תתחדש על הקניה ואני לא אתפלא אם תגלה שהאורך הזה יהיה לך יותר מתאים לירדן מאשר ה-1.80

אורך של 1.80 לירדן זה מיתוס שהשתרש ולדעתי אין לו בסיס.
מחכים לדוח סיפתח

O_O
לא נראלי בנאדם
איפה שאני דג לפחות ויש שם תפיסות לא קטנות, חכה ארוכה בלתי אפשרית לדיג שם
מה גם שללא צריך חכות ארוכות כי אין סיבה להעיף רחוק בכלל O_O
אני לא מכיר נקודות שחייבת חכה של 2.3 כדי להגיע לשם בזריקה
חכה של 1.8 בהחלט יכולה להעיף ליעד הרצוי
חכה ארוכה זה לא רק בשביל מרחקי הטלה.
חכה ארוכה מאפשרת לך לדוג במקומות שחכה קצרה תגרום לדמויים שחוזרים אליך להיתקע בצמחיה על קו המים.
לחכה ארוכה יש גם יתרון כשאתה רוצה לדוג בקו מקביל לגדה אבל לא בצמוד אליה.
חכה ארוכה יותר לרוב תהיה עם משקלי הטלה גבוהים יותר ולכן גם תוכל להתמודד עם מצבים שבהם צריך למשוך את הדג בניגוד לרצונו לכיוונים שונים ואפילו להרים אותו באויר חלקית או לגמרי.
יותר מזה, יש מקומות בירדן שבהם כן יש אפשרות להטלות רחוקות ושממה שראיתי עד היום אצל חברים שהצטרפו, מרחקי הזריקה של ה-1.80 לא תמיד הספיקו...
אולי בנקודה האהובה עליך יש צמחיה מסביב שמגבילה אותך מבחינת תפעול החכה אבל לדיג הממוצע שמגיע לירדן ולא מכיר כול חור ולרוב יגיע למקומות הפופולאריים יותר שכבר עברו הרחבה,גיזום ושיטוח, חכה קצרה לא בהכרח תשרת אותו טוב כמו חכה מעט ארוכה יותר.
יש לי חכה של 1.80 וגם חכה של 2.40 וגם 3.30 וגם 3.60 ועם כולן עבדתי ואני עדיין עובד בירדן עם מגוון דמויים,סגנונות,מקומות ועונות ולכול אחת יש יתרונות וחסרונות.
זו שאני מעדיף על כולן זו החכה באורך של 2.40

תתחדש על הקניה ואני לא אתפלא אם תגלה שהאורך הזה יהיה לך יותר מתאים לירדן מאשר ה-1.80

אורך של 1.80 לירדן זה מיתוס שהשתרש ולדעתי אין לו בסיס.
מחכים לדוח סיפתח

תודה

הייתי אתמול בכנרת פעם ראשונה עם המקל ואחרי כמה זריקות יצא לו מושט על הדמוי הזה
http://www.gofishing.co.il/pl_product~353781~7~37.htm בצבע ירוק.
יש לו שחייה ממש יפה.
באותה הזדמנות אני רוצה לשאול אותך שאלה- אתמול היו במרחק של כמה מטרים בודדים מהחוף מושטים מתים, הם לא היו ממש קטנים והיה אחד כמעט בגודל של זה שאני תפסתי. על המושטים היו סימני תקיפה, יכול להיות שמושטים אחרים הרגו אותם?
מצורפת תמונה של המושט שהוצאתי.
אתמול התחדשתי גם בסירה intex seahawk 2 והיום אני מתכוון לעשות עוד כמה קניות ברומח של ציוד דיג
ייתכן שהמושטים מתו ממשהו אחר ואז קיבלו נשנוש מדגים,ציפורים וסרטנים ?