| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 17/6/2013 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 19:50 | דמוי דג בינוני - IMA NABRONE | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | 1.5 ק"ג |
הדו"ח:
חברים יקרים!
הברכות שלכם בדוחות הקודמים שלי, ואיחולי ההצלחה הניבו פרות..

היציאה הייתה אתמול, חזור מהעבודה, נח לי קצת, נותן לשמש לשקוע, מגיע השעה 19:00 ואני יורד לים.. (מקפיד כ 3 פעמים בשבוע, מנצל את הזמן לפני תחילת לימודי התואר השנה)
מגיע לים, על פניו נראה שקט, אך מסוכן! לא יודע אם שמעתם אבל לפני יומיים טבע אדם מהישוב שלי באכזיב- לכל המעוניין לקרוא את הכתבה )
בעקבות מקרה זה אני מקפיד על זהירות יתרה ומתמקם בנק' הקבוע שלי, על סלע גבוה יחסית ומתחיל לעבוד..
השמש כמעט שקעה לה, והחגיגה מתחילה, רתיחות ולוקוסים ולדעתי גם גומבר אחד התעופפו באויר..
הייתה התלבטות אם לחבר כלב של רפלה ולטרגט את הגומברים, אבל אני מבחינתי עם חוב לא סגור עם משפחת הלוקוסים באזור..
עובד עם ima komomo, הדמוי האהוב עלי... ללא תוצאה, אך הרתיחות ממשיכות! - מזרזר שהיה באזור קלט אותם ורץ לגזרה "שלי" ומתחיל לעבוד גם הוא..
כמובן הרתיחות לא הפסיקו! הגדלים של הדגים שהתעופפו להם עלו ככל שהחשיך, לדעתי פשוט נסיון חיים של הלוקוסים הבוגרים
.. ואני בשלי, עובד עם הKomomo, גלגול בינוני-מהיר-איטי עם עצירות וטוויצ'יניג,ניסיתי הכל, לאחר כמה דקות מבין שזה לא הדמוי היום..אני מחליט להחליף דמוי כסוף,גב סגול גם הוא של ima מדגם nabrone, והפעם משנה את שיטת העבודה שלי בהתאם לתפעול הדמוי הספציפי הזה גלגול יחסית מהיר,אך לא מהיר מדי, עם עצירה וטוויצ' קטן, היו זרמים די חזקים באזור, והייתה לי הרגשה שהשיטה הזאת תעבוד.. והתקיפה לא מאחרת להגיע, ...
מרגיש עצירה, נותן הוק מכובד שלא היה מבייש שום מג'גג'ג,מרגיש שהוא חתיכה יפה ולא קטן כמו באחת היציאות שעלו שני בייבי לוקוס בחכה..
כמובן אדון לוקוס מטבעו רץ לסלע הקרוב! (מה שהסגיר שאכן מדובר בלוקוס, ואני אומר "לא לא לא חמוד, לשם אסור לך ללכת" מקפיד על חוט מתוח, קלאצ' לא סגור עד הסוף, מעלה אותו על פני הים, שומר שישאר שם למרות שהוא מנסה לברוח לו לאחד הסלעים..
אך הפעם, למדתי מהטעות, גם הים היה לטובתי בעניין, מחכה לגל שיעלה לי אותו על הריף, תוך 10 שניות מרגע ההמתנה לגל הדג בחוץ.. אני מאושר עד הגג, כל תפיסה מבחינתי מרגשת, לא משנה איזה דג יעלה, קטן/גדול, זאת החוויה שכולנו מכורים אילה..
מנסה עוד כמה מכות, נהיה חשוך מדי, כבר לא רואה מה אני עושה, הייתי ללא פנס, מחליט להתקפל מטעמי בטיחות.. מדליק את הפנס באייפון ומדשדש את דרכי על מחוץ לריף..
מגיע הבייתה, מצלם, מנקה, ולמפקיא... אשמח למתכונים טעימים

הציוד :
מקל 5-25
רולר שימנו סדונה 2500
חוט 20lb פאוור פרו צהוב עם תלוי פלורו באורך של מטר וקצת

איך אומרים אסור לוותר בסוף זה מגיע ובגדול זוכר את המילים האלה שרשמתי לך