|
|
 |
|
|
פוצח הקוד ויש הסבר מפורט, כעת ניתן יהיה לדעת מה צפוי באיזה יום, על מה בדיוק ללכת- אילו דגים יתקפו היכן ועל מה.
מי שהכין את המידע הזה הוא מלך!!!!
קבלו-
יהיה נכון סוף סוף לעשות טבלה מסודרת בפורום המכובד הזה ע"פ מצב הירח ,גאות \שפל,לחץ ברומטרי, ועוד משתנים כאלו ואחרים שקובעים ימים טובים או מומלצים לדייג אף על פי שיהיה זה ניחוש\נבואה\הערכה \סטיסטיקה{כל התשובות נכונות} יהיה יותר מנכון להעלות טבלה כזאת לאתר דרך אגב כבר הנושא הועלה לפני בערך חצי שנה על ידי בכמה שירושרים וירד מהפרק בגלל חוסר מוטיבציה \חוסר זמן{מחק את המיותר} של המנהלים  יש אחלה אפליקציה שאומרת בדיוק מה שאמרת, ונותנת את המדד בכוכבים מ 1-5, ואילו שעות מומלצות.. עכשיו חזרתי מהים, ים כמו כוס שמן, פלטה! בקושי היה רוח, חוץ מאבונאפחות שמתות על ה KOMOMO שלי, שום דבר אז שהים ככה שקוף ופלטה, עדיף נראה לי להשאר בבית, אלה אם כן יש המון מזל לא רוצה אפליקציה רוצה טבלה מסודרת באתר שלי אולי אחד המנהלים ירים את הכפפה אני בטוח שיש לנו מנהלים מוכשרים מאוד שיודעים מה לעשות ואיך לבנות טבלה כזאת אפשר להוסיף אין ספור רעויונות ושידרוגים לטבלה כמו למשל ע:י כל תאריך בטבלה {של אותו חודש}יהיה כתוב ימי הולדת של החברים בפורום  גם אני מחכה לזה...... 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
נשמע כמו 1 באפריל בסוף אפריל 
|
-------------------------------
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
נשמע כמו 1 באפריל בסוף אפריל  מעניין מה מסתתר מאחורי השירשור שרפי העלה  הרי לא באמת חשבתם שיש דברים כאלו 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נשמע כמו 1 באפריל בסוף אפריל  מעניין מה מסתתר מאחורי השירשור שרפי העלה  הרי לא באמת חשבתם שיש דברים כאלו  למה 1 לאפריל?!  למה לא שוקי?! מתבסס על סטטיסטיקה מקיפה ובחירה מדויקת של הא-עניין הרלוונטי בהא-הידיעה, ומסתבר כי זה קיים מעל 40 שנים!!!!! אין כמו הטעם של פעם!!!! אם קראתם - היה הרי מלך שקידש את הנושא והאמין בזה בכל מאודו....
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
נשמע כמו 1 באפריל בסוף אפריל  מעניין מה מסתתר מאחורי השירשור שרפי העלה  הרי לא באמת חשבתם שיש דברים כאלו  למה 1 לאפריל?!  למה לא שוקי?! מתבסס על סטטיסטיקה מקיפה ובחירה מדויקת של הא-עניין הרלוונטי בהא-הידיעה, ומסתבר כי זה קיים מעל 40 שנים!!!!! אין כמו הטעם של פעם!!!! אם קראתם - היה הרי מלך שקידש את הנושא והאמין בזה בכל מאודו.... רפי אני יכול להגיד לך שאין דברים כאלו וגם לא יהיו וזה עוד לפני שקראתי הרי לא באמת אפשר לנחש איפה ומתי בדיוק יתקוף הדג ועל איזה פיתיון ומה צפוי באותו יום הרי הנבואה נועדה ל.... וחוץ מזה המלך ... כן כמעט ושכחתי המלך הוא עירום
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
נשמע כמו 1 באפריל בסוף אפריל  מעניין מה מסתתר מאחורי השירשור שרפי העלה  הרי לא באמת חשבתם שיש דברים כאלו  למה 1 לאפריל?!  למה לא שוקי?! מתבסס על סטטיסטיקה מקיפה ובחירה מדויקת של הא-עניין הרלוונטי בהא-הידיעה, ומסתבר כי זה קיים מעל 40 שנים!!!!! אין כמו הטעם של פעם!!!! אם קראתם - היה הרי מלך שקידש את הנושא והאמין בזה בכל מאודו.... רפי אני יכול להגיד לך שאין דברים כאלו וגם לא יהיו וזה עוד לפני שקראתי הרי לא באמת אפשר לנחש איפה ומתי בדיוק יתקוף הדג ועל איזה פיתיון ומה צפוי באותו יום הרי הנבואה נועדה ל.... וחוץ מזה המלך ... כן כמעט ושכחתי המלך הוא עירום
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
.
אני מבקש להרגע הרבה אנשים יודעים שיש לי זכיות יוצרים על הנקודה ובפורום המקביל יש לי שם שרשור של כמה דפים על זה טטטטטלללללללל איפה טל כשצריך אותו 
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
פוצח הקוד ויש הסבר מפורט, כעת ניתן יהיה לדעת מה צפוי באיזה יום, על מה בדיוק ללכת- אילו דגים יתקפו היכן ועל מה.
מי שהכין את המידע הזה הוא מלך!!!!
קבלו-
רפי אולי סוף סוף תביא את הפיצוח או את המפצח
|
|
|
|
|
|
|
רפי אני חושב שששששש אתה צריך עורך דין 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
.
אני מבקש להרגע הרבה אנשים יודעים שיש לי זכיות יוצרים על הנקודה ובפורום המקביל יש לי שם שרשור של כמה דפים על זה טטטטטלללללללל איפה טל כשצריך אותו  טל מזרזר קלמרי  לגבי הנקודה - זכויותיך נשמרות במלואן 
|
|
|
|
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
לא הבנתי מה הולך פה? 
|
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
בהצלחה במכירה 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|