שלום לכולם חברי פורום יקרים, חבר שלי אתמול התחדש במקל של מיג'ור קראפט מדגם סולפרה והפתענו לגלות שרשום על המקל(לא מדבקה) made in china משהו פה לא מסתדר הרי זו חברה יפנית לא?
שלום לכולם חברי פורום יקרים, חבר שלי אתמול התחדש במקל של מיג'ור קראפט מדגם סולפרה והפתענו לגלות שרשום על המקל(לא מדבקה) made in china משהו פה לא מסתדר הרי זו חברה יפנית לא?
יכול להיות שזאת חברה יפנית שמייצרת סין
תוקן*
עריכה אחרונה: יוני 03, 2013, 14:13:11 PM על ידי Caza
חברה יפאנית מיוצר בסין תוך שמירה על סטנדרטים של מייגור פחות או יותר לפי חוות דעת של משתמשים רבים המקל נותן תמורה מלאה לכסף וזה בעצם מה שחשוב. . שיתחדש ושיסריח מדגים.
-------------------------------
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
היום בהרבה תחומים דברים מיוצרים בסין על מנת להוזיל מחירים כי התחרות גדולה וקשה. בדייג יש יצור גדול בסין גם של מותגים אמריקאים כמו פן ופינור וגם יפנים כמו דאייווה ועוד,ויש גם יצור גדול במלזיה ותאיילנד. אומרים שבקרת האיכות היא יפנית ברוב המקרים זה נכון. אני בדרך כלל המוצרים האייכותיים והיקרים ביותר של החברות היפניות עדיין מיוצרים ביפן.