פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   למכירה החלפה , קלאמרי וסבידה. |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: למכירה החלפה , קלאמרי וסבידה. (נקרא 2842 פעמים) |
הדפסה |
|
|
העונה האחרונה של הקלאמרי הייתה ברוכה מאוד וכנראה שאספתי כמות יותר מידי גדולה בשביל עונת הטרכונים יש קרוב ל 20 חתיכות בינוניות וכמה גדולות בנוסף יש כמה סבידות. אין לי מושג כמה זה עולה אבל מה שטוח שזה יהיה הכי זול בארץ. הפתיון נשמר בנייר כסף מיד לאחר התפיסה ונשאר במקפיא מאז.
אורי
0523961110
|
|
עריכה אחרונה: יוני 20, 2013, 17:39:29 PM על ידי אורי216
|
|
-------------------------------
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
seffico
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
מאיפה אתה?
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
;hamsa1בהצלחה במכירה
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
חלילה לא נכנס לך לכיס אבל אצלנו נהוג לחלק לחברים .  בהצלחה במכירה
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
בכמה הבידה? 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
חלילה לא נכנס לך לכיס אבל אצלנו נהוג לחלק לחברים .  בהצלחה במכירה קיבלתי ידידי , אני מחלק ללא עלות כלל לחברי הפורום. מי שצריך שלחו פרטי.
|
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
חלילה לא נכנס לך לכיס אבל אצלנו נהוג לחלק לחברים .  בהצלחה במכירה קיבלתי ידידי , אני מחלק ללא עלות כלל לחברי הפורום. מי שצריך שלחו פרטי. אורי אתה יכול לשלוח לי בדואר  Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חלילה לא נכנס לך לכיס אבל אצלנו נהוג לחלק לחברים .  בהצלחה במכירה הוא פרסם בשוק הפתוח כי הוא רוצה למכור. מה ההבדל בין קלמרי לדמוי? עוד חודש ימכר בשוק בשמונים שקל. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חלילה לא נכנס לך לכיס אבל אצלנו נהוג לחלק לחברים .  בהצלחה במכירה הוא פרסם בשוק הפתוח כי הוא רוצה למכור. מה ההבדל בין קלמרי לדמוי? עוד חודש ימכר בשוק בשמונים שקל. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 אולי זה היה בדיחה המשפט "מחלקים לחברים בחינם?" בכל אופן, לחברים מחלק מי שרוצה ומי שרוצה מוכר  לגיטימי לגמרי למכור, באותה מידה כמו שמוכרים דמוי או כל דבר אחר. מחכה לדעת מאיפה הבחור? אני אשלם כסף אם זה קרוב אלי .
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאיפה אתה?
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
אורי מקווה שתענה אני מחכה כמה ימים
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בנתיים הקלמרים רק גדלים... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
שלומי עניתי לך , אני מאשקלון דבר איתי ובוא לקחת. סאמח אני מאשקלון ידידי.
|
|
|
|
|
בנתיים הקלמרים רק גדלים... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 גם הכאב ראש מהאישה גדל , היא רוצה מקפיא נקי עד סופ"ש.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|