| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 22/5/2013 | כנרת - צפון | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:00 | - פלאפל ניקל ספינר | אמנון מצוי (עדדי) | 30 | לא כל כך משנה |
הדו"ח:
נתחיל קודם כל בתודה לחבר פורום בשם צור על העזרה.
יום חמישי מגיע ואני שומע על תחזית לא מעודדת כל כך לאלבקור מה שהתברר בדיעבד כלא נכון ומחליט אולי לשנות קצת כיוון ולקחת את הילד לזרזר בכינרת לאחר שהדוחות הראו התעוררות יפה שם.
נוסע לחנות של חבר ומתארגן על כל הציוד לילד חוט לחכה שלו ניקלים ספינרים בובות וכל מה שצריך.
לאחר שאני חוזר הביתה אני מעדכן את הילד שכבר תקופה ארוכה רוצה לצאת איתי לים שהולכים בבוקר.
רק ההרגשה לראות את הפנים שלו נוצצות העלתה בי חיוך על הפנים ואושר.
אני מרגיש שעוד דור מתחבר לתחביב שאני כל כך אוהב וזה עשה לי טוב.
בעבר כבר לקחתי אותו בסירה אבל הרבה הרבה זמן לא יצא לנו לנסות שוב .
הערב הגיע ואני שואל בפורום להמלצתכם וצור ישר נענה יצרנו קשר והחלטתי לקבל את המלצתו למקום שיהיה טוב גם לגילו ונסענו לכיוון גינוסר .
2:30 בלילה אני מעיר את הילד שקפץ מהמיטה בהתלהבות מה שלא קורה כל יום שהוא צריך ללכת לבית ספר.
מארגנים ציוד עולים לאוטו ואוספים עוד חבר .
בדרך כמובן הקטנטן נרדם מגיעים לטבריה נכנסים לגינוסר והוא כבר רוצה לרוץ למים .
מגיעים לגשר עדיין טיפה חשוך ומחליטים לחכות קצת עד שיעלה האור.
האור התחיל לעלות ומתחילים לראות קצת חיים על פני המים וחבר שלי ננעל ראשון על ציקדה ומביא מושט חמוד .
אחרי זה עוד בינית ואצלנו כלום .
הבוקר כבר עלה במלואו ואז זה מתחיל אצלנו גם לילד חיברתי בובת פלאפל כזאת וממש ליד הסלעים רואים מושט רץ וננעל לו על הבובה והוא כולו מתלהב ומרים לגשר .
הילד בשיא חוצפתו מסתלבט עליי שעדיין לא הבאתי דג ממש אופי של דייג נהיה לו

עד השעה 10:30 בערך הוצאנו מושטים חלקם חזרו למים גם את תרבות השיחרור הוא למד באותו יום למרות שהוא רצה לקחת הכל אבל הבין לבסוף שאת הקטנים חייב לשחרר .
עברנו אחלה חוויה הילד חזר עם אנרגיות חזקות וכבר מחכה לעוד .
בעונה הזאת באמת אחלה חוויה לקחת את הדור הצעיר לכינרת ולהנות איתם .
לא צילמנו כמעט תמונות התעסקנו בדייג יותר פעם הבאה מבטיח גם סרטונים

)

. ) לדוח הבא