פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   " רפול, תן עוד פעם אחרונה, עכשיו הוא יבוא " - נוספו התמונות |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: " רפול, תן עוד פעם אחרונה, עכשיו הוא יבוא " - נוספו התמונות (נקרא 5174 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Marko77
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 16/6/2013 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | גלי | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 12:54 | גיג קטן - | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 3.850 | | 12:47 | גיג קטן - | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 2 | | | 12:38 | גיג קטן - | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | |
הדו"ח:מקבל הזמנה מרוני פדידה ביום שישי וכמובן שלא מסרב, בתוכנית טרולינג וג'יג לייט, לא קשור אליי ולא מבין בזה כלום ושום דבר אבל תמיד שמח לנשום אוויר ים ולהיות עם חברה טובה. מגיע בבוקר לקישון ולהפתעתי רוני מביא אורח את ידידנו רפי... לוקח לרפי כמה דקות לזהות אותי אבל בסוף זה קרה, מחליפים קצת חוויות מהפישפשוק ויאללה לים(בליבי אני מבסוט כי ראיתי שרפי עם החולצה של הפורום אז ידעתי שיהיו דגים היום),מתחילים בגרירה של שעה וקצת ונאדה...אחרי כך עוברים לג'יג לייט,שלוש שעות וכלום מלבד מספר דו סיפרתי של אבו נפחות שנתפסו וזכו לטיפול מסור מידיו של רפול והסכין שלו. בשלב מסוים פרשתי לישון שעה והתעוררתי רק כדי לשמוע שאין חדש תחת השמש,רק אבו נפחות.אני חייב לציין שכל הזמן רפי לא הפסיק להאמין ולעבוד אפילו כשאנחנו כבר התייאשנו, כאמור אחרי שלוש שעות רוני אמר: " יאללה,בואו נתחיל לחזור " , רפי העלה את הג'יג וההתכונן להתקפל ואני רק בשביל להדליק אותו(ולא לשבור את הסטיגמה על החולצה) אמרתי " רפול, תן עוד פעם אחרונה, עכשיו הוא יבוא " , כפי שתיארתי לעצמי לא הייתי צריך לבקש פעמיים.... הוריד לקרקעית,נתן שתי הקפצות והופ.....נעילונת נחמדה ואחרי מאבק קצר אדום חמוד עולה ונכנס לצידנית, הדג כמובן הטריף את כולנו ורפי מיד מוריד שוב והופפפפ נעילה.... ושחור קצת יותר גדול מצטרף אל חברו בצידנית. זה היה הסימן לכולנו ורפי הוריד שוב ושהפעם קיבל נעילה עצבנית במיוחד עם נגיחות חזקות , אחרי מאבק נחמד מאוד ידו של הדג הייתה על העליונה ובנגיחה עצבנית נוספת הוא התנתק, רפי טען שלפי ניסיונו מדובר היה בשינן או "מלכה" נחמדים ביותר. אחרי המהומה הזאת גם רוני הצטרף לחגיגה והוציא עוד שחור על אותו הסלע, פחות או יותר באותו הגודל. אני,שמה לי וללייט ראיתי את מה שקרה לרפי ועברתי לציוד קצת יותר כבד, החלפתי את השפולה בביומסטר 8000 מ30 ליברות ל80 ליברות וחיברתי שוק לידר 90 ,שידכתי למקל של JIG-ZAM משקלים 85-230 ואמרתי לעצמי נו, עכשיו שיבוא אליי הערוס, נראה אותו.... לסט חיברתי מדאי של 150 גרם והתכונתי להתחיל לעבוד, רפי שראה מה אני עושה קפץ עליי ראש ואמר לי " מה אתה עושה? ככה עושים ג'יג לייט???המדאי בכלל לא נועד לזה" נידב לי ג'יג של 120 גרם ואמר לי לעבוד עם זה, מי אני שאתווכח....מה לי ולזה בכלל...באמת שלא מבין ולא מתיימר להבין בג'יג לייט. עושים תיקון ורפי ורוני אומרים שיש מלא דגים, אני מוריד, נותן 2-3 הקפצות ואז הוא בא... הוק סט מהיר ובתגובה אני מקבל נגיחות עצבניות ביותר ויציאות חוט חזקות, עוצר קצת את השפולה עם היד (חשבתי שזה לוקוס או פרידה ולא רציתי שיכנסו לי לסלע) ורוני ישר צועק לי שזה להקת אינטי אסים ושאתן לו לקחת.אמר וכך עשיתי,מאבק נחמד פלוס של דקה וחצי ורפי נועץ את הגאנץ' בזרזיר מגודל של כמעט 4 קילו. לאחר מכן לא היה כלום למרות שחזרנו וניסינו על אותו הסלע 3-4 דריפטים.חזרנו לקישון מבסוטים ועייפים...תודה לרוני על האירוח המופלא (כמו תמיד) לרפי שהפניק אותי בג'יג וחלק איתי את הידע והניסיון שלו וכמובן לזיו החבר שלי שהיה איתנו ושהוא זה שהכיר לי את רוני וברוב טובו הסכים הפעם לקחת ממני את הדג הביתה . עד לפעם הבאה. מרקו. נ.ב – רפי, תעלה את התמונות מן פאדלק,אין לי את תוכנת הכיווץ על האייפון... *********************************************************************** הנה התמונות - אסף מדגמן עם הדגים על הרציף 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 16, 2013, 18:44:49 PM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
חייה ותן לחיות!!!!!
