|
אייל מימון
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 29/5/2013 | כנרת - צפון | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 9:00 | ניקל קטן - ציקדות | בינית ארוכת ראש (קרסין) | 20 | לא נספר |
הדו"ח:אני עובד כל הזמן על חכות זרזור מאולטרה לייט בקייץ ולייט בחורף אבל תמיד בפיתיון תוצאות בשנתיים שאני דג בדרך כלל טובות , מכיר כמה מזרזרים אבל לא מצא סבלנות לחזור בלי דגים ,שבוע שעבר חופשה יומיים בצפון מגיע לחוף בכנרת לאחר שיחה עם דייג מאשדוד שהיה שם יום לפני מקבל תדרוך שוק לידר 0.22 כשמונים ס״מ , אולטרה לייט וציקדותתתת, (נקנו בטבריה) אחרי פחות מחמש דקות מתחילה החגיגה משיכות חוט עבודה עדינה עם סבלנות בלי סוף ביניות משקלים יפים ומדי פעם תקיפה של עדד קטן , הכל עבד כמו בתיאור שקיבלתי למעט משקלי הדמוי בחנות היו שני דמויים קטנים ואחד 9 גרם , למרות ההתעקשות שצריך דמוי עד 7 גג אחרי איבוד שני הדמויים נקשר ה9 גרם ו משקלי בניות עלו והיתפסות לא התמעטו בכלל בקיצור כיף למי שרוצה להתחיל לזרזר וחסר סבלנות יש דגים בכנרת ולפי כמות התפיסות הם לא עומדים להגמר תהנו
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
צודק בהחלט הכנרת והמתוקים בכלל מספקים את הסחורה ואת ההרגשה עם דגים בג'רג'ור אין גלים אין זרמים ( למעט שעות אח"צ ) אפשר אפילו לראות בקלות את המרדפים במיוחד של העדדי ..של הביניות קשה כי מאד מהירים ומפתיעים סחתין על החגיגה היפה בצפון  בהצלחה בבאות
|
|
-------------------------------
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אברום רומנו
|
דייג!!!!! חבר פורום    
מנותקגיל:
24
0502514926 אם תרצו לדבר!
|
|
כל הכבוד !!!! בהצלחה בהמשך!!!!!!!!!
|
|
דייג זה החיים שלי!!! הים זו האהבה הגדולה שלי!!!
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
יפה מאוד,מרגישים שנהנית. חבל שאיבדת את הסבלנות לזרזר בים כי יש תפיסות יפות בתקופה הזו. אם תקרא דוחות של גיאצ'וק תראה שהוא משתמש בדמויים גדולים יחסית למה שכולם משתמשים במים מתוקים ויש לו תפיסות יפות. 
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אחלה דוח ואחלה חווית זרזור ראשונה. ויופי של תפיסות כמובן 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
כול הכבוד  הכנרת אכן מספקת את הסחורה אבל לא כדאי לקפוץ למסקנות נחפזות... זה לא שהכנרת סובלת מעודף דגה. כרגע פשוט כול הדגה מתרכזת לאורך החופים והנוכחות שלה מוגברת. עדיין נדרשת ביקורת עצמית ולנהוג במידתיות ולא לקחת כול דג שנתפס ולדאוג להחזיר את מה שלא נלקח בצורה הכי טובה בחזרה למים  לגבי גודל הדמויים, אני רואה שכבר הבנת את הרעיון ביציאה הראשונה  9 גרם אולי מהווה בעיה לחכות אולטרה מסוימות אבל לא לביניות עצמן... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
תענוג אני וכמה מחברי הפורום  מתכוונים לעלות לכנרת סופ"ש. דוח זה נותן אנרגיה וצפייה.
|
|
|
|
|
|
|
יופי של דייג יש כבר בכנרת  הבאת שלל יפה וכמו תמיד העיקר ההנאה מהדייג. כל הכבוד 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של פעם ראשונה אייל - ובהחלט נראה שהשאיר לך טעם של עוד...  למרות שזו פעם ראשונה - כבר נתת שיתוף מעניין מבחינת התוצאה בקשר למשקל הניקל...  שתמשיך להנות 
|
|
|
|
|
|
אייל מימון
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על התגובות וזה כמו שממון אמר רואים מרדפים של העדדי ( הרבה מרדפי סרק גם ) למי שתחום בזרזור חדש לו זה חוויה מטורפת , נקווה שאלמד לזרזר גם בים ...
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
תודה על התגובות וזה כמו שממון אמר רואים מרדפים של העדדי ( הרבה מרדפי סרק גם ) למי שתחום בזרזור חדש לו זה חוויה מטורפת , נקווה שאלמד לזרזר גם בים ...
סומך עליך שתלמד מהר מאוד כי אי אפשר לוותר על החויה הזאת בים, מאיפה אתה בארץ?
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
אייל מימון
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי מומי כרגע עברתי לאשקלון מאשדוד אבל בעיקר דג באשדוד
|
|
|
|
|
|
אייל מימון
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סומך עליך שתלמד מהר מאוד כי אי אפשר לוותר על החויה הזאת בים, מאיפה אתה בארץ? עוקב אחרי הדוחות שלך קח אותי בתור תלמיד
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
סומך עליך שתלמד מהר מאוד כי אי אפשר לוותר על החויה הזאת בים, מאיפה אתה בארץ? עוקב אחרי הדוחות שלך קח אותי בתור תלמיד בכיף  רק תגיע לצפון 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|