| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 30/4/2013 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 07:30 | אחר - לסיליקון STORM WildEye Swim Shad | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 1.5 |
הדו"ח:
לאחר היציאה של יום שישי והמשך דיווחים על לוקוסים, אני מחמם את אודי ומחליטים לצאת היום בבוקר שוב.
מגיעים לים ומתחילים לג'גג אבל אין הענות מצד הלוקוסים וגם לא רואים שום דבר בפיש פיינדר.
בשלב מסויים אני מחליט שאין לי כוח לעבוד על עיוור ומחליף לסיליקון של STORM WildEye Swim Shad באורך 6".
צורת העבודה איתו היתה הורדה עד הרצפה בזהירות, והקפצות קלות עם הרמה של כ1מ' מדי פעם, הורדה לקרקע וחוזר חלילה.
היום בגלל שהיה דריפט חלש יחסית ניתן היה לעבוד עם הסיליקון הזה.
בשעה 7:30, אני מקבל מכה ויש דג עם מעט מאבק. הפעם הדג היה יותר כבד מהלוקוס של יום שישי וגם נלחם מעט
.לאחר 2 דקות, יוצא לוקוס אדום יפיפה להצטלם לבוק בסירה ואנחנו מתקנים לדריפט נוסף באותו איזור.
אודי כמובן גם עובר למשהו בסגנון ולאחר כמה דקות אני מקבל מכה הרבה יותר חזקה, אבל הפעם הדג השתחרר לאחר כמה שניות
.נסיונות דריפטים נוספים לא העלו התעניינות מצד דגי קרקע נוספים.
בהמשך היום הדריפט נעצר כמעט לגמרי, דבר שלא מתאים לסגנון הדיג שתוכנן להיום והחלטנו להתקפל לפי התכנון המקורי ולא להשאר ולנסות לחפש עוד.
יום שישי נשלים חוסרים שלנו ושל אלון ונדב שנאלצו להשאר בעבודה ולא לבוא לים

הלוקוס שקל 1.5 ק"ג
מקל: Jigging Master SABER GAME 55B
רולר: Shimano Ultegra 8000PG
חוט: power pro 30 lb
דמוי: STORM WildEye Swim Shad במשקל 53 גרם.
הנה תמונות של הלוקוס ותראו איך הוא שאב את הסיליקון לפה שלו