פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מזל טוב ליחיד והמיוחד - יצחק (IZHAK) |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מזל טוב ליחיד והמיוחד - יצחק (IZHAK) (נקרא 3253 פעמים) |
הדפסה |
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
גם אם באיחור מה מזל טוב ליום ההולדת לאיש שהוא העוגן שלנו כאן ידידי ורעי יצחק (izhak) לרגל יום הולדתך אני מאחל לך בריאות ואושר לרוב. עשייה פוריה בכול שעל. שתמשיך כמו שאתה, אדם קטן  עם לב ענק. מ ז ל ט ו ב Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 05, 2013, 15:50:39 PM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
מזל טוב עד 120 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מזל טוב יצחק בריאות ואושר וחיוך תמידי 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
61
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
המון מזל טוב איש  עד 120 כ 20 והרבה חוטים מתוחים שכל משאלותיך יתגשמו  מזל טוב
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גם אם באיחור מה מזל טוב ליום ההולדת לאיש שהוא העוגן שלנו כאן ידידי ורעי יצחק (izhak) לרגל יום הולדתך אני מאחל לך בריאות ואושר לרוב. עשייה פוריה בכול שעל. שתמשיך כמו שאתה, אדם קטן  עם לב ענק. מ ז ל ט ו ב Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2 בהחלט מזל טוב!!! האיש עם השפם והקפה, סבא יצחק... האיש שכתב את התגובה הראשונה בפורום! מאחל הרבה שנים טובות ומהנות, הרבה הנאה, שתזכה להמשיך ולעזור להרבה אנשים! יוסי, לא חוכמה מה שכתבת! לידך כולם קטנים  יפה ששמת לב והעלת את הברכה
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
גם אם באיחור מה מזל טוב ליום ההולדת לאיש שהוא העוגן שלנו כאן ידידי ורעי יצחק (izhak) לרגל יום הולדתך אני מאחל לך בריאות ואושר לרוב. עשייה פוריה בכול שעל. שתמשיך כמו שאתה, אדם קטן  עם לב ענק. מ ז ל ט ו ב Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2 בהחלט מזל טוב!!! האיש עם השפם והקפה, סבא יצחק... האיש שכתב את התגובה הראשונה בפורום! מאחל הרבה שנים טובות ומהנות, הרבה הנאה, שתזכה להמשיך ולעזור להרבה אנשים! יוסי, לא חוכמה מה שכתבת! לידך כולם קטנים  יפה ששמת לב והעלת את הברכה אייל זה נכון שליידי כולם קטנים אבל רק פיזית.  וזה שלכותב התגובה הראשונה בפורום שמנו לב רק אחרי יומיים, חבל. Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צרור ברכות מאביחי שנמצא בנופש ולא ליד מחשב. 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מי קרא לו קטן ?
זה לב אחד גדול !
איש שיחה שתמיד כיף לי לפגוש בארועים השונים.
שתזכה להמון מזל טוב , וכל הברכות והמשאלות יתגשמו עבורך במהרה.
עד 120 נהדרות ומבורכות,אמן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
יצחק ידידי, הרבה שנים עברו מאז נפגשנו לראשונה בחופי אכזיב במרדפים החשוכים בלילות לבנים אחרי גומברים שהיום בקושי נראים  אולי מאז יש יותר לבן בשיער (גם אצלי, תפסיק להיות רגשי  ) ויש פחות גומברים אבל האיש והקפה תמיד שם  מזל טוב ועד 120 כמו 20 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מזל טוב 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מזל טוב יצחק ידידי היקר עד 120  מאחל לך יותר ממה שאני מאחל לעצמי והרבה יותר מזה אוהב אותך איש יקר ,קבל  גדול 
|
|
|
|
|
|
|
מזל טוב יצחק הרבה בריאות עושר ואושר..... וגם לא מעט דגים......  דוד שובל 
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
עוד פעם איחרתי  יצחק היקר! המון מזל טוב! בריאות, אושר, שמחה ונחת! תמשיך לשעשע אותנו ולהיות ה"אבא" של כולנו 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
גם אם באיחור, לעולם לא מאוחר לדברים טובים....  יצחק היקר, בעוד שנה תחגוג 60 אביבים - ועודך עלם חמודות.... אז לך נער יקר ונבון עם החיוך הנצחי- מי שתמיד נכון לעזור ולסייע מכל הלב לחבריו וגם למי שטרם נעשו חבריו, מי שאכפתי ונותן מעצמו ללא היסוס - ויש לו ים של זכויות בפורום שלנו בפרט ובעולם בכלל.... מאחל לך מכל הלב, המון בריאות והמשך רוח נעורים... שתמשיך לחייך תמיד את החיוך הנצחי שלך- ושהחיים יחייכו אליך בחזרה...  ים של רגעים יפים עם המשפחה והחברים... הצלחה וסיפוק בכל אשר תפנה... מזל טוב חבר ויום הולדת שמח 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|