| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 13/5/2013 | כנרת - מערב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| ניקל בינוני - קסטמסטר | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | |||
הדו"ח:
את הדוח של אנדרי מיום שישי שעבר קורא בעבודה ואיך שמסיים לקרוא מרגיש אי נוחות מסוימת ועקצוצים בידיים, מידית נשלח מייל לאנדרי לבדיקת המצב ליום המחר - יום שלישי.
מקבל את האישור המוצלח ומתחיל בהכנות 6:30 נוחתים בנקודה עם המשחתת הצהובה של אנדרי כשהתכנון היה גיחות ספונטניות של אחד מאיתנו בכל פעם לשדה הביניות כשהשני מזרזר מהחוף. אנדרי מפתיע עם הצעה ספונטנית של לעלות שנינו ולשוט לנקודה על מנת שאלמד את שיטת העבודה וגם לבדוק את המצב (לא היתה רוח), כמובן שאני מסכים ויאללה לנקודה הורדה ראשונה של אנדרי עם תפיסה אך משתחרר, מחליט לנסות את מזלי מוריד ניקל עד הקרקעית לא מספיק לגעת בידית ופיצוץ של החיים מפתיע , המקל נמשך למטה והנגיחות לא מסתירות את העובדה שמדובר בצוללת עצבנית ראשונה וכל זה על מקל זרזור אולטרט לייט , פשוט חוויה. דקה של פייט נחמד ועולה אחר כבוד בינית של קילו וחצי. המסטר מאחורי לא נשאר חייב ומפנק גם הוא בביניות בצבע ובגדלים מרשימים אפילו יותר.
לאחר מספר רגעים הרוח תחילה לתת את אותותיה ואני יורד לחוף כשאנדרי חוזר לנקודה. אצלי בחוף מספר מושטים חמודים שמצטרפים לסל כשאנדרי חוזר עם עוד מספר לא מבוטל של ביניות (כולם מעל הקילו) כשכל הקטנות משוחררות . גיחה נוספת שלי ועוד שני ביניות מוצאות דרכם לסל. הסיפור הנ"ל חוזר על עצמו עד לשעות הצהריים כשבכל פעם אחד מאיתנו נכנס לעומק מתעייף וחוזר דגים בסל. המסטר מצליח להוציא אותם גם בחוף (פשוט מגנט לביניות ) ובגדלים מרשימים, אני הצלחתי קצת פחות (קטנות יותר).
סביבות 13:30 מתקפלים לא לפני שדופקים סט תמונות בשבילכם
אציין כן סוננו המון דגים ונקלחו רק הגדולים ביותר.
בדרך המושטים הועברו לחבר של אנדרי ואני פיזרתי את הביניות לשני חברים ביקשו
יום מהנה לחלוטין , ובהזדמנות זו רוצה להודות לאנדרי על הסבלנות והספונטניות בלזרום צפונה, אחי נהנתי מכל רגע ומחכה כבר ליציאה הבאה

אבל חצי שעה אחרי כבר החום הגיע ל41.5 ואני שוכב על המיטה בבית כמו גופה.