תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
28/9/2011 | ירדן - צפון לכנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
06:15 | בצק מתוסף - פידר+תירס | קרפיון בר (סאזאן) | 1 | 4-5 קילו משעור. |
הדו"ח:
קודם כל לפני הכל חשוב לי לאחל לכולם שנה טובה ומתוקה גם היא מגיעה באיחור אבל בחג לא היה זמן.
אז שנה של המון אושר עושר אהבה בריאות שכל מה שתחלמו עליו תגשימו שהיה לנו שנה חדשה נפלאה עם המון חוטים מתוחים והמון ריח של מים ודגים!
אז כמו בערך כל שבוע אנוכי יוצא לדייג הרי זאת מחלה שבמהרה מחמירה לה

אז התוכנית בכלל הייתה דייג בכנרת ובגלל שהשתבש עקב הקפצת עבודה החלטנו להקדים את היציאה וללכת יום שלישי עד רביעי בצהריים, אותו חבר בשם אלמוג שהיה צריך לבוא הציע לי ללכת לירדן שנמצא בכפר בלום, אני לא מהסס ומאשר הגעה כמו נרקומן בשיא ההתמכרות.
מסיים לעבוד מגיע הביתה מתארגן אוכל משהו ויוצא עם תיק סטנד פנסים וכמה ריגים.
ממש בקליל מגיע לקריית שמונה נפגש עם אלמוג עושים קניה של קמח תירס פרורי לחם שימורי תירס תמציות וניל.
כמובן בירות קצת טונה ולחמניות הרי גם אנחנו צריכים לאכול

מגיעים לנקודה אני עם סט שאלמוג הביא מחבר שלו ואלמוג עם הסט שלו, יאללה פותחים אני מכין בצק מסיים זורק 5-6 כדורים למים ויאללה פידר קרס תירס ולמים.
הצטרפו כמה חברים של אלמוג יושבים מדברים בירות פה שם כלוםםם, מגיע השעה 3:25 מגיע אצלי משיכה חזקה מקופפת את המקל ומשתחרר מחמש שוב וזורק, החברים התקפלו כבר אני ואלמוג לבד.
נרדמנו עד שעה 06:00 אלמוג מעיר אותי איתמר קוםםםם אתה לא רוצה לחדש אצלך פיתיון?...אני מהנהן לי בראש ואחרי 2 דקות על הרגליים שותף רגע פנים במים הקפואים ומסתכל סביבי רואה אובך כבד אין שמש באופק מזג אוויר חורפי והמים קרים אומר אם לא יבוא קרפיון במצב אידאלי שכזה אני לא יודע איפה הם אולי בחופשת סקי??

טוב מוציא מחדש שם כדור יפה ותירס ויאללה למים טוב פה ושם פותח לי קופסת שימורים של חמוצים אחרי 10 דקות פתאום אלמוג צועק לי איתמר איתמר המקל שלך אני מסתכל רואה אותו בפוזה מגרההההה רץ למקל הוק סט ויש משהו אני בהתחלה לה סגור עליו אבל אני רואה שהחוט במים זז מצד לצד והוא מתחיל לקחת אותי ואני לא מסכיםםם לוו

עובד איתו 3 דקות והוא מגיע לגדה באפיסת כוחות אלמוג שולף אותו כמו סחבה מהמים

תמונות ליטופים והיה לך שלום חבר תת מימי שלנו!
אחרי זה נשארנו עד שעה 14:20 ולא היה כלום פה ושם אכילות אבל זו בעיה הגיעו המון אנשים שחות וכל הבלאגן הרגיל אז וויתרנו והלכנו מרוצים מפתיחה של חג נהדרת!

אז הנה לכם התמונות:

הנה סרטון השחרור: