| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 19/5/2013 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 19:30 | דמוי דג בינוני - Ima Komomo 125 | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 2 | לא נשקל |
הדו"ח:
לאחר יציאה מבאסת אתמול
, שלא העלתה כלום בחכה,
.. בקטן אומנם אבל X2 .. (אבו נפחות לא נחשב מבחינתי...)מסיים לעבוד ב17:00, יוצא מהסניף של ביטוח לאומי בחזרה לבית.. מת מכאבי ראש! פשוט אי אפשר לתאר את הכאב שהיה לי.. מגיע הביתה שותה קצת, ומחליט לרדת לים לנשום אויר של ים.. מגיע לאזור ראש הנקרה,ים פלטה שקט עם גלים קטנים פה ושם, יורד לריפים ורואה מרחוק בחור שנלחם עם משהו.. משהו כבדד שלא מחזיר מלחמה..
אומר לעצמי אולי אבו קאקה?? מתקרב לבחור הוא כולו מתלהב, חברה שלו מצלמת, ואין פייט, אין יציאות חוט, פשוט משהו כבד... פתאום אני רואה ראש יוצא מהמים, ומה יש בצד השני של החכה? צב ים! לדעתי הוא פשוט שחה לו להנאתו והסתבך עם החוט שלו... במזל הוא התשחרר, לא נדקר אפילו מהקרסים לדעתי, וחזר לאמא ואבא בריא ושלם(על פניו..)
בחזרה לעניינו,
מדרים קצת ממנו, פותח את החכה ומתחיל לזרזר עם כלב, קצת דמוי מיינו מחליט להצפין קצת, מגיע לריף הקבוע שלי.. גם בבוס, מנסה את המלאי דמויים הנחמד שלי.. אף תוצאה, מחליט להחזיר את הIMA KOMOMO שאיתו נתפסו האבו נאפחות, שהשחיתו לי אותו כמעט לחלוטין! שברו קרס, עיקמו אחרת, ומלא שריטות מהשיניי פלדה שלהם..
מתחיל להחשיך מגיע השעה 19:30 בערך, השמיים כתומים ויפים! לא יודע איך לא צילמתי..זורק, מגלגל איטי, טוויצינג מדי פעם, תוך כדי בוהה בשמיים ששוב לא יודע איך לא צילמתי .. פתאום מרגיש את המכה! בלי להסס נותן הוק סטט מהלב, מלחמה קטנה לבייבי קטן, יוצא לו לוקוס יפהה.. אני מאושררר לא מפסיק לחייך..! מתרגש כאילו זה הדג הראשון שלי

הגודל שלו היה גבולי לדעתי, לידי היה דייג בוס שאמר אם אתה לא רוצה תן לי אותו... חצוף..

אמרתי אם לא אצלי הוא חוזר לים.. וכך היה, חזר לאמא ואבא לגדול עוד..
ממשיך עבודה, זריקה שלישית בערך ובום! עוד אחד!! איזה אושר
!!!!! מרגיש מלחמה קצת יותר מהראשון.. מביא אותו אלי , נראה באותו גודל כמו אחיו,אולי כמה גרמים יותר, משחרר מהקרסים, מצלם ולמים.. שיגדל גם הוא.. מרחוק אני שומע אנשים מוחים לי כפיים
הרגשתי על במה.. כנראה על השחרור, או על התפיסה השניה.. מי יודע..המזרזרים שלידי משתגעים.. מתחילים לחקור את הדמוי שלי.. ואני על גג העולם!

ממשיך עבודה, נהיה חשוך.. ולידי פתאום קפיצה משום מקום! הוא היה עצום!!!!!! בוודאות לוקוס שלא התבייש לאכול לידנו.. ואני באטרף זריקה אחר זריקה... שום דבר
מחליט להתקפל..
מרגיש מיצוי ומאושר! סוףסוף ריח של דגים באצבעות...
הינה החתיכים:

עמך