| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 17/5/2013 | כנרת - מערב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| כל היום | אחר - תירסים בוילים וטייגרנאטס | קרפיון מצוי (קרפיון בריכה) | 10 | לא נשקלו |
הדו"ח:
היי, אז אתמול בלילה נסעתי עם כמה אנשים לצינברי לדוג, הם אוספים אותי מהבית אנחנו מגיעים לחוף רואים מפוצץ,
עשינו אשכרה סיבוב שלם סביב הכנרת לחפש נקודה מתאימה.. בסוף מצאנו נקודה קטנה בצינברי עם מקום נחמד אז התמקמנו שם אחר-הצהריים בערך ב16:00.
עד שפתחנו את הסירה ורוד פודים והחכות והכנו את הפידור והריגים כבר התחילה שקיעה .. אני בינתיים מנסה לז'רז'ר מהחוף ולהפתעתי תופס בינית חמודה,
(לא עשיתי תמונה לא היה לי כוח חח), בקיצור בכמה דקות של נסיונות הוצאתי בינית בשקיעה שמתי תחכה בצד והמשכתי עם ההכנות לדיג האמיתי.
דגתי עם 2 חכות על הרוד פוד (חדשות), 2 HAIR RIGS בלי פידר , על אחת טייגר נאטס+תירס בדיפ אמינו דבש ועל השנייה גם אותו פתיון רק בדיפ חדש (תות).
בקיצור יושבים מתחילים לאכול לשתות פה ושם לעשן וזה ואז אני מחליט להתקשר לידידה שלי וללכת לשבת ליד הרוד פוד שהם לא יקשיבו לכל השיחה,
מתיישב ליד הרוד פוד מתחיל לדבר איתה וזה אחרי כמה דקות אני שומע "ביפ ביפ ביפ" אני מנתק לה בפרצוף חחחחחחח זורק תפלא' ואז הצפצופים הפסיקו,
כמעט התבאסתי ואז ביייייייייייייייפיפיפיפיפיפפיפיפפפפ פפפפפפפפפפפפפפפפפפ (רכבת) תפסתי את החכה סגרתי ת'בייטראנר נתתי הוק סט,
והרגשתי משהו כבד (על הדיפ תות) , (הוצאתי קרפיון של 8 קילו וזה הרגיש לי הרבה יותר כבד ממנו),
בקיצור מההתרגשות של הדג הראשון,
לא שמתי לב שהקלאץ היה יותר מידי סגור, ומשכתי אחורה ו.....
הקרס השתחררה לו מהפה (כנראה קרעה משהו) , איזה דכאון .. הייתי צריך להיות יותר עדין.
אחרי שזה קרה התבאסתי על החיים ולא היה לי כוח לדוג יותר חחחח
וכל החברים שלי האנשים שנסעתי איתם מוציאים קרפיון בסביבות ה6-7 ק"ג,
ואני מבואס עדיין חושב על הדג ההוא תקוע עליו כל הלילה חחחחחח,
בקיצור בבוקר הכנסתי שוב תריגים שלי ואז בא לבקר אצלי קרפיון של בערך 4-5 ק"ג,
שם אותו בסל שיהיה ארוחת שבת ואז נכנסתי עם אחד מהחברה עם הסירה לנסות לז'רז'ר ...
קפיצות ראינו מלא, תפיסות ? לא מלא.
חחחח יצאו לנו כמה מושטים ובינית חמודה של איזה 600 גרם..
(בסה"כ לא היינו הרבה זמן כי כל שנייה היה דג היינו צריכים לחזור עם הסירה שהם יוציאו אותו יכניסו ריגים וזה...)
בקיצור היה שמח - עונת הקרפיונים
קחו קצת תמונות ככה לשטוף תעיניים

לילה אחד הספיק לנו בהחלט

כנראה בגלל שהיינו במרחק יחסית קרוב לחוף - פשוט לא רצינו להתרחק כי הרוד פודים כל שנייה זמזמו וכל 15 דקות קראו לנו לחזור בשביל להכניס ריגים\לפדר \ להוציא דגים.