|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
|
|
רפול אחי יופי של דוח ואחלה פלמידה ... 
|
|
-------------------------------
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
אין ספק שזאת הייתה חוויה מסוג אחר......... השילוב של החברים תוצרת  האווירה והמקום הינם מתכון בטוח לתפיסת דגים  והתוצאות לא אחרו לבוא..... ותאמינו לי למרות השעות הרבות בסירה נשאר עוד הרבה טעם של עוד ...... אל נשכח את אקורד הסיום שהיה הדובדבן שבקצפת וגרם לכולנו להתרגשות ופרץ של אנדרנלין לאחר התפיסה המרשימה של הפלמוד שלא רצה כל כך לצאת מן המים.......... יום מהנה וחוויה בלתי נשכחת ללא ספק...... דוד שובל
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 06, 2013, 11:30:30 AM על ידי דוד שובל
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
רפי ידידי  על הדוחות שלך כבר נאמר הכל  אתה כותב נפלא , יוצר מתח , לא משאיר מקום לשאלות  בליווי תמונות וסרטונים - פשוט מלך ולא סתם מלך - מלך המפרץ  הפעם חיבקת שני חברים טובים (דוד שובל ושלמי) וצירפת אותם לחוויה בלתי נשכחת  האם נראה עכשיו את הצמד יותר בכחול העמוד אפילו על קיאקים  כולי תקווה 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
|
שאפו על מקצוענות לשמה רפי אכן יציאה מהנה עם שלל יפה ומגוון עם הפלמוד . לא יודע עם המזל הגיע מהחולצה או מהציפור ... מה שכן אתה לפחות יודע שהחולצה לא מנחסת וזה גם חשוב  להתראות בקרוב 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
אין אליכם bravo2;תענוג של דיג היה לכם ,שימשך כך לעד ותמשיכו לענג אותנו בדוחות לתיפארת  חדש אני בדיג(שנה לארך )מקנה בכם , וזה מה שנותן לי הכוח להמשיך  ממכם ומניסיונכם בכדי שגם אני יגיע לאן שעגתם .
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
החולצה בטוח לא הביאה נאחס וזה בגלל שלבשת אותה ולא על הראש  חתיכת מפלצת כיאה לעונה ולך, דוח מעלף
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
Shuky
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי מברוק גדול אין על הדוח שלך, קשה מאוד להתחרות עם תוצאות כאלה אבל מגיע לכם ובגדול 
|
|
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חוויה נהדרת!
שיתוף פעולה ותיאום מושלם בין הדייג האוחז במקל לבין האיש על ההגה.
מזל שאשר-3 סירה מוכרת ומיד התרחקה לפי בקשתך. יש אנשים שלא מודעים לנושא כמו דג תפוס וחוט יוצא ופשוט מתעלמים.
|
|
|
|
|
|
|
רפי הצלחת למתוח אותי... עוד סירה ועוד סירה ועוד ועוד... דוח ברמה כמו שרק אתה יודע להביא אבל נראה לי שכתיבת הדוח היה החלק הקל אל מול התוצאה שהבאתם. ציפור או חולצה או אולי שניהם? החולצה מביאה חרבות ופלמידות 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
חבריי לצוות דודו ושלומי, הצלחתם רק מהתיאורים לגרום לי להתקדם בהחלמה.......................  וחוץ מזה, ככה זה ששני עורכי דין פיראניות/ כרישים נפגשים למפגש כה מלא אקשן עם שניהם הייתי ישן טוב בתא המעצר אם הייתי צריך לבחור פרקליטים שיוציאו אותי בבוקר בערבות. אז יופי של דו"ח רפי כמיטב הכתיבה הקולחת כפי שרק אתה יודע לעשות אז ניפגש בשמחות דרי 
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הציפור להערכתי היא סוג של חטפית ,קשה מהצילום הזה לזהות בוודאות.
הציפור היא חנקן אדום גב, ציפור שיר טיפה גדולה יותר מחטפית שמתנהגת טיפה כמו דורס ומקור מאונקל קצת אפילו...אוכלת חרקים וגם יונקים, זוחלים וציפורים קטנות...
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי, אחד הדוחות המענגים!
כשכתבת שהפלמוד בגלל שנתפס בצד הפגין יותר כוחות של אחד גדול יותר ממה שקיבלת, חשבתי שהוצאת אחד של 2 קילו...אומנם לא 32 קילו אבל בהחלט לא יקבל כינוי קטנצ'יק...
עכשיו ממה שהבנתי מהדוח המדאיים תפסו יותר לוקוסים מהג'יגים הכבדים. האם כך?
הדמיקי תפס בלי פתיון (כמו שממולץ ע"י החברה או עם)?
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
|
כרגיל דוח יפה ואפשר ללמוד ממנו הרבה דברים אחלה צוות ופלמוד יפה כל הכבוד ולדעתי שני הדגים על הג"יג העליון בתמונה זה חפש הדג הכי טעים בין כל סוגי הלוקוסים והתחתון זה אירדי בהצלחה בבאות 
|
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
דוח יפה לצוות רפי ושות תמשיכו להפציץ ולהנות מדיג מטורף 
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
|
רפי מי שלא בוכה לא זוכה. אני זוכר שבוע שעבר את הדוח וכמה היית מבואס ותראה היום איזה חיוך ממש דוגמן. על המקצועיות שלך אין עוררין הרגת אותי עם הדוח כבר חשבתי שמה שאתה מספר עליו ברח אחרי כל המכשולים ואז זכית בפיצוי פלמידה נוספת. אבל אתה כרגיל שממוקד על המטרה מפעיל את כל השיקול דעת ובליווי צוות מקצועי מנצח על התזמורת ( בזזזז) אחלה דוח אחלה דגים איזה תמונה של נעילה כפולה מדהימה. לגבי הציפור לא נראה לי זה המזל כי גם אצלי בשישי היתה ציפור על החכה רק שאצלנו הפה של הדגים היה תפור ולא פתחו. אני יותר נוטה ומסכים עם עמיקו שהכל קשור לחולצה  ומעניין מי זה שהביא דג חרב  תמשיך להנות ידידי כיף לראות אותך בפול גז שוב. בהצלחה בהמשך אחי 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|