| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 7/5/2013 | צפון: שבי ציון -עכו | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 5:10 | ניקל קטן - ניקל פשוט ביותר | טרכון ים תיכוני | 8 | *** |
הדו"ח:
קודם כל זה דוח ראשון שלי
איזה כיף
.אז ככה ,חבר שחוזר מאילת מת לצאת לדייג, אחרי כמה שנים שלא היה בים.
הוא עוד מתלבט אם לסגור טיסה או לצאת לדוג ,אמרתי לו שיעשה מה שנראה לו( האמת שכנעתי אותו לצאת לדוג ושיסגור ביום אחר
).קובעים לצאת מוקדם ,מגעים לנקודה בסביבות 4 וחצי(עוד חשוך) מתחילים לזרוק דמויים בהירים, אולי נתפוס איזה ברקודה.
אחרי 20 דקות חצי שעה עולה אור ראשון, החבר(שחר) בא ואומר תביא דמוי אחר,אמרתי לו קח ניקל,לקח שם חזר למקום ומתחיל לזרוק.
אחרי 10 דקות (וחשבתי לעצמי שזה יקר, כי הוא לא דג כבר הרבה זמן) הוא צועק ואני מבין שנתקע לו הדמוי בסלעים,אמרתי לו תנסה לתת מכות קטנות אם לא משתחרר תקרע וזהו ,בסופו של דבר הוא הצליח לשחרר את הניקל.
אני שמח שהוא לא הסתבך יותר מידי, כי זאת השעה שהדגים פעילים יותר,אני מסתכל אחרי כמה שניות לכיוון שלו(הוא עמד 10/15 מטר ממני )ורואה כיפוף בחכה אמרתי שוב סלעים?
ואז הבנתי שיש לו דג על החכה, כולי מאושר בשבילו ומבחינתי עשינו את שלנו, כל עוד הוא הביא תפיסה .
מוציא טרכון נחמד,אני ישר מחליף לניקל .עוברות עוד כמה דקות והוא מוציא עוד אחד ,אני כבר מתעצבן חחח מה איתי ?
ואז זה הגיע
קבלתי נעילה מוציא שם בשקית וממשיך, אומר לעצמי הם כאן אסור לי לפספס את זה ,מתחיל לעבוד מהרהבנתי את זה כי מצד ימין שלי כמה חברה (מקצוענים ביותר היה ברור לי)מוצאים בלי הפסקה ,רציתי לרגע לעצור ולצפות בהם זה היה מדהים,אבל הרעב לדגים ממשיך.

אז הוצאתי עוד 5 חתיכות יפות,היה ממש תענוג לקבל את הריצות של הדג הזה ואת המלחמה שהוא נתן.
צריך לציין שבסוף לחבר נתקע הניקל בסלעים ונשאר שם ,לצערי לא היה לי עוד ניקלים אז הוא דג עם בובות כסופות,אבל לא הייתה שום הצלחה.
למרות הכל הוא היה מבסוט על החיים מההחלטה שהוא לא חזר לאילת וכן יצא לדוג .
סוף סוף באמת הסרחתי מדגים

בקיצור ובגדול היה יום מטורף,מלא אדרנלין,שמח ומדהים עם מלא דגים בבגאז

מי אמר שאין דגים?