אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מנצור סאן חברנו מחפש להשתדרג  רגע לפני שאני מתחיל בסבב שיחות טלפוני עם חלקכם , נשמח לשמוע עוד דעות.. רולר חוף כשהפרמטרים הדרושים הם : קיבולת חוט 0.40 ניילון - 250-300 מטר.. יכולת עמידה מול דגים לוחמניים כגון גומברים גדולים , בייבי אינטיאס , טרולוסים חמורים וכאלה.. התקציב הוא עד 400 ש"ח..
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בתקציב הזה אני יכול להמליץ על ריובי אואזיס. עמוד בדרישות
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אחד מהרולרים בסדרת TICA SPINFOCUS
האפור שני מיסבים הזהב ארבעה וזהב אפור שישה
אותו מכלול אותו מרכב רק שינוי במיסבים
רולר מצויין עם אחריות בארץ ושפולה ספייר
צא לדרך !
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
פורל הים
|
יום יום בים חבר פורום   
מנותקגיל:
85
יום יום בים מאכיל את הדגים והציפורים
|
|
בתקציב הזה אני יכול להמליץ על ריובי אואזיס. עמוד בדרישות
היי יש לי ריובי 7000 רולר מעולה עומד בציפיות שלי פורל הים
|
הציוד שלי חכת בראוניג רולר גולדן F G 7000
חכת שפיגולה רולר אואזיס 7000
סטנדים בבניה עצמית
חכת אבו גרסיה 7 28
רולר קוונטום (אחרי שיפוץ החלפת מיסב) חכת אבו גארסיה רולר אוקומה V55
ארגז כלים בבניה עצמית
כיסא משודרג לדייג
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
עוד המלצות ?
ה TICA SPINFOCUS אכן רולר טוב , נבדוק עוד כמה אפשרויות ונחליט..
גם הריובי רולר מעולה , נבדוק את הדגם הספציפי ..
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
Itamar
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
50
|
|
OKUMA AVENGER 80 עובד אצלי משנת 2005 ללא נגיעה במים מתוקים (למעט 4 -5 יציאות לכינרת) ללא שימון ללא כל טיפול וללא יציאה מהבגז' בדרך כלל. סוס עבודה שחתום על גומברים עד 3.5 ק"ג. (משנה שעברה.)
מחיר המכונה בארץ לדעתי באזור ה 400 ש"ח.
נמכר בחו"ל ב 35$ - 45$ . אגב הדגם החדש שקיים היום (OKUMA AVENGER 80A) מוצלח עוד יותר ועובד עוד יותר חלק ושקט.
בקיצור מכונה אמינה ועמידה מאוד, ובמחיר טוב מאוד לדעתי. איתמר.
|
|
|
|
קוקו!
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טיקה ספיין פוקוס 7000 6 או 7 מסייבים
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
BANAX DXB 7000. דיג חי כבד. 
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
רולר של חברת פרוקס -דגם VIE 8000 ISO PROX מחיר בטווח שלך + כמה שקלים רולר שקניתי בתחילת העונה מחזיק 300 מטר חוט 0.4 ,מגלגל כמו חמאה ממש מרגיש טוב ביד. הרולר חזק מאוד 6 מיסבים דראג 10 קילו שפולה ייעודית לSURF - קניה מעולה לדעתי ,בינתים ברזומה גומבר וטרולוסים וסרגוסים.
|
|
|
|
|
אבי ידידי..... רולר Okuma Eclipz Ez-90 , רולר שעומד בכל ההתנאים הדרושים שהזכרת ברישא של הפתיחה ובנוסף ישאר לך עודף.מהרכישה......... לאחרונה רכשתי 2 מהדגם הנ"ל, רולר חזק , קיבולת חוט אדירה, מתאים לכל סוגי הדייג בפרט לדגים הגדוליםםםם!! ממליץ בחום........ דבר עימי דוד שובל
|
|
|
|
aviv1
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
OKUMA AVENGER 80 עובד אצלי משנת 2005 ללא נגיעה במים מתוקים (למעט 4 -5 יציאות לכינרת) ללא שימון ללא כל טיפול וללא יציאה מהבגז' בדרך כלל. סוס עבודה שחתום על גומברים עד 3.5 ק"ג. (משנה שעברה.)
מחיר המכונה בארץ לדעתי באזור ה 400 ש"ח.
נמכר בחו"ל ב 35$ - 45$ . אגב הדגם החדש שקיים היום (OKUMA AVENGER 80A) מוצלח עוד יותר ועובד עוד יותר חלק ושקט.
בקיצור מכונה אמינה ועמידה מאוד, ובמחיר טוב מאוד לדעתי. איתמר.
מצטרף לדעתו של איתמר, רולר מצויין לדייג פתיונות ישנה גם גירסה של דאבל קלאצ' שהיא מוצלחת לא פחות. אם היה לרולר שפולה גבוהה לזריקות ארוכות הוא היה הרולר המושלם לחוף
|
גם אני חבר בצוות חפף!!!
|
|
|
mwmw
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רחוק כמרחק שבין מזרח למערב.
רולר בסיסי ופשוט עם דראג נמוך, איכות בניה מאוד בינונית, המיסבים שורקים לאחר שימוש קצר. סידור חוט פשוט ולא מתאים לחוטי בד
אין כזה דבר "דאבל קלאץ" יש מנגנון שמשחרר את השפולה, מתאים לדייג קרפיונים לדייג חופי מיותר לחלוטין ורולר חלש מדי לדייג קרפיונים.
כמעט כל הרולרים שהוזכרו טובים ממנו הטיקה שלא חביבה עלי מאותם הסיבות, הריובי והבנקס שטובה אבל לא מתאימה לדייג חופי רגיל.
זה הדגם אולי הבסיסי ביותר של היצרן שגם כך מיתג ומיצב עצמו כבינוני בשוק העולמי
|
|
|
|
Itamar
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
50
|
|
רחוק כמרחק שבין מזרח למערב.
רולר בסיסי ופשוט עם דראג נמוך, איכות בניה מאוד בינונית, המיסבים שורקים לאחר שימוש קצר. סידור חוט פשוט ולא מתאים לחוטי בד
אין כזה דבר "דאבל קלאץ" יש מנגנון שמשחרר את השפולה, מתאים לדייג קרפיונים לדייג חופי מיותר לחלוטין ורולר חלש מדי לדייג קרפיונים.
כמעט כל הרולרים שהוזכרו טובים ממנו הטיקה שלא חביבה עלי מאותם הסיבות, הריובי והבנקס שטובה אבל לא מתאימה לדייג חופי רגיל.
זה הדגם אולי הבסיסי ביותר של היצרן שגם כך מיתג ומיצב עצמו כבינוני בשוק העולמי
ומה זה בדיוק: http://www.fishusa.com/Okuma-Avenger-ABF-Baitfeeder-Spinning-Reel_p.htmlובנוסף אני עובד עם המכונה הזאת כבר קרוב ל 6 שנים ליתר דיוק מ 2006 עם חוט בד 30 ליברות ללא בעיות בכלל. המכונה הנ"ל נותנת עבודה טובה מאוד שים לב בבקשה לדו"ח שלי (גומבר 2.2 ק"ג ללא כל בעיה) אז כדאי לברר לפני שעונים. http://www.okumafishingteam.com/family/284110 http://www.okumafishingteam.com/family/247451/Avenger
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 05, 2011, 19:08:29 PM על ידי Itamar
|
|
|
|
|
noam
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גם לי יש את ה - avenger 80 מעל חמש שנים , מעולם לא נשטף ועדיין מתפקד בהחלט מכונה עמידה . אבל אני מעדיף לעבוד עם רולרים בעלי שפולה גבוהה כמו האקסיון או הקוואנטום מהסיבה שמרחקי הזריקה טובים לאין שיעור מאשר עם האוקומה אוונגר
|
|
|
|
Itamar
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
50
|
|
גם לי יש את ה - avenger 80 מעל חמש שנים , מעולם לא נשטף ועדיין מתפקד בהחלט מכונה עמידה . אבל אני מעדיף לעבוד עם רולרים בעלי שפולה גבוהה כמו האקסיון או הקוואנטום מהסיבה שמרחקי הזריקה טובים לאין שיעור מאשר עם האוקומה אוונגר
במסגרת התקציב לדעתי זו אחת המכונות המוצלחות ביותר.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|