| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 12/6/2013 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 19:45 | דמוי דג בינוני - IMA KOMOMO | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | לפחות 2ק"ג |
הדו"ח:
אומנם שוב דוח ללא דג בשקית, אבל המון כיף..
מגיע הביתה מהעבודה, יורד לים, לאזור הקבוע שלי.. לאחרונה עמוס בלוקוסים!.. הים רגוע, מדי פעם גלים עולים על הריף..
אני נעמד כ מטר וחצי מקצה הריף ומתתחיל עבודה.. סורק אזורים, מצפין תוך כדי הסריקות..
ולהפתעתי אני רואה תמנון ענקי(!) ויפה מתהלך לu על הריף.. לא הספקתי להוציא את האייפון לצלם מגיע גל קטנטן והוא נעלם לו לאחד הבורות על הריף.. ממשיך עבודה, כל כמה זריקות מצפין יותר.. השמש נעלמת לה, ואני מרגיש שהם כאן! תחושה שכזאת..
הים היה צלול, אני מזהה בור של חול, מסביב סלעים, משהו אומר לי תעביר דרך שם את הבובה וזה יבוא..
מעביר את המקל לצד, הבובה משנה קצת כיוון ועוברת בדיוק מעל המקום שרציתי, וזה מגיע!!!!

משהו כמו 3 מטר מהריף, 4 מטר ממני, אני פשוט רואה אותו! אדון אירדי גדול ומכובד מגיח מהסלעים , הדמוי צועק אמאאאאאאא והלוקוס באטרף היישר לתוך הקומומו !! הוקסט שכנראה לא היה מספיק חזק, אני מביא את הדג אלי, מחכה שיבוא גל קטן ויתן פוש להרים אותו,
זה לא מגיע, אני בחוסר הסבלנות שלי תופס את החוט ומרים...... נחשו מה???
הנורא מכל קורה... בדיוק מרים אותו באויר והוא משתחרר למים!!!עוצמת הבאסה שעברה לי בגוף בלתי נתפסת... אבל כמו שאומרים "The Show most go on"
ממשיך לעבוד, בין הטלה להטלה מזהה רתיחות קטנות.. ללא מענה, בנוסף רואה בורים באורך 30ס"מ בערך מתעופפים להם באויר, צב ים שמשוטט לו...
החושך יורד, אני כבר לא רואה ממטר, מקפל ציוד וחוזר לאוטו..

ככה הסתיימה לה היציאה ה"מאכזבת" יחסית... (כמובן שהים אף פעם לא מאכזב באנרגיות שהוא נותן לנו)
אויר ים טוב, שוב מתלהב מהים המדהים שיש לנו, וכמה שצריכים לשמור עליו.. מקפל ציוד וחוזר הבייתה...
(בדרכי לאוטו רואה אבונפחא, מחוברת לכבל פלדה ואומר לעצמי, אני לא היחיד שהתאכזב..)
לסיכומו של יום, התובנות הם:
1. לקנות רשת הרמה(!!!!!)

2. להחזיק באוטו חבילה של בצק לטובת הבורים
3. אלתוש! והרבה!!!
שיהיה לכולם אחלה יום! צאו לים, ותהנו...(לא לשכוח רשת הרמה)

)