|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כמו בשנה שעברה, גם השנה אני מעלה את האפשרות להיפגש בחוף ערב לפני ולנצל את הזמן למפגש חברים  כל חבר שמעוניין להגיע, יביא איתו קצת בשר ושתייה והמון מצב רוח טוב  כל המעוניין ירשם ויודיע על הגעתו פה בשרשור חברים יקרים חלק מהחברים שמגיעים הם דתיים ושומרי מסורת ובכדי שגם הם יוכלו ליהנות כל מי שמגיע ומביא איתו אוכל ו שתייה מתבקש להקפיד על מוצרים בעלי כשרות רשימת משתתפים:1. צור 2.אופיר (הנסיכה של צור) 3. גיאצ'וק 4. moti-m 5. רפי 6. ithamar21 7. andreypa 8. Misha 9. צח ברק 10. IZHAK 11. Carp_Pro 12. ofir10 + אבא של אופיר 13.הלל-ירושלים 14.MaKoreAhi 15.Gaby31 16.omershamo 17. 18. 19. 20.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 27, 2013, 15:18:47 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אני בדיוק מכין את אותו הרשימה  טוב צור אני בטוח מגיע מביא בשר ושתיה 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תרשום תרשום  מביא בשר + שתייה  וכמובן מי שצריך טרמפ מוזמן לבוא איתי  אני אביא גם שולחן וספספלים שהבאתי שנה שעברה גם
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 17, 2013, 12:46:36 PM על ידי andreypa
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אתה לא מתבייש לא לרשום אותי מראש? תימני תרשום אני מגיע איתך אתה אוסף אותי  אני יביא גם כן בשר פיתות שתיה מה שאפשר
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אתה לא מתבייש לא לרשום אותי מראש? תימני תרשום אני מגיע איתך אתה אוסף אותי  אני יביא גם כן בשר פיתות שתיה מה שאפשר לא רושמים אותך איתמר - עד שאתה לא רשם לתחרות...  אני מגיע - עם סטקים של פלמוד וקצת שתייה חריפה וקלה... תוכל בבקשה צור לרשום אותי?! 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אתה לא מתבייש לא לרשום אותי מראש? תימני תרשום אני מגיע איתך אתה אוסף אותי  אני יביא גם כן בשר פיתות שתיה מה שאפשר לא רושמים אותך איתמר - עד שאתה לא רשם לתחרות...  אני מגיע - עם סטקים של פלמוד וקצת שתייה חריפה וקלה... תוכל בבקשה צור לרשום אותי?!  רפי גם אותך לא ראיתי רשום 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אתה לא מתבייש לא לרשום אותי מראש? תימני תרשום אני מגיע איתך אתה אוסף אותי  אני יביא גם כן בשר פיתות שתיה מה שאפשר לא רושמים אותך איתמר - עד שאתה לא רשם לתחרות...  אני מגיע - עם סטקים של פלמוד וקצת שתייה חריפה וקלה... תוכל בבקשה צור לרשום אותי?!  צור, תיקנתי על הדרך את הכותרת - ואפילו הוספתי אייקונים בהודעה שלך  יוזמה מבורכת  - ועל הדרך רשמתי את עצמי... - אנדריי אני רשום 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 17, 2013, 13:53:24 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תרשום תרשום  מביא בשר + שתייה  וכמובן מי שצריך טרמפ מוזמן לבוא איתי  אני אביא גם שולחן וספספלים שהבאתי שנה שעברה גם אני בא עם אנדריי התותח ויביא גם בשר ושתייה 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
להביא חכות חוף יהיה שפמנונים על האש 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
להביא חכות חוף יהיה שפמנונים על האש  בשביל זה יש לנו את דימה  שנה שעברה הפגיז בשפמנונים 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
להביא חכות חוף יהיה שפמנונים על האש  בשביל זה יש לנו את דימה  שנה שעברה הפגיז בשפמנונים  כן אני יכול להביא אבו נפחא רוצים 
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
להביא חכות חוף יהיה שפמנונים על האש  בשביל זה יש לנו את דימה  שנה שעברה הפגיז בשפמנונים  כן אני יכול להביא אבו נפחא רוצים  שפמנונים יספיקו 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אני מגיע ורותם לצערי בכלא:/ אביא המבורגרים מפנקים מהזסטי ועל הדרך אני אשמח ללמוד את דייג פיתיונות במתוקים ממישה וכל שאר המקצוענים בתחום 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|