|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
עידו חברי ידוע כאוכל הכל . לדעתו הכל אפשרי בתנאי שתשרוף קלוריות . תהייה לנו בריא חבר .
נגשנו לאכל פלאפל בפלאפל התימני שבקרית מוצקין .
בעוד אנחנו ממתינים בתור ,עוצר רכב שממנו יוצאות 2 חיילות ,שמבקשות בנימוס כמובן
אם אפשר לקצר בתור כוון שהן ממהרות לבסיס .
התימני מבקש לאפשר להן ומיד מכין פלאפל .
החיילות כמה זה עולה והתימני לחיילים במדים חינם.
נו תגידו לא מגיע לו צל"ש?
|
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מגיע גם מגיע כל הכבוד ועוד תימני שמחלק חינם זה בכלל נדיר  איפה זה הפלאפל הזה מגיע לו שנקנה אצלו
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
החנות בתחילת ויצמן כיכר ליד כיכר התותח
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מגיע ועוד איך מגיע כל הכבוד ויש כבוד8)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
 וכל מילה נוספת מיותרת...
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
אחלה בדיחה 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה בדיחה  שוקי ברוח טובה ובמלא הידידות קפוץ לי כוון שאני לא מתבדח בנושא חיילים . {מה לעשות אצלי זה בנשמה}
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אחלה בדיחה  שוקי ברוח טובה ובמלא הידידות קפוץ לי כוון שאני לא מתבדח בנושא חיילים . {מה לעשות אצלי זה בנשמה} איציק תרגיע ומהר כנראה לא הבנתה secret.gifהבדיחה היא על התימנים ולא על החיילים ואם לא הבנתה זו בעיה שלך 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אחלה בדיחה  שוקי ברוח טובה ובמלא הידידות קפוץ לי כוון שאני לא מתבדח בנושא חיילים . {מה לעשות אצלי זה בנשמה} איציק תרגיע ומהר כנראה לא הבנתה secret.gifהבדיחה היא על התימנים ולא על החיילים ואם לא הבנתה זו בעיה שלך  שוקי במצב כזה טוב לצוטט את הבדיחה ואז לכתוב גם לי לא היה מובן ,אז חברים הכל בסדר Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה בדיחה  שוקי ברוח טובה ובמלא הידידות קפוץ לי כוון שאני לא מתבדח בנושא חיילים . {מה לעשות אצלי זה בנשמה} איציק תרגיע ומהר כנראה לא הבנתה secret.gifהבדיחה היא על התימנים ולא על החיילים ואם לא הבנתה זו בעיה שלך  
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אחלה בדיחה  שוקי ברוח טובה ובמלא הידידות קפוץ לי כוון שאני לא מתבדח בנושא חיילים . {מה לעשות אצלי זה בנשמה} איציק תרגיע ומהר כנראה לא הבנתה secret.gifהבדיחה היא על התימנים ולא על החיילים ואם לא הבנתה זו בעיה שלך   מוסר השכל איציק לפני שמגיבים ןמתפרצים כדאי לברר כי כל אחד יכול לדעת אבל חשוב גם להבין בכל אופן הכל ברוח טובה ובמלא הידידות{מה לעשות אצלי זה בנשמה} כל חבר בפורום הוא כמו בן משפחה
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 אחלה בדיחה  שוקי ברוח טובה ובמלא הידידות קפוץ לי כוון שאני לא מתבדח בנושא חיילים . {מה לעשות אצלי זה בנשמה}  איציק תרגיע ומהר כנראה לא הבנתה secret.gifהבדיחה היא על התימנים ולא על החיילים ואם לא הבנתה זו בעיה שלך   מוסר השכל איציק לפני שמגיבים ןמתפרצים כדאי לברר כי כל אחד יכול לדעת אבל חשוב גם להבין בכל אופן הכל ברוח טובה ובמלא הידידות{מה לעשות אצלי זה בנשמה} כל חבר בפורום הוא כמו בן משפחה
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|