פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מצב האצות בראש הנקרה וגם קצת טיפים לז'ירז'ור שם? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מצב האצות בראש הנקרה וגם קצת טיפים לז'ירז'ור שם? (נקרא 3143 פעמים) |
הדפסה |
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
מישהו היה בראש הניקרה ויכול להגיד מה מצב האצות? מתכוון לנסוע בשישי בבוקר
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ לטובת העניין ומאחר שהדיון התפתח גם לכיוונים מקצועיים מעבר לעניין האצות- ערכתי בהתאמה את הכותרת, לנוחות החברים.
רפי
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 19, 2013, 20:21:15 PM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
הייתי ביום שני, זרזור.
פעם בכמה הטלות נתפס קצת אצות על הבובה.. לא כמות רצינית.. לא יודע נכון להיום מה קורה שם..
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
מישהו היה בראש הניקרה ויכול להגיד מה מצב העצות? מתכוון לנסוע בשישי בבוקר
גדול 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
האיתי ביום שני בראש הנקרה בדיג חופי מעט מאוד אצות שלא הפריעו לדיג
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
תודה רבה אנשים על התשובות המהירות אני מתכנן ללכת לז'ירז'ור שם בהתחלה על לוקוסים ולעבור לחפס טוניות יש נקודה מומלצת?
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
לא נתקלתי ברתיחות של טוניות עד עכשיו אבל לדעתי הם בדרך, עונה שעברה זאת בתמונה נתפסה מהסלע הלבן הפנימי.. והייתה הדג הראשון בזרזור  בגדול הלוקוסים נמצאים בכל השטח שם .. פשוט חפש את הרתיחות שלהם ולשם תלך ! בהצלחה (טיפ- תקשור תלאי פלורו/ניילון, האזור עמוס סלעים ובורות)
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
לא נתקלתי ברתיחות של טוניות עד עכשיו אבל לדעתי הם בדרך, עונה שעברה זאת בתמונה נתפסה מהסלע הלבן הפנימי.. והייתה הדג הראשון בזרזור  בגדול הלוקוסים נמצאים בכל השטח שם .. פשוט חפש את הרתיחות שלהם ולשם תלך ! בהצלחה (טיפ- תקשור תלאי פלורו/ניילון, האזור עמוס סלעים ובורות) אוקיי תודה רבה 
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
לא נתקלתי ברתיחות של טוניות עד עכשיו אבל לדעתי הם בדרך, עונה שעברה זאת בתמונה נתפסה מהסלע הלבן הפנימי.. והייתה הדג הראשון בזרזור  בגדול הלוקוסים נמצאים בכל השטח שם .. פשוט חפש את הרתיחות שלהם ולשם תלך ! בהצלחה (טיפ- תקשור תלאי פלורו/ניילון, האזור עמוס סלעים ובורות) אוקיי תודה רבה  לא בטוח, אבל יש מצב שאצטרף אליך 
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
כנ״ל באיזה שעה אתם מתכננים?
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
בתוכנית לצאת בחמישי בסביבות 23:00 לדייג על חי עד הזריחה ואז זירזור אבל הכול תלוי בעבודה שלי ושל המנהל שלי כי אני נוסע איתו הוא דייג שי מתחיל ובזירזור ממש מתחיל זירזר פעמים החדות רוב הסיכויים נהיה בסוף באבנים הלבנות מי שרוצה להיצתרף מוזמן בכיף 
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
ועוד שתי שאלות אחרונות באיזה עובי עדים להישתמש בניילון + אורך? במה כדי להישתמש גיגהד/סיליקון אם בומבט/פופרים/ דוג/דמוי למעלה או למטה? הרבה זמן לא דאגתי לוקוסים חלל לא זוכר כלום וסליחה אם חפרתי
|
|
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
בגדול הכל יכול לעבוד.. אני אגיד לך איך אני עובד שם.. האזור כמו שאמרתי מלא סלעים, נקיקים, בורות.. מתכון מנצח לאיבוד סליקונים עם ג'יג האד.. אבל לא תמיד.. איבדתי שם כמה סלקונים והפסקתי לדוג איתם שם.. אני משתמש בדמויי מיינו.. שוחים בעומקים שונים.. באזור הזה ועכשיו לפי דעתי כל דמוי מיינו לא משנה עומק השחיה שלו יכול לעבוד.. עם עדיפות למעל 10-20 ס"מ מתחת למים.. אתה תראה שהם מתפרעים שם, מאחל לך לראות את המחזה שראיתי לפני שבוע, ניתורים של לוקוסים, להקות!! לא אחד שניים.. אבל לא תקפו באותו זמן.. :\ בקשר לצבעים, כל התפיסות של הלוקוסים שלי היו על דמויים בצבעים טבעיים של IMA .. עם נקודות או כסוף גב סגול או כסוף גב צהוב של duo sld-f וגם על בומבט ורגלו לבן פנינה בא בייבי לבקר.. בעניין העובי, אני לא יודע בדיוק, לא זוכר את העובי שיש אצלי, אבל תשים בהתאם לטסט של החוט הראשי כמובן לדעתי.. לשמור על איזון. אני עובד עם מטר וחצי בערך של פלורו.. טפו טפו לא נקרע לי.. אולי אני חכם גדול כי לא בא המפלצת עדיין אבל אני מעביר לך את מה שאני יודע עד עכשיו.. וכשהיא תבוא, אני יעשה הכל להוציא אותו החוצה!  שיהיה בהצלחה אחינו!
