הדו"ח: יום שישי אתמול וכרגיל הכנרת באופק כל השבוע חושב רק על שישי הגעה לכנרת סביב 06:00 בבוקר לנקודב בחוף צימברי\שקמים ואין מקום בנקודה בגרוש יש שמה כבר שני קיאקים ושלושה סירות מתנפחות דווקא בנקודה הזאת וכל החוף ריק יחסית. טוב נו לא נורא לא מתכוון להידחס בין כולם. ממשיך עוד כ500 מטר צפונה בחוף יותר לכיוון שקמים בעצם ומוצא נקודה נחמדה להוריד את הקייאק. היה יום נחמד המושטים הגדולים שיתפו פעולה על ניקלים של 7 גרם. הביניות הגדולות יותר דווקא לא התענינו בניקל 7 גרם אלה תקפו על ניקלים של 15 ומעלה (גיאצוק לפי המלצה שלך ) בסוף היום אחרי מיון הסל נשארו 15 מושטים גדולים לי ו 2 ביניות לסבתא כל השאר שחורר לגדול.
הפעם כמו פעם שעברה יש סרטון קצת יותר קצר . אבל לצערי מכיוון שתוכנת העריכה windows movie maker עשתה לי את המוות וכל פעם שניסיתי לשמור את הסרטון בHD היא החליטה שחלקו פגום , אז הפעם אחרי שהתייאשתי לנסות לשמור בHD הוא באכות רגילה מקווה שתסלחו
זה מחיר הפרסום... מגוחך שגם עם קיאקים וסירות מתקבצים על נקודה קטנה בחוף כשבפועל יוצאים למרחק ומתפזרים תוך כדי תנועה אינסופית הלוך ושוב, מרצון או שלא, אבל ככה זה דייגים. רואים אותך מוציא וכולם רצים לזרוק עליך...
שמח לשמוע שההמלצה על הניקלים הופנמה והשתלמה אחרי שההיי הראשוני של כמויות יעבור לכם אני מאמין שנראה מעבר לניקלים אפילו יותר גדולים ואז גם נראה את מפלצות הכנרת אולי גם שינוי מיקום לכיוון צפון באזור שממול לשפך יכניס לך קצת פלפל תכלס, אם יש מישהו שיש לו סיכוי טוב להגיע אליהן וגם להוציא אחת לתמונה, אלו אתם, הקיאקיסטים ובעלי הסירות
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
זה מחיר הפרסום... מגוחך שגם עם קיאקים וסירות מתקבצים על נקודה קטנה בחוף כשבפועל יוצאים למרחק ומתפזרים תוך כדי תנועה אינסופית הלוך ושוב, מרצון או שלא, אבל ככה זה דייגים. רואים אותך מוציא וכולם רצים לזרוק עליך...
שמח לשמוע שההמלצה על הניקלים הופנמה והשתלמה אחרי שההיי הראשוני של כמויות יעבור לכם אני מאמין שנראה מעבר לניקלים אפילו יותר גדולים ואז גם נראה את מפלצות הכנרת אולי גם שינוי מיקום לכיוון צפון באזור שממול לשפך יכניס לך קצת פלפל תכלס, אם יש מישהו שיש לו סיכוי טוב להגיע אליהן וגם להוציא אחת לתמונה, אלו אתם, הקיאקיסטים ובעלי הסירות
באמת שלא הבנתי למה כולם נדחסו שמה אחד על השני אחרי הכול יש מלא נקודות בחוף נוחות להורדת הקייאק באחד החתירות שלי עברתי לא רחוק ליד כל הקבוצה הזאת שדחוסה שמה ואני רק שומע צעקות ברקע "אתה זרקתה עלי,אתה קרוב מידי,זה החוט שלי ועוד..." לא ברור לי כל העסק הזה יצאו לי ביניות ומושטים אותו הדבר גם 500 מטר צפונה ועבדתי באזור נקי בלי שמישהו מפריע לי ואני לו.
בקשר לשפך חשבתי לנסות להגיע לשמה אבל זה לא נמצא באזור שאסור לדיג "אזור ההשרצה של העדדי" או שאני טועה אולי, כמו כן מעניין איפה כדאי להוריד את הקייאק כדי להגיע לשמה אולי ביער הרוסים
עריכה אחרונה: יוני 15, 2013, 16:23:55 PM על ידי andreypa
אבל המון המון בהצלחה בהמשך מאחל לך תפיסות של הביניות הגדולות
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
בקשר לשפך חשבתי לנסות להגיע לשמה אבל זה לא נמצא באזור שאסור לדיג "אזור ההשרצה של העדדי" או שאני טועה אולי, כמו כן מעניין איפה כדאי להוריד את הקייאק כדי להגיע לשמה אולי ביער הרוסים
איסור הדיג לעונה הסתיים ומותר לדוג חופשי ביער הרוסים יש גישה למים אם לא אכפת לך לצאת דרך האשלים ... אם אתה שואל לדעתי, עדיף לרדת מגשר אריק רק צריך ללמוד לעצור בעצמך מלחנות כול רגע לבדיקת נקודות עד השפך
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."