|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
חוזר מהים אחרי דייג מהנה ביותר עם שלל רב דוח בהתאם יעלה מחר ( רביעי ) בינתיים לכו לרכוש ציודים קלים 
|
|
-------------------------------
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
יוסי, סרטון אליפות את הסרטנים הקטנים האלו לצערי אין בארץ, שדגתי בפרו ככה היינו דגים רק עם חוט ולא מקל ורולר . בהחלט כיף אולטראסרף  גם התוצאות יפות מאוד . אצלנו יהיו לברקים גדולים על זה בוודאות .
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הדוח עלה, ועוד איזה דו"ח  יש מצב ינון, אחרי הדוח... שתרחיב קצת בעניין נשוא הדיון?
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
הדוח עלה, ועוד איזה דו"ח  יש מצב ינון, אחרי הדוח... שתרחיב קצת בעניין נשוא הדיון? גם אני אשמח אם הוא ירחיב ללמוד על השיטה הזאתי
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
|
אני הייתי עושה את זה מתי שקניתי את האולטרה שלי זה דייג הרבה יותר מהנה מאשר עם חכה גדולה אבל מישהו יודע מזה הפיתיונות שהוא מוציא מהחול?
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 30, 2013, 12:24:00 PM על ידי דור מזרחי
|
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי של סרטון וסגנון דייג אני הכי אוהב לדוג פתיונות עם מקל קליל זה הכי כיף. הבנתי בזמנו מהלל שאפשר לעשות משהו דומה עם סרטני החול שיש אצלנו רק העינין הוא איך לתפוס אותם  הלל לטיפולך בבקשה הסבר איך לתפוס את סרטני החול תודה
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
איזה יופי של סרטון וסגנון דייג אני הכי אוהב לדוג פתיונות עם מקל קליל זה הכי כיף. הבנתי בזמנו מהלל שאפשר לעשות משהו דומה עם סרטני החול שיש אצלנו רק העינין הוא איך לתפוס אותם  הלל לטיפולך בבקשה הסבר איך לתפוס את סרטני החול תודה את הסרטנים הקטנים האלה אפשר למצוא על שפת החוף אם אני לא טועה הם הולכים במהירות. אני בטוח ב80% שמדובר בסרטנים מהסוג הזה. ואם אתם בלילה ואתם על שפת החוף עם פנס חזק מאירים עליהם הם לא זזים(זה בטוח לסרטני חול)
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
חברים אני עובד על מאמר בנושא
צובר חומר ומתרגם אותו בצורה ברורה
סבלנות והמאמר יעלה בשבועות הקרובים
עם כל ההסברים ההדגמות והתמונות כך שלא יהיה אחד
שלא יידע מה זה אולטראסרף קסטינג !
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
|
כיף אמיתי כרגע אצלי עובד בדומה על הטלויזיות עם אחת אולטרה לייט משקולת 5 גר' ותולעים , מתאים גם לסרגוסים ומרמירים. יוסי - סרטון מדהים... שיש רק לקנא בים שיש להם עם שפע וגיוון הדגה
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 01, 2013, 20:10:08 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
כיף אמיתי כרגע אצלי עובד בדומה על הטלויזיות עם אחת אולטרה לייט משקולת 5 גר' ותולעים , מתאים גם לסרגוסים ומרמירים. יוסי - סרטון מדהים... שיש רק לקנא בים שיש להם עם שפע וגיוון הדגה מה יש לקנא תביט המראה  ושאחרים יקנאו 
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|