פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   לוקוסים בכיף |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: לוקוסים בכיף (נקרא 3724 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 17/6/2013 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 7-9 | דמוי דג בינוני - HART LCB 100 | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 5 | 15 |
הדו"ח:שלום לכולם אמנם אני רשום מזמן ולא העלתי דיונים כלשהם אבל דייג כזה אני חייב לשתף. מגיעים לנקודה שהוכיחה את עצמה כל פעם מחדש, מחמשים עם בובות שאני מייבא על מנת להסיר ספק מ"ויכוח" בין חברים, אני אישית לא דייג מקצועי ורק לעיתים רחוקות מגיע לים מפאת חוסר זמן לעניין: הבובות הם של חברת HART דגם LCB 100 השעה 7:00 - 9:00 החברה מתחילים לז'רז'ר במהירות בינונית והתוצאות לא מאחרות לבוא לוקוסים באטרף שלא ראיתי הרבה זמן - תוצאות בתמונות לסיכום יצאתי צודק ב"ויכוח" הציוד שהיה בשימוש: מקלות: אגלי סטיק של שייקספיר 20-60 מג'יק סטיק של ג'נסי 45-80
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
מוריד בפנכם את הכובע...
אני כבר תקופה רודף אחריהם באזורים האלה, בימים האחרונים הם באטרף שם, מזנקים באויר בלי הכרה ואתם הבאתם אותה ובגדול..
שאפו
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
אבי איש של חגיגות אתה שרק תהנה וכמה שיותר
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
|
כל הכבוד חברה עושה רושם שאתם יודעים את העבודה  הדמויים נראים מצויין. כמה הם יורדים מתחת למיים? 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחתיקה על הלוקוסים אבי צריך לבקר אותך השבוע מה עם אגליסטיק השגת לי אחד?
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ממקורות יודעי דבר שמעתי על התוצאה הזו כבר אתמול... יצאתם צוות מקצועי אשר כלל את אחד מגדולי המז'רז'רים - וכשלעצמו איש יקר אשר הדוחות הבודדים שהעלה אי פעם עלו כאן בעבר... לחזור עם כזו תוצאה בז'רז'ור- מכובד ביותר...
|
|
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
 |
|
|
בסוף התגובה של יינון יש התיחסות שלי. הסיבה היחידה שהתגובה לא נמחקה כולה בהיותה פוגענית ובלתי הולמת - זה משום שבמקרה אני יודע את העובדות ואחרי שחלפו שעות ראוי שההתיחסות תהיה כזו שתבהיר כי אין שחר להאשמות שהעלה יינון. רפי================================================== פחחחחח מה זאת הבדיחה הזאת ? חשבתי שהפורום הוא לא פלטפורמה לקידום מוצרים של יבואנים מסתבר שטעיתי  בספק עם היציאה הזאת בכלל הייתה , קרתה , התרחשה מעולם והדגים לא צולמו בנמל עכו , חיפה , או כל נמל אחר רק בשביל לקדם את המוצרים של אדון אבי שמש . פשוט בדיחה !!! ======================================================== ההודעה נערכה מבלי לגעת בה למעט מחיקת כמה מילים שעולות כדי הכפשה אישית!!!
ראשית ינון, עברת את כל גבולות הטעם הטוב - ובמיוחד כלפי הנהלת הפורום אשר מרוב להיטות להכפיש את אבי שמש כרכת אותנו בלי חשבון.
החוצפה שלך עוברת כל גבול כי הגבתי מעט לפניך וכתבתי שאני יודע על היציאה ויודע מי תפס, אז גם אני משקר?!!!! מי שתפס את כל או רוב הדגים כבר העלה כאן דוחות על תפיסות מדהימות- בז'רז'ור, ואם תדע מי זה אז לא תתפלא על התפיסות. על היציאה והתפיסה שמעתי עוד הרבה לפני שהדוח עלה - וממש לא מאבי שמש כי אין לנו מספרי טלפון זה של זה ובקושי נפגשנו פעמיים בחיים - כשגנאדי עבד אצלו והציג אותו בפני בתור בעל החנות. אפילו שני משפטים מעולם לא החלפנו - ולדעתי אין כל קשר בינו לבין אף אחד ממנהלי הפורום, כך שקל לי "להגן" עליו מפני ההשתלחות שלוחת הרסן הזו... אגב, כתוב שהצוות תפס - לא כתוב שאבי עצמו תפס....
החוצפה שלך עוברת כל גבול כי ברור שההשתלחות הזו שלך מונעת ממניעים אישיים - ואני אומר זאת מבלי שידוע לי דבר או חצי דבר על מה שאירע או לא אירע ביניכם. אתה עוד מעז לטעון כי הפורום הוא פלטפורמה לקידום מוצרים?! אתה - שכאשר עבדת בחנויות דיג השתמשת היטב בפלטפורמה הזו?!!! אגב ואם אני זוכר נכון, השתמשת בפלטפורמה של הפורום כדי לכתוב דברים לא מחמיאים על מעסיקך לשעבר
ודבר אחרון, אתה בטוח שאתה רוצה להכנס לדיון מעמיק על המשמעות של פברוק דוחות או חשד לפברוק דוחות?! בחרת להלעיז על מישהו שהדוח מפוברק (ועל הדרך שאני "מכשיר" דוח מפוברק) - על סמך מה?! כי מתחשק לך?! כי אתה מסוכסך עם אבי?! כי אתה "משער"?! וממתי הפורום שלנו הוא במה להשתלחויות אישיות וסגירת חשבונות?! גם אם יש לך חשדות לדוח מפוברק - ראוי היה שתעלה אותן בלשון נאותה ועניינית ולא משתלחת ואישית.
אני מאוד מקווה שתתעשת ותדע לעשות את הדבר הנכון, ובפרט כי תימנע מלחזור על השתלחויות מסוג זה.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 18, 2013, 21:05:56 PM על ידי rafi
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
ינון, הבחור לא דייג והוא בעצמו אומר את זה, הוא יצא אבל לא לדוג אלא הצטרף למרקי ועוד בחור - בדיקת ציוד, דווקא נראה שהוא מתייחס ברצינות לציוד שלו - עובדות בשטח יש ולא בפעם הראשונה, נכון הוא יבואן ומותר לו לפרסם את הציוד שלו בצמוד לתפיסות מכובדות כאלה. דרך אגב התמונות בקריה אחרי חזרה מהים
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תענוג של תפיסות  חסרים לי כמה פרטים אולי יעזרו לאחרים איך ומתי לטרגט אותם עומק מים !! מצב הגלים כמה קרוב תקפו וכמובן איזה חוטים ומקלות יפה  בהצלחה בבאות
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
ינון לשם
|
מנותקגיל:
49
|
|
מומי ברור לגמרי אדון שמש הכניס את ההודעה הזאת אגב אני מתפלא על מנהלי הפורום שנתנו לבן כזה לכתוב דוח ! מחר אני אצא לדייג עם חברים שמייבאים ציוד ואני אעלה דוח ״כי אני לא דייג ״ רק ישבתי בצד עלאק ובנוסף אני גם אכניס את הציוד בפרוט מלא בתוך הדוח . מכבד אותך מומי אבל יש פה צביעות ובשביל זה יש את שדרת החנויות . חבל מאוד שרק לי זה מפריע .
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מומי ברור לגמרי אדון שמש הכניס את ההודעה הזאת אגב אני מתפלא על מנהלי הפורום שנתנו לבן כזה לכתוב דוח ! מחר אני אצא לדייג עם חברים שמייבאים ציוד ואני אעלה דוח ״כי אני לא דייג ״ רק ישבתי בצד עלאק ובנוסף אני גם אכניס את הציוד בפרוט מלא בתוך הדוח . מכבד אותך מומי אבל יש פה צביעות ובשביל זה יש את שדרת החנויות . חבל מאוד שרק לי זה מפריע .
ינון אני אישית לא מכיר את הבחור אבל גם לי נראה משהו לא כל כך תקין בדוח הזה ולא רק לך זה מפריע גם לי אבל אתה מכיר את התגובות לגבי .אני ואתה מסתכלים צעד קדימה , לא רציתי להגיב כאן אבל הייתי חייב Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
|
ינון לשם
|
מנותקגיל:
49
|
|
 |
|
|
ההודעה נערכה. המלל המכפיש נערך והוסר. הובהר ויובהר לינון כי מלל מהסוג הזה שנערך מקומו לא כאן על דפי הפורום - וכי לא נאפשר בשום אופן להפוך את הפורום לזירת השתלחויות בין חברים!!!! תמיד הקפדנו על כך, גם כשחבר השתלח בחבר אחר ואיש מהם איננו בעל חנות או יבואן, כך גם אם בעל חנות או יבואן הוא שמשתלח או שמשתלחים בו - בהיותו חבר פורום ככל החברים ולכל דבר ועניין. רפי ==================================================
כל עוד נותנים לגיטימציה לאנשים @@@@@@@ כמו אבי שמש לכתוב לנו בפורום זה פשוט ביזיון ושובר את כל ערכי החישק והמדיניות בפורום . ברור לגמרי למה הוא לא העלה את זה ב iff כי מיד היו בועטים אותו מכל המדרגות . פה זה לא פח אשפה ולא ייתכן שאדם כזה ייכנס לחלקה כה משפחתית וטובה ובגלל האופי @@@@@ שלו הוא יתחיל להרוס אותה וישחיט הכל . מוטי תתקשר אליי ואני אספר לך בדיוווווווק מי @@@@ . בואו נפסיק להגיב לשרשור הזה כדי שהוא לא יהיה חשוף . ביזיון פשוט ביזיון
======================================= צר לי ינון, במיוחד כי הקשר בינינו תמיד היה טוב - בעוד שאת אבי שמש כלל אינני מכיר כפי שכבר ציינתי קודם, אך בזיון היה אילו היינו מאפשרים לך או לאחרים לנצל את דפי הפורום כדי לשפוך רפש על אחרים, מבחינתי, המלל המכוער בו השתמשת הוא אשר בראש ובראשונה מבזה את הפורום. אבי שמש לא עשה שמץ של משהו שלילי כאן בפורום - ואם יש לך דעה שלילית לגביו האם וממתי דעתך האישית היא בגדר עובדה?! ואם בעלי חנויות בהם עבדת בעבר היו כותבים: "כל עוד נותנים לגיטימציה לאנשים @@@@@@@ כמו ינון לשם לכתוב לנו בפורום זה פשוט ביזיון" (ציטוט של דבריך), זה היה נהיה נכון?! ואם היו כותבים עליך את המלל המכוער שכתבת על אבי - היינו צריך לתת לזה במה?!
