיינית ללוקוס ונותרתי קצת אבוד... שלוש שניות של מחשבה והחלטתי,מה שלא יהיה אני תולש אותו מהסלע...אני עם חוט 80 ליברות של פאוור פרו ושוק ןלידר 0.90 שיהיה לו בהצלחה....
שתי מכות עצבניות שלי ואני מרגיש שהוא יצא מהסלע, מתחיל להביא אותו אלי אבל ההרגשה משונה מאוד,כאילו אני מושך סלע,אפילו הלוקוס נותן קצת נגיחות ולא עולה ככה....ממש תחושה שאני מרים אבן!!!!
אחרי דקה מעלה את ה"סלע" לריף ולהפתעתי הרבה מגלה שהרמתי לובסטר של מעל קילו!!!!!!!!!
אני דג שנים בפיתיונות ותפסתי כמעט כל דג שנמצא באזור שלנו אבל לי זאת הייתה הפעם הראשונה...
כמה צילומי דוגמנות זריזים (מדובר היה בנקבה עם מלא ביצים) נשיקה והופ למים.
שימו לב באחת התמונות הוא מנסה לאנוס את הקלמרי מתחתיו.
חוויה נדירה ומיוחדת בפיתיונות.
מרקו.

. ראיתי אותם בעיקר בסרטים ונה אחד יוצא ועוד בפתיונות.