| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 16/5/2013 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
אז ככה נתחיל בזה שהתחלתי לדוג לפני כחודשיים (רק בסופי שבוע, חייל) ככה שהרבה נסיון אין לי.
שבוע שעבר מצאתי חכה בעליית גג, חכה ורולר של abu Garcia 2.10 מטר, משקלי זריקה 5/30 גרם.
החלטתי שאני יוצא לז'רז'ר אז נסעתי לקנות ניקלים, חיקוי ניקל של קאסטמסטר וניקל 14 גרם בצורת דג עם בטן צהובה וגב כתום.
יצאתי לחוף הגעתי עם צפיות לא גבוהות מדי אבל החלטתי שעד שאני לא יוצא עם דג אני לא מתקפל מהחוף (אופטימי משהו).
הים היה מעט גלי אך לא יותר מדי השמיים היו בהירים.
התחלתי עבודה עם חיקוי של קאסטמסטר שלא הביא שום תוצאות לאחר עבודה של כשעה וחצי ואז הוא נתפס לי בסלע ולא הצלחתי לשחרר אותו (מזל טוב, ניקל ראשון שלא חוזר איתי הביתה) חגגתי את המאורע בלחבר את הניקל השני ואכילת במבה נוגט. התחתי עבודה עם הניקל השני, זורק לים מהחוף מצליח להגיע למרחקים של כ 80 מטר.. אולי במחשבה שנייה אלו היו רק 40 מטרים

אך ללא שום התעניינות מצד חיות הים.
חזרתי הבייתה בלי לקיים את הבטחתי ומעט מאוכזב מהניקל (כי אין מצב שאני אשם, אשמתם של הניקלים נטו).
לסיכום היה דייג מהנה מאוד, מזריקה לזריקה השתפרתי במרחקים ונהנתי מהים והחוויה..
אשמח לקבל ממכם עצות וטיפים לזריקות וניקלים שיעזרו לי להביא דג הביתה (חברה שלי כבר מתחילה לחשוד וחושבת שאני הולך למישהי מהצד.. כל היום אני חופר לה על דייג ואפילו דג אחד לא עלה בחכתי)

112s;סליחה על החפירה