הדוח הזה לא "שבר" דבר וחצי דבר - ואיננו מנוגד למדיניות הפורום, זהו דוח ראשון שלו - והוא איננו בעל חנות ראשון שמעלה דוח בפורום (ערנקו, שי מלכה, כוכב הים...), ממש אין מבחינתנו בעיה שבעלי חנויות ויבואנים ישתפו בציוד שהם מוכרים והוכיח את עצמו. זה גם לא המקרה הראשון בו מצולמים דמויים שתפסו ומזוהים עם חנות או יבואן מסוים. כל עוד אין פברוק - ובמקרה הזה בדוק שלא היה פברוק, אין כל בעיה מבחינתנו, אם יהיה מצב בו דוחות דיג ייראו כמו "פרסום שיטתי" - נעביר מסר מתאים כפי שנהגנו בעבר.
הזכרת את אי.אפ.אפ - מדובר בפורום מסחרי וזכותם להיות פורום מסחרי, משכך יתכן והם מונעים פרסום מוצרים של מי שאיננו מפרסם שם בתשלום ("מעיפים דוחות מכל המדרגות" כהגדרתך) - וזכותם גם לנהוג במדיניות זו. אין לי זמן להתעמק במתרחש בפורומים אחרים וזה לא מעניין אותי, זמני מופנה לפורום שלנו. הואיל ואיננו פורום מסחרי - וזו זכותנו שלא להיות פורום מסחרי, אין לנו סיבה למנוע מידע מועיל מהחברים - גם אם המידע מקדם מוצרים של חנות או יבואן.
דוח שמעלה יבואן או בעל חנות תוך ציון הציוד שהוא מוכר - לטעמנו וכל עוד המידע אין אז לא רק שאיננו "משחית" או "הורס" אלא הינו תורם.
דווקא בהיותך חבר פעיל, מקצועי, משתף ומוערך, צר לי מאוד שכאלו דברים מגיעים ממך - אך נראה כי הנך כה מסונוור מטינתך האישית כלפי אבי עד כדי כך שלא עצרת לרגע לבחון עד כמה דבריך מהווים גם פגיעה בערכי הפורום ובדרכו....
מקווה שתעשה חושבים ותתעשת.
רפי
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 18, 2013, 21:59:54 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
ינון הגזמת לגמרי אחי, מה העניין בכלל לא מבין אותך, הרי יש לבחור במה חופשית לפרסם את הציוד שלו כיבואן והוא אולי עוד יעשה את זה הפורום מאפשר לכולם לפרסם מוצרים הן כיבואנים והן כפרטיים אבי שמש בחר להעלות דוח דייג עם תפיסות יפות והכניס גם את הציוד שלו לדוח הדוח אמיתי הציוד אמיתי אין כאן שום שקר ואני חושב שהתגובה מוגזמת ולא במקום
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ינון אני חושב שקצת הגזמת עם התגובה שלך,שראויה לעריכה דחופה. (רפי לטיפולך) אבי שמש כמעט ולא מפרסם בצורה הזאת ,מרקי ביקש ממנו להעלות את זה ,יכול להיות שלא הוא היה צריך לעשות את זה אלה מרקי. אבל מכאן ועד התגובות המוגזמות שלך, ברור לכל בר דעת שהדבר נובע ממשהו אישי שלך עם אבי שמש . וזה לא צריך או אמור לענין את הפורום כולו. יש כאן עוד בעלי חנויות שמפרסמים בדו״חות שלהם את הציוד שהם מוכרים, וזה סבבה. שוב יכול להיות שיש טעם לפגם כלשהו רק בזה שהעלה את הדו״ ח לא הדייג בעצמו. מכאן ועד להתלהמות הבוטה שלך באבי שמש מעל דפי הפורום היא הדבר הכי צורם בעיני ולא במקום בכלל. יותר מאשר הפרסום של הדמויים המדוברים. יום טוב לכולם ואלה באמת אחלה דמויים הזמנתי לי אחד 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 18, 2013, 17:02:13 PM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »