|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
איזה כיף של אקשן שלא נגמר  בן גוריון לא היו ? ניסיתם הטלות רחוקות ? הבן זונו....... לא רוצים להיכנס השנה ולא יודע למה ניסינו לזרוק רחוק ונידמה שהיו רק טרכונים אתמול בים כי רק הם אכלו נחכה עוד קצת אולי אחרי שבועות הבן גוריון יבוא וכשיבוא נקבל אותו בחכות פתוחות וקרסים מושחזות  זה הכל בגלל שיום העצמאות היה מאוחר 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
שוקי שוקי מה יהיה........ הוצאת את כל האנטיאסים ועכשו עברת לטרכונים........  תשאיר קצת לחברים... אהבתי את התמונה של  כל הכבוד על הדוח המושקע והעברת החוויה במלואה ללא ספק תפיסות מרשימות בהצלחה בבאות דוד שובל
|
|
|
|
|
|
|
יפה איש..החגיגה נמשכת  זה שהדג מפסיק פתאום זה מוכר מהסירות בבולוס ..יש זמן שהדג " נמנע " וסותם את הפה מי שיוצא לילות שלמים מרגיש את זה טוב מאד..זה קורה לפחות פעמיים בלילה אותו אזור אותה נקודה אותו פיתיון ..כמה שעות באטרף ואז הפסקה מוחלטת כאילו זו בריכת שחיה ללא דגים סחתין איש  בהצלחה בבאות מאמון, איך אתה מסביר את זה שבדרום יש מלא טרכונים על החוף ובצפון אין ? פשוט מעניין אותי לדעת איך זה יכול לקרות .
|
|
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
איזה דו"ח.. תענוג לקרוא.. כל הכבוד.. והתמונה חן חן 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
DoronBiton
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
חבר בצוות: האוליגרכים
|
|
דוח מעניין, מרתק ומלמד!! תודה רבה על השיתוף 
|
|
|
|
|
|
|
יופי של אקשן לילי  שלל מדהים ודוח ענייני ומלמד  כבוד 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
אחלה דוח שוקי.
אהבתי את ה- ISF.
אלוףףףף
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חגיגה חגיגה עשית  חמוד הקטע עם השם של הפורום אחלה דייג 
|
|
|
|
|
|
|
מה שגיא אמר בתוספת שעת התקרבות הטורפים לחוף כנראה גורם להם להצתמצם מהאזור וכמובן זו רק סברה.
|
|
|
|
|
|
|
יופי של דייג 
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
אחלה דוח אחלה תפיסות במיוחד אהבתי את ה-ISF תמשיך להפציץ
|
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
בניגוד לאלו שחושבים שהדג הפסיק לאכול מסיבה לא ברורה, אני חושב שזה בדיוק בגלל הסיבה שבשבילה החזרת כמה על קרס למים  אולי לא הפעם אבל עם ההתמדה זה יבוא וכשזה יבוא בהפתעה זה יהיה כייייייף גדוווול יופי של ISF  049s אולי לא עכשיו אולי לא בעונה הזאת יכול להיות שבגלל זה הפיתיונות חזרו בדיוק כפי שנתפרו
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איזה דוח ברמה שוקי.  מי שמתעניין ימצא פה פירוט מושלם. תמונה מושלמת שבטח רפי יאהב  איך ידעת איציק?  אכן, אהבתי את התמונה - ונראה שלא רק אני... אהבתי מאוד גם את הדו"ח... דו"ח מעולה שוקי, עם פירוט נהדר ולא מעט טיפים... מסתבר כי ממש לא שכחת את מה שהתחלת איתו... מסתבר כי השיטות של פעם ובידיים הנכונות מביאות תוצאות מצוינות... 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|