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אסף החפש הפך ליורד ים?  צריך תמונות בשביל להאמין...
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אסף החפש הפך ליורד ים?  צריך תמונות בשביל להאמין... הנה התמונות רון - תאמין  ומי שהאמין שהפכת שהפכת להיות יורד ים בקיאק - יאמין גם על אסף....  וליציאה מהזוית שלי.... שישי לא יצאתי כי היה את מסיבת הולדת הנכד של רוני, אז שבת בבוקר יוצאים עם רוני... מגיעים למעגן ואני פוגש מישהו מוכר שמזדהה בזם אסף- עדיין אפוף ולא מזהה אותו, האסימון נופל ואז נזכר שזהו Marko77 ושנפגשנו בפשפשוק... פוגש גם זיו, שניהם צמד חמד ופרטנרים נהדרים לבלות עמם בצוותא יום בסירה... בבוקר מזהה מרחוק דמות מוכרת קורא לו ופוגש את דובדוב שלנו, מאחלים בהצלחה - ונפגשים גם בחזרה... להשלמת הפרטים של הג'יגים, בזמן התפיסות השתמשתי לראשונה בג'יג 60גרם אדום-זהב של ZETZ - SMELT-DAX, עשה עבודה מצוינת ולבסוף התאהב בסלע מחורבן ונותר לבלות איתו לנצח... הקרסים היו 0/1 - קטנות מידי לדגים גדולים ויתכן כי היה לכך חלק בבריחה, לאסף נתתי ג'יג בצבע זהב-שחור לא זוכר של איזו חברה... את כל היתר העביר אסף במדויק, עם הירידה לרציף הכרחתי אותו לדגמן תמונות עם הדגים  אסף, שמחתי להכיר ומקווה שנפגש עוד הרבה בים 
|
|
|
|
|
|
|
זה דוח שתענוג לקרא כל שורה ממנו . ממש מרגיש כאילו אני דג ואז רפי מחליף לי את הגיג ואז אני שובר את הנאחס , אה לא ,זה לא אני ...
סחטיין רפי אני חשבתי שאתה תופס בעיקר בטרולינג
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אסף ושותפיו, יופי של דוח ושל חוויות. התחלת התפיסות לקראת קיפול (או אפשר להגיד אחרי דקה 90 ושריקת השופט) היא בהחלט מוסיפה מהמסתוריות והקסם של היציאה... כאשר ננעלת על האנטיאס הורידו החברים עוד ג'יגים בו זמנית? הסימנים החזיקו מעמד או שנעלמו מהר? אה, נזכרתי בעוד משהו...לפעמים לא צריך להוריד סבידה...לפעמים ג'יג עובד
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
Marko77
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אסף ושותפיו, יופי של דוח ושל חוויות. התחלת התפיסות לקראת קיפול (או אפשר להגיד אחרי דקה 90 ושריקת השופט) היא בהחלט מוסיפה מהמסתוריות והקסם של היציאה... כאשר ננעלת על האנטיאס הורידו החברים עוד ג'יגים בו זמנית? הסימנים החזיקו מעמד או שנעלמו מהר? אה, נזכרתי בעוד משהו...לפעמים לא צריך להוריד סבידה...לפעמים ג'יג עובד הי סאמח הורידו גם אבל לא נגע להם,אולי בגלל הדריפט שהיה חזק. ואני מאמין שדג תמיד יעדיף פתיון שהוא מכיר על פני ברזל.... מרקו
|
|
חייה ותן לחיות!!!!!
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו״ח ודגים היה נחמדלפגוש אתכם גם ביציאה וגם בחזרה יופי של דגים,תמיד כיף לתפוס בטח ובטח בתוספת הזמן שכבר חשבתם שהיום יהיה בלי דגים. בהצלחה בבאות.
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תענוג לקרוא את הדוח וחהוויה שלך רפי, כל הכבוד לך שלא התייאשת אחרי כל כך הרבה אבו קקות , אני כבר מזמן הייתי מתייאש /זז למקום אחר. בסוף רק בזכות המכה של עוד אחת ודי  , הצלחתם ושיחקתם אותה 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
סחטיין רפי אני חשבתי שאתה תופס בעיקר בטרולינג
נדב, אחרי המון שעות IKF אני כמו הקיאקיסטים.... בעיקר טרולינג אך יותר ויותר ג'יג-לייט... 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
איזה דוח ואיזה דגים  אהבתי זה מה שאומר אסור להתייאש בסוף זה בא ובגדול Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד על הנחישות וההתמדה! הדגים מתעוררים כנראה בצהריי היום... תפיסות נאות בדקה ה91!
|
|
|
|
|
|
|
אחלה חוויה ואכן רפי + חולצת פורום = דגים. 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אחלה חוויה ואכן רפי + חולצת פורום = דגים.  שחר, כפי שעולה מדוחות כמו של סידס ועמיקו, חולצת פורום = דגים, גם בלי רפי... 
|
|
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אסף כמה פעמים צריך להזכיר לך שאסור תמונה עם הדג...הדג מתגמד כל פעם מחדש  סחתין איש ..פתיחה יפה לעונה שאוטוטו מתחילה כולם מצפים ומחכים לזה בנרות ..אתה כבר זכית  כן ירבו  אחלא צוות רפי ורוני  באיזה עומק תקף ? בהצלחה בבאות
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »