| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 4/5/2013 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| כל הלילה | - | טרכון ים תיכוני | 33 | מי שוקל? |
הדו"ח:
טרכונים רבותיי טרכונים,לא מרמירים לא סרגוסים כאילו אין עוד דגים בים. מגיע לנקודה בחוף זיקים בשעה 23:00 בלילה וכבר אחרי כמה זריקות הבנתי שהולך להיות כאן המשך ישיר ללילה שלפני http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=11104.0האכילות לא מפסיקות לרגע הם נמצאים בכל החוף גם בזריקות הארוכות וגם בקצרות בין זריקה לתפיסה אין זמן לנגב את היידים כמו שצריך אני מלוכלך מדם ומסריח מפיתיון ומנגב הכל בבגדים.טרכונים רבותיי טרכונים
כשאני שם לב שהגמברי עומד להיגמר אני מחליף לקאלמרי אבל כנראה שהטרכונים מפונקים ובתפריט שלהם יש רק קריסטל טרי. הריג פשוט וקל ממש כמו אתמול בדיוק כמו לפני 30 שנה:
משקולת קונוס 60 גרם
חוט ברולר sufix- 0.45
קרסים של owner מספר 2 על חוט ניילון 0.30
קרס מעל ומתחת למשקולת זהו ללא חרוזים, תוספות ,או כל מיני שטיות
בסביבות השעה 4:20-4:30 בבוקר לפתע ופתאום ללא כל התראה הטרכונים הפסיקו לאכול{כך היה גם אתמול}
חייב להיות לזה הסבר כלשהו כאילו מישהו או משהו נתן להם סימן לעצור
בתוכי כבר ידעתי והשלמתי שעונת האנטיאסים נגמרה העונה אבל משהו בתוכי גירד ומישהו{גיאצוק} או משהו {התיקווה ,אולי אולי}
יעבור במקרה איזה אנטיאס ויתקוף אז הורדתי 3 טרכונים חיים למים בשעה 5:30 וחיכיתי כוכב נופל שראיתי בשמיים עוד נתן לי תיקווה שאולי זה יקרה אבל שעתיים אחר כך לא קרה כלום וקיפלתי את הציוד אף על פי תחושת העייפות של היומיים האחרונים שבהם ישנתי במצטבר ולא ברציפות אולי 5 שעות היו אלו ימים משוגעים וכיף גדול
אני חוזר הביתה ומחכה בצייפיה והתרגשות לעונת האנטיאסים הבאה

הבית של הדייגים