|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
ציפור השיחרור יזה דוח נהדר איזו חוויה איזו חבורה נהדרת אהבתי 
|
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של דוח רפי  רפי המזל זה החולצה היא צמודה ללב  ופלמוד  כל הכבוד  בהצלחה בהמשך ידידי היקר 
|
|
|
|
|
|
|
חבריי לצוות דודו ושלומי, הצלחתם רק מהתיאורים לגרום לי להתקדם בהחלמה.......................  וחוץ מזה, ככה זה ששני עורכי דין פיראניות/ כרישים נפגשים למפגש כה מלא אקשן עם שניהם הייתי ישן טוב בתא המעצר אם הייתי צריך לבחור פרקליטים שיוציאו אותי בבוקר בערבות. אז יופי של דו"ח רפי כמיטב הכתיבה הקולחת כפי שרק אתה יודע לעשות אז ניפגש בשמחות דרי  כמה היית חסר לנו חברי לצוות............ תחלים במהרה ונחזור לפארק היורה שלנו.........כל הצוות במלואו....... הרבה בריאות דוד שובל 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הציפור להערכתי היא סוג של חטפית ,קשה מהצילום הזה לזהות בוודאות.
הציפור היא חנקן אדום גב, ציפור שיר טיפה גדולה יותר מחטפית שמתנהגת טיפה כמו דורס ומקור מאונקל קצת אפילו...אוכלת חרקים וגם יונקים, זוחלים וציפורים קטנות... צודק סמאח אני לא בכושר כנראה מזמן לא הייתי בשטח לצלם. מהזוית המצולמת והאיכות של התמונה היה קשה לזהות שזה חנקן אדום גב יותר נכון חנקניחת תודה
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הציפור להערכתי היא סוג של חטפית ,קשה מהצילום הזה לזהות בוודאות.
הציפור היא חנקן אדום גב, ציפור שיר טיפה גדולה יותר מחטפית שמתנהגת טיפה כמו דורס ומקור מאונקל קצת אפילו...אוכלת חרקים וגם יונקים, זוחלים וציפורים קטנות... צודק סמאח אני לא בכושר כנראה מזמן לא הייתי בשטח לצלם. מהזוית המצולמת והאיכות של התמונה היה קשה לזהות שזה חנקן אדום גב יותר נכון חנקניחת תודה אכן הפרטים של הציפור לא ברורים בתמונה. בשביל זה אני פה  אבל בשביל צילום אני ממש לא פה...יש אותך
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
|
יא חביבי  איזה דוח מרתק. יופי של לוקוסים והדובדבן שבקצפת הפלמוד 
|
|
|
|
|
|
|
זהו נשבר המנחוס רפול החתול חזר בגדול כל הכבוד ידידי איזה ארוחה טעימה סידרת לחברה שם מקצוען ומתמידן קוצר את עמלו 
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
רפי כהרגלך אין יציאה ללא פרי לצידה המלווה בתיאור מפורט של כול שארע.
פעם הבאה אני אתן לך כמה ציפורים מהבית גידול שלי, אולי אם יהיו כמה זה ישפר בעוד כמה עשרות אחוזים את כמות ומשקל הדגים;D
תודה על השיתוף
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי שפו רק עכשיו ראיתי את הדוח, כבוד .
מצטרף למילים של מאמון ,נסיון יידע שווים יותר מכל ציוד
אתה חייב לי את כל הסיפור בשישי
בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
|
|
menico24
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי ,כל הכבוד  על התוצאה ועל הדו"ח המשובח. כהרגלך היטבת לייצר מתח וציפייה  אנחנו ניקינו את הים מאבונפחות בזוגות ואתם לוקוסים בזוגות.....  אולי אני צריך להוציא את נשק יום הדין ,החולצה של הפורום.... מניקו24
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה יהיה יאא רפול מתי איתך בסירה?  דווח מהסרטים ואחלה תפיסות 
|
|
|
|
|
|
עמיקו
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
42
שלא יעבדו עלייכם הסיכויים גדלים עם הקרסים
|
|
יופי של יציאה הייתה לכם היה כייף לראות את החיוך על פנייכם ברציף ועוד יותר כיף לפגוש אתכם במים למרות היום הלא כל כך מוצלח שפקד אותי אותו יום שמחתי בשבילכם על התוצאות היפות ורפי יקירי לא יודע מה איתך אבל אני כבר מחדש קרסים ואת הוויירים ברתמות שיהיה המון בהצלחה בבאות
עמיקו
|
|
צוות חארטה משחיז קרסים
|
|
|
|
שלמי
|
חבר פורום