| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 17/5/2013 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק כללי (דוחות ישנים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:30 | גיג בינוני - מדאי 100 גרם | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 30 | |
הדו"ח:
יוצאים כרגיל מגיעים לנקודה לפני אור ראשון מורידים מדאים וכלום סביבות השעה 6 התחילו קצת אכילות עלו כמה לוקוסים של קילו וחצי וכמה פארידות של קילו בין הקיאקים וחזיר של 3וחצי ולוקוס לבן של 3 קילו
יום די משעמם בגיזרתנו יצאנו 5 חברה
ואז חבר מוריד מדאי ומיד תקיפה החוט עףףףףףףף ואני רואה אותו מחזיק חזק את המקל ולא מבין מה קורה מתעשת ומתחיל לעבוד חבר אחר צועק לו תזהר אולי זה כריש והוא מיד מכניס את הרגלים לקיאק חחחחחחח אחרי כמה דקות מתעייף ומעביר לחבר אחר שנלחם בכל הכח לא יודעים מה זה בהתחלה הדג גורר אותו עושה לו סקי של כמה מטרים הם סגרו את הקלאץ' עד הסוף
למזלנו זה נגמר בטוב בינתיים הדג והחבר מתעייפים ואני מקבל אלי את שרביט הקסמים
מתחיל לעבוד הקלאץ' עדיין נעול אני לא מרגיש שום התנגדות אלא רק משקל מטורף ואז אמרתי אולי זה חטול גדול שקשה להרים אבל בכל הכח מרים אותו בסוף רואה צללית ענקית של אינטיאס
נבהל ממנה קצת מהגודל כולם שמחים חבר מגיע עם הגאנץ' שם לו אותו בפה (הדג כבר היה גוסס אני חושב מרוב שהתעייף) ומעלים לקיאק
הדג לא נכנס באף פתח בשום קיאק אז חבר עם ממונע שם אותו עליו והתחלנו יציאה הביתה אחרי דבר כזה שום דג לא מעניין לתפוס וכך יום הדיג שלנו הסתיים מוקדם מהצפוי @madvikingמגיעים לחוף שוקלים וווווו חסר כמה גרמים לשלושים

חויה שלא נראתה כמוה בצוות צעקנו כל הדרך לחוף ובחוף הייתה שמחה מטורפת כמובן עשינו גם תמונות
הצוות המצומצם תופס הדג הדג ואני
שבת שלום