|
|
דני קודם כל כבוד על הזכיה .מקום שלישי בין מקצוענים מכובד ביותר .לגבי הציוד עם חכה קצת יותר ארוכה להשגת עוד כמה מטרים בטווח ההטלה יכול להביא תוצאות יותר טובות ואכן זה עבד כמו שאמרת .תמיד יש את התחרות הבאה.והכי חשוב העיקר שנהנית ותודה ששיתפת אותנו עם הדוח המהנה הזה
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יופי של סיקור דני  בדיוק היום היה לי דיון עם חבר על העניין הזה של קרוב-הרבה, רחוק-גדולים וכמה שעות אחר כך שיחה עם צור שבה עלה נושא גודל הדמויים מול גודל הדגים וההשלכות על הניקוד בתחרות שהיתה. זה עובד לשני הכיוונים ולכן הבחירה שאתה מקבל בסוף יכולה להשליך על התוצאות במידה משמעותית  מה עדיף? 20 דגים של 100 גרם או 8 של 250 ? לגבי הנתונים שהכנסת בממשק. האם באמת כול המושטים היו לובדים או שה-11 היו במקרה עדדים? ברכות על המיקום המכובד ובהצלחה בתחרויות הבאות 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
דני קודם כל כבוד על הזכיה .מקום שלישי בין מקצוענים מכובד ביותר .לגבי הציוד עם חכה קצת יותר ארוכה להשגת עוד כמה מטרים בטווח ההטלה יכול להביא תוצאות יותר טובות ואכן זה עבד כמו שאמרת .תמיד יש את התחרות הבאה.והכי חשוב העיקר שנהנית ותודה ששיתפת אותנו עם הדוח המהנה הזה תודה קמי ידידי היקר  יופי של סיקור דני  בדיוק היום היה לי דיון עם חבר על העניין הזה של קרוב-הרבה, רחוק-גדולים וכמה שעות אחר כך שיחה עם צור שבה עלה נושא גודל הדמויים מול גודל הדגים וההשלכות על הניקוד בתחרות שהיתה. זה עובד לשני הכיוונים ולכן הבחירה שאתה מקבל בסוף יכולה להשליך על התוצאות במידה משמעותית  מה עדיף? 20 דגים של 100 גרם או 8 של 250 ? לגבי הנתונים שהכנסת בממשק. האם באמת כול המושטים היו לובדים או שה-11 היו במקרה עדדים? ברכות על המיקום המכובד ובהצלחה בתחרויות הבאות  תודה על הפירגון גיא במשוואה שנתת עדיף את הגדולים יתנו 28 נקודות והקטנים 40 - אז עדיף ללכת על הקטנים במקרה הזה . ה-11 מושטים היו רגילים , טעות במילוי הטבלה . דייג מהנה
|
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
תודה רבה על השיתוף, דו"ח ממש תענוג, מאוד נהניתי לקרוא, כבוד רב על המקום השלישי. אהבתי את המקצוענות ותשומת הדגש על כל פרט קטן, אקח את זה לתשומת לבי בתחרות התמידית עם עצמי, בדייג ובכל דבר אחר. כבוד 
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
תודה רבה על השיתוף, דו"ח ממש תענוג, מאוד נהניתי לקרוא, כבוד רב על המקום השלישי. אהבתי את המקצוענות ותשומת הדגש על כל פרט קטן, אקח את זה לתשומת לבי בתחרות התמידית עם עצמי, בדייג ובכל דבר אחר. כבוד  תודה , שמח שנהנת מהקריאה ושזה הועיל במשהו 
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
וואלה איזה דווח  זה שייך לליגת האלופות כמו משחק של ברצלונה לפני הביזיון מול ביירן  כל הכבוד על ההשקעה בטח היה מאמץ רציני
|
|
|
|
|
|
|
דני שאפו גדול על התחרות ועל הדוח  הכנסת אותי לאטרף לכנרת , נראה לי שבשבוע הקרוב אני אבקר בה כל הכבוד
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תשמע, זה הרף החדש שקבעת לעצמך.  כתיבה מדהימה שבנוסף לתשוקת הדייג שבוערת בך, חשפת אותנו לרמת המקצועיות והרצינות שמתלוות לתחרויות אלו. אי אפשר שלא להעריך ולאמץ את החשיבה האסטרטגית שלך, והתכנון המוקדם, שהינם חלק בלתי נפרד מפעולת הדייג עצמה ,בואכה לתחרות וסימון המטרה - זכייה. לקרוא שוב ופשוט להתמוגג 
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
תודה על מילים החמות חברים יקרים 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
במילה אחת - תענוג בכמה משפטים: כייף גדול לקרוא את ההודעה הפותחת. ממש כמו סיפור מותח. בנית סיפור יפה מנקודת מבט אישית שאי אפשר שלא להתחבר אליו. ראוי לציון ההתיחסות האישית לכל מי שהגיב לך  שאפו. הבורקסים הקטנים זה רעיון גדול 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 10, 2013, 14:04:52 PM על ידי סקווידוויד
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
במילה אחת - תינוג בכמה משפטים: כייף גדול לקרוא את ההודעה הפותחת. ממש כמו סיפור מותח. בנית סיפור יפה מנקודת מבט אישית שאי אפשר שלא להתחבר אליו. ראוי לציון ההתיחסות האישית לכל מי שהגיב לך  שאפו. הבורקסים הקטנים זה רעיון גדול  תודה תודה איילי  שמח שהסיפור שלי בא לך טוב
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
דני רציתי להגיד לך שאני אוהב אותך כל הכבוד על הדו"ח שנכתב בתשוקה ורעב גדולים רק למי שבאמת יש זיקה ואהבה גדולה לים ולדייג יכול לבטא כך את אהבתו אני מאוד שמח בשבילך ומאחל לך רק טוב על הדרך רציתי גם להודות לך על השירות המצויין שבא לך מהלב ועל תשומת הלב שאתה מעניק !
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 10, 2013, 11:37:04 AM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דני רציתי להגיד לך שאני אוהב אותך כל הכבוד על הדו"ח שנכתב בתשוקה ורעב גדולים רק למי שבאמת יש זיקה ואהבה גדולה לים ולדייג יכול לבטא כך את אהבתו אני מאוד שמח בשבילך ומאחל לך רק טוב על הדרך רציתי גם להודות לך על השירות המצויין שבא לך מהלב ועל תשומת הלב שאתה מעניק !

|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
מנותקגיל:
46
|
|
וואווו .... תודה על המילים החמות שוקי ידידי . שמח שנהנת והתחברת לקונספט של העסק שלי . דייג מוצלח איש יקר 
|
|
|
|
|
|
שלמי
|
חבר פורום  
מנותקגיל: