|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
28
דייג זה החיים
|
|
בהצלחה לכל המשתתפים מקווה שיהיה מפגש או משהו באזור הדרום אני יוכל להגיע 
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איפו נרשמים ?
ייפתח השבוע שרשור מפורט ומסודר כמו תמיד... עם מה יהיה בתחרות...  אילו פרסים...  תקנון ושרשור הרשמה....
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מת להגיעע אם אפשר לקחת טרמפ עם מישהו מהמרכז מאוד יעזור לי
אל דאגה דין, ייפתח כרגיל שרשור טרמפים... אני מאמין שיסתדר לך - ואם אתה מת להגיע אז אתה תגיע... 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איפו נרשמים ?
ייפתח השבוע שרשור מפורט ומסודר כמו תמיד... עם מה יהיה בתחרות...  אילו פרסים...  תקנון ושרשור הרשמה.... אתה יכול כבר לרשום אותי 
|
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איפו נרשמים ?
ייפתח השבוע שרשור מפורט ומסודר כמו תמיד... עם מה יהיה בתחרות...  אילו פרסים...  תקנון ושרשור הרשמה.... אתה יכול כבר לרשום אותי  ואותי אחריו
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
איפו נרשמים ?
ייפתח השבוע שרשור מפורט ומסודר כמו תמיד... עם מה יהיה בתחרות...  אילו פרסים...  תקנון ושרשור הרשמה.... אתה יכול כבר לרשום אותי  ואותי אחריו ואותי אחריהם
|
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
|
חברים להכין את הציוד, הולך להיות 
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איפו נרשמים ?
ייפתח השבוע שרשור מפורט ומסודר כמו תמיד... עם מה יהיה בתחרות...  אילו פרסים...  תקנון ושרשור הרשמה.... אני מחכה לשרשור, ואתה יכול לרשום אותי כבר מעכשיו 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איפו נרשמים ?
ייפתח השבוע שרשור מפורט ומסודר כמו תמיד... עם מה יהיה בתחרות...  אילו פרסים...  תקנון ושרשור הרשמה.... אתה יכול כבר לרשום אותי  ואותי אחריו ואותי אחריהם סבלנות חמודים שלי, סבלנות.... זה או-טו-טו מגיע... 
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
איפו נרשמים ?
ייפתח השבוע שרשור מפורט ומסודר כמו תמיד... עם מה יהיה בתחרות...  אילו פרסים...  תקנון ושרשור הרשמה.... אתה יכול כבר לרשום אותי  ואותי אחריו ואותי אחריהם סבלנות חמודים שלי, סבלנות.... זה או-טו-טו מגיע...  רפי אולי אנחנו דיגיים אבל גם לגידים נגמרת הסבלנות 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איפו נרשמים ?
ייפתח השבוע שרשור מפורט ומסודר כמו תמיד... עם מה יהיה בתחרות...  אילו פרסים...  תקנון ושרשור הרשמה.... אתה יכול כבר לרשום אותי  ואותי אחריו ואותי אחריהם סבלנות חמודים שלי, סבלנות.... זה או-טו-טו מגיע...  רפי אולי אנחנו דיגיים אבל גם לגידים נגמרת הסבלנות  שמור על סבלנות דימה, כדאי לך - יש פרסים יפים.... 
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
איפו נרשמים ?
ייפתח השבוע שרשור מפורט ומסודר כמו תמיד... עם מה יהיה בתחרות...  אילו פרסים...  תקנון ושרשור הרשמה.... אתה יכול כבר לרשום אותי  ואותי אחריו ואותי אחריהם סבלנות חמודים שלי, סבלנות.... זה או-טו-טו מגיע...  רפי אולי אנחנו דיגיים אבל גם לגידים נגמרת הסבלנות  שמור על סבלנות דימה, כדאי לך - יש פרסים יפים....  לגבי הפרסים אני לא דואג תמיד הם יפים אני דואג בגלל הצבא המבאס הזה שלא יגידו לי לחזור לבסיס
|
|
|
|
|
|
|
מה קורה עם הפרטים?! אני חםםםם!!! 
|
|