הדו"ח: אחרי שבועיים לחץ בעבודה הגיע הזמן להתפרק קצת ולצאת לים טלפון לגיא וקובעים יציאה מהרצליה יוצאים לים ב5 בבוקר לכיוון העומק המטרה תקלה שהניבה לנו לא מעט אנטיאסים מגיעים למקום ויש תנועה ערה של דגים מורידים גיגים ועובדים במרץ ואין היענות מצד הדגים מתעקשים מחליפים גיגים אני מוריד מאדאי שלא עולה נשאר בתקלה וגיא בשלו לא מתייאש ומוריד ג"יג של 120 גרם למיים ואני שואל את עצמי מה הבן אדם עושה 120 גרם בעומק? לוקח לג"יג הרבה זמן לרדת כמה הקפצןת והבן אדם ננעל ומתחיל פייט עם דג לא פרייר ואחרי רבע שעה עולה לו אנטיאס יפה ומה אני עושה ? מחליף לגיג של 120 גרם sml98;ומתחיל להקפיץ ותכף מקבל תקיפה והדג משתחררמתקנים לעוד דריפת ושנינו מקבלים נעילה הדג של גיא משתחרר ואני נלחם עם שלי גיא ניגש למצלמה וגם הדג שלי משתחרר sml_bang;מנסים עוד כמה נסיונות והדגים לא נוגעים כנראה הבינו שיש להם עסק רציני ולא כדאי לאכול היום http://www.youtube.com/user/Hdaiagim?blend=22&ob=5
על איזה עומק מדובר? וכמה מטרים מעל התקלה הרביץ הדג?
איזה חוט ואיזה שוק לידר?
ולאיזה משקל מכוון הקלאץ" ?
סחתין על הדו"ס
בהצלחה בבאות החוט 70 ליברות של ygk ultra jig man לידר varivas 70 ליברות עומק בערך 120 מטר הדג תקף בערך 30 מטר מעל התקלה שאר הדגים שהשתחררו תקפו למטה כמעט בקרקעית