פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   " רפול, תן עוד פעם אחרונה, עכשיו הוא יבוא " - נוספו התמונות |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: " רפול, תן עוד פעם אחרונה, עכשיו הוא יבוא " - נוספו התמונות (נקרא 5169 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
יופי של דוח מרקו  . התפיסות דקה לפני הקיפול מתוקות כמו קבוצת כדורגל שאתה אוהד מכניסה גול בדקה ה-90. לפי הדוחות האחרונים ואחרי שיחה שהייתה לי עם עמיקו מסתמן שרוב התפיסות בתקופה האחרונה הם משעה 10 ומעלה ורובם על ג'יגים זהובים 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
באיזה עומק תקף ?
29.5 מטר  לפי הדוחות האחרונים ואחרי שיחה שהייתה לי עם עמיקו מסתמן שרוב התפיסות בתקופה האחרונה הם משעה 10 ומעלה ורובם על ג'יגים זהובים  הדברים מדויקים 
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
באיזה עומק תקף ?
29.5 מטר  לפי הדוחות האחרונים ואחרי שיחה שהייתה לי עם עמיקו מסתמן שרוב התפיסות בתקופה האחרונה הם משעה 10 ומעלה ורובם על ג'יגים זהובים  הדברים מדויקים  מה זה המגיפה הזו, בין 10 לאחת? פתאום שומעים גם פה וגם פה על אותו סיפור! הירח לא מלא שהדגים יאכלו מאוחר (ראיתי אתמול שזה חצי) אבל הרוח כן נרגעת באותם שעות? או שזה תלוי במשהו אחר? משהו שאנו לא מבינים? פשוט זה צץ ביותר מסגנון דיג אחד ואותה מגמה 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
Marko77
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אסף כמה פעמים צריך להזכיר לך שאסור תמונה עם הדג...הדג מתגמד כל פעם מחדש  סחתין איש ..פתיחה יפה לעונה שאוטוטו מתחילה כולם מצפים ומחכים לזה בנרות ..אתה כבר זכית  כן ירבו  אחלא צוות רפי ורוני  באיזה עומק תקף ? בהצלחה בבאות אהלן מאמון נתפסו בערך ב35-40 מטר , אמרתי לרפי שיצטלם הוא עם הדגים,עליו זה היה כמו עטריס ודבות....
|
|
חייה ותן לחיות!!!!!
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
יופי של דוח מרקו  . התפיסות דקה לפני הקיפול מתוקות כמו קבוצת כדורגל שאתה אוהד מכניסה גול בדקה ה-90. לפי הדוחות האחרונים ואחרי שיחה שהייתה לי עם עמיקו מסתמן שרוב התפיסות בתקופה האחרונה הם משעה 10 ומעלה ורובם על ג'יגים זהובים  עזוב את הצבע ..מאז ומעולם רוב התפיסות שלנו היו בין 9 ל 2 אח"צ ..בזמן הזה רוב הסירות כבר בחוץ לא מפתיע בכלל כך זה !! 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אסף כמה פעמים צריך להזכיר לך שאסור תמונה עם הדג...הדג מתגמד כל פעם מחדש  סחתין איש ..פתיחה יפה לעונה שאוטוטו מתחילה כולם מצפים ומחכים לזה בנרות ..אתה כבר זכית  כן ירבו  אחלא צוות רפי ורוני  באיזה עומק תקף ? בהצלחה בבאות אהלן מאמון נתפסו בערך ב35-40 מטר , אמרתי לרפי שיצטלם הוא עם הדגים,עליו זה היה כמו עטריס ודבות.... ביציאה הבאה ועם הדג הבא רק רפי עם הדג 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
עמיקו
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
42
שלא יעבדו עלייכם הסיכויים גדלים עם הקרסים
|
|
אין שמח מימני לראות את הדו"ח הזה ולשמוע כמה נהנתם בשבת דו"ח ענק תמונות אליפות ואחלה תפיסות ואחן פשוט אין כמו להינעל בזמן פציעות זה שרפי החליף לך את הגיג זה מקטוב לי זכור ליפניי שניי יציאות על גיג ששכב ליידי ללא היתייחסות מצידי ולאחר המלצה של רפי לתת לו צאנס כבר בהורדה הראשונה הו הביא לוקוס מכובד ++ כל הכבוד והמון בהצלחה בבאות
|
|
צוות חארטה משחיז קרסים
|
|
|
|
Marko77
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אין שמח מימני לראות את הדו"ח הזה ולשמוע כמה נהנתם בשבת דו"ח ענק תמונות אליפות ואחלה תפיסות ואחן פשוט אין כמו להינעל בזמן פציעות זה שרפי החליף לך את הגיג זה מקטוב לי זכור ליפניי שניי יציאות על גיג ששכב ליידי ללא היתייחסות מצידי ולאחר המלצה של רפי לתת לו צאנס כבר בהורדה הראשונה הו הביא לוקוס מכובד ++ כל הכבוד והמון בהצלחה בבאות
תודה עמיקו האמת היא שההשערה הרוות בסירה היתה שאתה ניקית את האזור מדגים יום קודם ובגלל זה לא נגעו.... כבוד על הדוח והדגים שלך.
|
|
חייה ותן לחיות!!!!!
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
איזה צוות על סירה אחת  אסף נראה חצי אסף בתמונה האם נכון  כל הכבוד ל הידע הנחישות והתפיסות אין ספק שעם נוחכות שכזו בסירה יהיה דוח 
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
Marko77
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
איזה צוות על סירה אחת  אסף נראה חצי אסף בתמונה האם נכון  כל הכבוד ל הידע הנחישות והתפיסות אין ספק שעם נוחכות שכזו בסירה יהיה דוח  חחח....הלוואי....אם כבר אחד וחצי....נשוי למרוקאית,מהחתונה כל שנה עולה בחמישה קילו....
|
|
חייה ותן לחיות!!!!!
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
איזה צוות על סירה אחת  אסף נראה חצי אסף בתמונה האם נכון  כל הכבוד ל הידע הנחישות והתפיסות אין ספק שעם נוחכות שכזו בסירה יהיה דוח  חחח....הלוואי....אם כבר אחד וחצי....נשוי למרוקאית,מהחתונה כל שנה עולה בחמישה קילו.... אתה רואה לא שאלת אני לעומת זאת נשוי לפולניה כל שנה מוריד 8 ק"ג
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הופ הופ הופ  אני מבין שהגב השתפר אם יצאת לג'יג  יופי של הפתעה בדקה ה-90  עם רפול וחולצת הפורום, אין אפס 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|
|