| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 4/5/2013 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 19:30 | דמוי דג בינוני - נבארוני ראש אדום | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | |
| 07:00 | דמוי דג בינוני - נבארוני ראש אדום | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | |
| 07:00 | גיג קטן - דיימיקי 60 גרם | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 2 | |
הדו"ח:
דוח קצת שונה כיוון שהוא מכיל כמה יציאות שונות עם 2 סגנונות הכי אהובים עליי.
שבוע שעבר מתחיל לקרוא קצת דוחות של זירזור חוף וזה בהחלט עושה לי את זה.
עד לפני 4 שנים היינו רובצים בכל החופים בדייג האהוב הזה שננטש מבחנתנו מאז שפגשנו את הסירה וחבל.
מכמה דוחות אני מבין שהברקודות פה...ואחרי שיורם שולח לי תמונה עם כמה צינורות זה קרה.
אחרי חידוש הדמויים והרולרים מחליט על יציאת אחר הצהריים ראשונה עם יורם לשובר.
אני קצת חלוד וכבר בזריקה הראשונה אפשר לראות את זה שהדמוי החדש (NODE) התנתק מהחכה

3 דקות של עבודה ויורם דג לי אותו בחזרה
זריקה שנייה ועוד לפני שאני מתחיל לגלגל יורם ננעל לידי ומיד משתחרר לו. אני מתחיל לגלגל וכמה מטרים מהשובר יש פיצוץ ואני מתחיל לחייך
יש דג יפה על המקל....מהר מאוד החיוך נמחק
הדג(כנראה טרולוס) צולל לסלע בולט ומפוצץ לי את החוט בד ולוקח שוק לידר של 2 מטר והדמוי....כנראה היה כתוב על הדמוי שהוא לא שלי 
חיבור איטי (חלוד כבר אמרתי) של דמוי נוסטלגי - IMA נבארוני ראש אדום. בנתיים ליורם לידי כבר הספיקו לברוח 4 דגים.
ממשיך להקפיץ ויש נעילה , הדג שבגללו אני פה על המקל, מגלגל ומעלה זכרונות ואכן צדקתי ברקודה יפה מגיעה לרגליים, הים קצת גבוה ואני על סלע גבוה בשובר, ניסיון להניף את הדג גרם לנפילתו בחזרה לים
.מה לעשות אני כנראה באמת חלוד... אבל גם זה לא מחק לי את החיוך הגדול מהפרצוף.
עובר יום ואני כולי מתגרד מגעגועים מתקשר לכל החנויות במרכז בחיפוש אחר NODE צהוב ואני משתגע אין באף חנות במלאי

מחליט לנסות את הדמוי שיורם אוהב- MEGABASS X-120 ראש אדום- עוד דמוי נוסטלגי.
יוצא לשובר של תל ברוך לבד, חוץ מכמה לוקוסים שקפצו בים ואוויר של ים לא היה משהו מיוחד.
יום למחרת מקבל שוב פס ממיטל (אין דברים כאלה) ושוב אני בשקיעה בשובר שלוקח לי את הדמויים.
באתי מוקדם עוד ב 5:30, מגלגל ללא הפסקה ואין כלום. 7:35 על השעון והיא מתייצבת שוב ברקודה על המקל.
אחרי שקרבתי אותה מהרחוק עד מטר ממני היא משתחררת לה במים. זריקה נוספת ואני לא מאמין שוב הדמוי משתחרר סנטימטר אחד אחרי החיבור של השוק לידר והולך לו לים
.מה נגיד? כנראה הים רוצה להדביק אותי חזק והנה אני מוצא את עצמי למחרת שוב על אותו השובר לא לפני שאני עובר באחת החנויות ומוצא לי NODE ראש אדום ועוד X120.
הפעם אני מתחיל לעבוד ב 6:30 - הפקת לקחים מאתמול. עובד עם הנבארוני ועדיין שקט בגזרה. מחליט שהגיע זמן ה NODE, אחרי 20 דק איתה מחליט שהנה הזריקה האחרונה שלה ונעבור ל נבארוני. מטר ממני שוב סלע בולט מוחק לי את החיוך ותופס לי את הדמוי - הלך ה NODE.
חכה חכה סימנתי אותך מחר אני בא לקחת אותך חזרה לחיקי.מחבר נבארוני השעה היא שעת הברקודה 7:35 זריקה ראשונה והפעם המזל מתחיל לעבוד לטובתי. ..יש ברקודה אצלי ביד
....לא מזמן תפסתי דג של 30 קילו ואני עכשיו עם אותו חיוך רק עם ברקודה שיכולה להיות קיסם של אותו אינטיאס .מספר לחיים וליאור על החוויות וכבר למחרת בבוקר (שישי) אנחנו על השובר.
מתחילים לעבוד ואני מודיע לחיים שאם ישחק לי המזל היום אני יראה צוללן כי אחרת ב 9 אני במים יורד לאותו הסלע להחזיר את הNODE.
חיים מתחיל לעבוד ובקרוב עולה לו לוקוסון שמיד זוכה לחנינה מחיים.
ממשיכים לעבוד ויש לי ברקודה על המקל...ועל הנבארוני...הפעם קטנה מאתמול אבל עדיין שווה ארוחה.
ממשיכים לעבוד ואני רואה שהמזל ממשיך להאיר לי פנים...צוללן מתחת לרגליים שלי
בקשה יפה והדמוי חוזר אליי מהמעמקים חסכתי לעצמי מפגש עם 21 מעלות.מחליטים לסיים פה בכל זאת אנחנו לא בכושר...והערפל בחוץ מערפל אותנו. מחליטים לסיים את החוויה בחומוס באבו חסן ביפו - אין דברים כאלה.
שם אנחנו מתכננים את היציאה למחר בסירה.
שבת מגיעה- ההתרגשות של הסירה מגיעה איתה. בחוץ ערפל מפחיד - לא רואים ממטר.
נסיעה בזהירות עד לנקודה. עובדים בלייט גיג - איך סידס אומר דייג של פנסיונרים.
אחרי 10 דקות יש נעילה ראשונה , נכון עדיין לא 30 קילו אבל גם מזה אני מתרגש ובטח שאני צריך להמשיך להתאמן על עריכת סרטים:
עוברת לה שעה, ויש עוד לוקוסון בסירה על הלייט - בזכות הסגנון אני ממשיך להנות גם מהמשקלים האלה של קילו פלוס.
מבינים שהיום בשביל דגים צריך להתאמץ.
בקשר שומעים שבעומק יש אקשן שמשאיר טעם ליציאה הבאה...
נ.ב. מצורפת תמונת דוגמה של הערפל מהבוקר.
שבוע טוב לכולם!!!