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
 |
|
|
בגדול הכל יכול לעבוד.. אני אגיד לך איך אני עובד שם.. האזור כמו שאמרתי מלא סלעים, נקיקים, בורות.. מתכון מנצח לאיבוד סליקונים עם ג'יג האד.. אבל לא תמיד.. איבדתי שם כמה סלקונים והפסקתי לדוג איתם שם.. אני משתמש בדמויי מיינו.. שוחים בעומקים שונים.. באזור הזה ועכשיו לפי דעתי כל דמוי מיינו לא משנה עומק השחיה שלו יכול לעבוד.. עם עדיפות למעל 10-20 ס"מ מתחת למים.. אתה תראה שהם מתפרעים שם, מאחל לך לראות את המחזה שראיתי לפני שבוע, ניתורים של לוקוסים, להקות!! לא אחד שניים.. אבל לא תקפו באותו זמן.. :\ בקשר לצבעים, כל התפיסות של הלוקוסים שלי היו על דמויים בצבעים טבעיים של IMA .. עם נקודות או כסוף גב סגול או כסוף גב צהוב של duo sld-f וגם על בומבט ורגלו לבן פנינה בא בייבי לבקר.. בעניין העובי, אני לא יודע בדיוק, לא זוכר את העובי שיש אצלי, אבל תשים בהתאם לטסט של החוט הראשי כמובן לדעתי.. לשמור על איזון. אני עובד עם מטר וחצי בערך של פלורו.. טפו טפו לא נקרע לי.. אולי אני חכם גדול כי לא בא המפלצת עדיין אבל אני מעביר לך את מה שאני יודע עד עכשיו.. וכשהיא תבוא, אני יעשה הכל להוציא אותו החוצה!  שיהיה בהצלחה אחינו! תודה רבה ואני אם המזל הרע שלי שיש לי כבר תקופה בטח לא יוציא כלום אבל אם לא מנסים לא יודעים מקווה לראות אותך שם
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בהצלחה לכל מי שיוצא, אם יש דו"ח ויש מפגשון - לא לשכוח תמונה קבוצתית...  בתוכנית לצאת בחמישי בסביבות 23:00 לדייג על חי עד הזריחה ואז זירזור אבל הכול תלוי בעבודה שלי ושל המנהל שלי כי אני נוסע איתו הוא דייג שי מתחיל ובזירזור ממש מתחיל זירזר פעמים החדות רוב הסיכויים נהיה בסוף באבנים הלבנות מי שרוצה להיצתרף מוזמן בכיף  דימה, אם המנהל שלך הוא בחור טוב - תצרף אותו למשפחת ISF... אתה יודע איך זה - חבר של טושקאן הוא חבר של כולנו... 
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
בהצלחה לכל מי שיוצא, אם יש דו"ח ויש מפגשון - לא לשכוח תמונה קבוצתית...  בתוכנית לצאת בחמישי בסביבות 23:00 לדייג על חי עד הזריחה ואז זירזור אבל הכול תלוי בעבודה שלי ושל המנהל שלי כי אני נוסע איתו הוא דייג שי מתחיל ובזירזור ממש מתחיל זירזר פעמים החדות רוב הסיכויים נהיה בסוף באבנים הלבנות מי שרוצה להיצתרף מוזמן בכיף  דימה, אם המנהל שלך הוא בחור טוב - תצרף אותו למשפחת ISF... אתה יודע איך זה - חבר של טושקאן הוא חבר של כולנו...  דבר ראשון תודה על העריכה ושני המנהל שלי (שותף חדש לדייג) לא כול כך יודע לכתוב ולקרוא בעברית אז זה יהיה קצת בעיה לרשום אותו לפה כי גם אם כן אז סתם יהיה עוד שם משתמש בפורום ולא יהיה פעיל 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|