פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   ביתר ירושלים, הקבוצה של המדינה יוצאת לדרך חדשה...... |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: ביתר ירושלים, הקבוצה של המדינה יוצאת לדרך חדשה...... (נקרא 5868 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
בשעה טובה ולאחר ייסורים רבים של אוהדי הקבוצה, קבע בית המשפט המחוזי בירושלים כי הבעלות על קבוצת בית"ר ירושלים תועבר לאיש העסקים אלי טביב תם עידן גידאמק יוצאים לדרך חדשה...... דוד שובל 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 20, 2013, 10:30:54 AM על ידי דוד שובל
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
תם ולא נשלם נראה כי זה לא הסוף וצפוי קיץ סוער במיוחד
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
|
|
אצלנו בקטמונים חוגגים 
|
|
|
|
|
|
|
אצלנו בקטמונים חוגגים  ויש סיבה למסיבה........ 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה קבוצה של המדינה? בושה למדינה קבוצה עם אוהדים גזעניים כמו של בית"ר ומשום מה יש לי תחושה שעוד יתגעגעו שם לגאיידמק,בינתיים כל קבוצה שטביב נגע אחלה הרבה ח....א
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
הגיע הזמן שזה יקרה גידאמק כמו עלוקה לא שחרר סוף סוף דרך חדשה, ודווקא טביב מתאים כמו כפפה לבית"ר יאללה מחכה לעונה הקרובה אני חושב שבית"ר תהיה מעניינת!
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הגיע הזמן שזה יקרה גידאמק כמו עלוקה לא שחרר סוף סוף דרך חדשה, ודווקא טביב מתאים כמו כפפה לבית"ר יאללה מחכה לעונה הקרובה אני חושב שבית"ר תהיה מעניינת!
כורדי חושב  נראה לי מוזר 
|
|
|
|
|
|
|
איזה קבוצה של המדינה? בושה למדינה קבוצה עם אוהדים גזעניים כמו של בית"ר ומשום מה יש לי תחושה שעוד יתגעגעו שם לגאיידמק,בינתיים כל קבוצה שטביב נגע אחלה הרבה ח....א
מה אתה אומר דובדודבב ו/או איך שקוראים לך.... הח"מ גזען?? אבי חכם גזען?? רפי כהן גזען?? הכללא והתבטאות אומללה שלך....... דוד שובל
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 20, 2013, 14:43:43 PM על ידי דוד שובל
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
כורדי חושב  נראה לי מוזר  מה אתה חייב להגיב גם בדיונים שלא קשורים אליך נושאים שאין לך שום קשר אליהם סתם אתה מגיב יא קובבה 
|
|
|
|
|
|
|
מי שלא יהיו הבעלים החדשים(קטונתי מלשפוט), מאחל בהצלחה לקבוצה בדרכה החדשה. מי יתן ועידן חדש של התנהלות של ספורט איכותי מתחיל עכשיו.................. הצלחה של קבוצת הכדורגל מכל אגודה היא הצלחה לספורט הישראלי המקרטע. דרי 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 20, 2013, 15:08:14 PM על ידי דרי לוי
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כורדי חושב  נראה לי מוזר  מה אתה חייב להגיב גם בדיונים שלא קשורים אליך נושאים שאין לך שום קשר אליהם סתם אתה מגיב יא קובבה  שקול מילים כורדי או שתגיע ברגל לתחרות 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
מה אתה אומר דובדודבב ו/או איך שקוראים לך.... הח"מ גזען?? אבי חכם גזען?? רפי כהן גזען?? הכללא והתבטאות אומללה שלך....... דוד שובל ממש לא אומללה ,ואל תתמם לי אתה יודע בדיוק למה אני מתכוון. זה שאתה ורפי ואבי חכם לא מופיעים בתקשורת אחרי כל ההתבטאויות הגזעניות של ״ קומץ״ זה בעיה שלכם מה שרואים בתקשורת ובכל העולם ובעיקר במשחקי הכדורגל של ביית״ ר ובסיקורים השבועיים זה את הקומץ ולא אתכם. בעיה שלכם ש״ הקומץ״ שולט ונותן את הטון במגרש ומחוצה לו. אין קבוצה בליגה שהייתה בבית הדין המשמעתי עם גזענות יותר מבית״ ר זאת עובדה. הקהל הכי גזען הכי אלים והכי דוחה,סליחה שאני מכליל אבל כל עוד לא תוקיעו אותם אז תהיה הכללה. והבעיה שלא רק הקהל נתפס באמירות אומללות גם המאמן האחרון לא היה כזה צדיק עם הצ׳צ׳נים וגם חלק מהשחקנים נתפסולא פעם באמירות גזעניות ואומללות או שלא עשו כלוםו ולא גינו את הקהל הדוחה של קבוצתם. בקיצור אני אישית לא מאמין באלוהים אבל התפללתי השנה שבית״ ר ירדו ליגה ולצערי תפילותי לא נענו. אז אל תתמם בבקשה ותגיד לי שזאת אמירה אומללה,זאת המציאות לצערנו.
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
 |
|
|
איך שרים אוהדי בית"ר - "האימפריה עוד תחזור , האימפריה עוד תחזור.."ובע"ה  היא תחזור ובגדול למקומה הטבעי  . דוב דוב ידידי  תרשה לי לחלוק עליך וחבל שאני לא יודע לאיזה קבוצה אתה מתחבר כי הייתי נותן לך דוגמאות שליליות מפה ועד לתאילנד ובחזרה , כן , גם אם אתה אוהד מכבי פ"ת  אוהדי בית"ר לא יותר גזענים מאוהדי שאר הקבוצות  הם פשוט מופלים לרע בתקשורת השמאלנית  אוהדי בית"ר לא יותר אלימים מאוהדי שאר הקבוצות  הם מדווחים יותר בתקשורת השמאלנית  אוהדי בית"ר לא הופיעו יותר משאר קבוצות הליגה בבית הדין המשמעתי וגם אם כן.. זה לא בהכרח היה מוצדק  אני אוהד בית"ר גאה  , אני שמח להיות חלק מהקבוצה הזו בטוב וברע  אני גזען בדיוק כמו 100% מהמדינה הזו , ואל תגיד לי שאתה לא גזען ולמה אני מכליל.. כי "סליחה שאני מכליל אבל כל עוד לא תוקיעו אותם אז תהיה הכללה"אני גזען בדיוק כמוך וטוב לי עם זה  וזכותי לקבוע את צביונה של הקבוצה שלי ולומר את זה בלי להתבייש  זו קבוצה ימנית  ציונית ויסלחו לי כל חברי השמאלנים / הערבים / הנוצרים וההומואים.. מוכן לקבל אתכם בכל מקום , בכל שעה , בבית שלי , במיטה שלי , בחיים שלי ובאהבה גדולה , לא בקבוצה שלי , ומה לא בסדר בכך  לתת לך עוד כמה דוגמאות מהעולם שבהם זה קורה  ולא תשמע מילה רעה על זה  בקיצור , יחי מלך המשיח התימני 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 21, 2013, 22:02:42 PM על ידי אבי חכם
|
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|