| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 27/4/2013 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 0700 | דמוי דג קטן - SAMMY 65 | לברק -נקוד | 1 | חזר כמו טורפדו למים |
הדו"ח:
תקופה לא קלה עוברת עליי בים....

העונה חמה אש ואני מג'עג'ע חבל על הזמן.
במרדף הגדול אחרי הפלמידות הפסדתי, ויצאו סה"כ 3 חתיכות וזה היה בשבת אחרי ה-15 למרץ, היום האחרון בו נצפו פלמידות בדרום
אתמול בבוקר היה שיא המנחוס שאולי נשבר בקטנה היום.
מגיע ב-4 וחצי לחנייה, ים פצצה מתחיל לחפש ברקודות וכל מאן דבעי על אולטרא לייט.... ב
זריקה השנייה פלונטר עצבני מכריח אותי לחלץ אחורה ולקשור מחדש
זריקה שלישית ושוב פלונטר עצבני
אחרי 2 כאלה הבנתי ש-חוט 20 ליב' על רולר 2000 לא הולך ביחד.....
לצערי שכחתי את השפולה הנוספת (חוט 8 ליבר' בבית )
מנסה לזרוק בשארית החוט ואז הגרוע מכל - החוט מפסיק לצאת אחרי 10 מטר בגלל הקשר חיבור עם חוט ניילון
שאננות כזאת לא מתאימה לי והפעם סף העצבים עולה, ואני מחליט שהיום בערך נגמר.....
גם ניסיונות עזרה מצד אוריאל לא עזרו, לגלגל חוט 0.35 ניילון, ברולר כזה לא עוזר לזרוק דמויים של 10 גר)
יום שבת, מחליט לא לוותר, ונוסע לחוף אחר , חדש לי כמזרזר, אבל לפני שבועיים קיבלתי 2 תקיפות הפתעה והחלטתי לחזור לשם היום ולסגור חשבון.
בחוף חולי לגמרי, ששייך למתרחצים בעיקר, גיליתי ערימת סלעים לאורך 15-20 מטר עם זרמים חוזרים כמו שהוא אוהב.
משפחה של נקודים החליטה להתנחל באיזור נייטרלי, אבל מודיעין חופי לחש לנו שיש פעילות באיזור.
לפני שבועיים כשניסיתי לטייל עם הכלב בשכונת המגורים - -זוג בריונים יצא מהשכונה והזהיר אותי לא לטייל עם הכלב בשכונה שלהם!
למזלם, הם בחרו שלא לתקוף את SAMMY כלבי האהוב. אלא רק להזהיר.....
היום, בחרתי כן להתעסק איתם, בשפה מקומית, "להתחארקש" מי שמבין.......
אין דייגים בחוף, גן עדן לדגים
בכל זיגזוג של SAMMY בשכונה, קיבלתי ספלאש עצבני. ושום נעילה.
האדרנלין זורם, ויש אקשן.
השעה 7 וחצי, מחליט לטייל בלי הפסקה עד שייתפס הבריון.
מי שיודע, SAMMY הוא לא כלב קל בכלל ולטייל איתו מצריכה מיומנות והרבה כאבי מפרקים.
באחד הגלגולים קיבלתי ספלאש כפול אחד בזמן השחייה של הכלב, ואחד כשעצרתי אחרי הספלאש הראשון.
יותר מדיי תקיפות מאותן בריון אך ללא נעילה.
דקה לשמונה, אני אומר שזה נגמר, עוד קצת ובגלגול הכי איטי שיש עם הכלב ומישהו תוקף, ממתין שנייה, הוא מושך ומסתבר שאחד הילדים החליט לנסות את מזלו. 2 שניות והוא בחוץ.
תמונה, סרט שחרור - אחרי הכל אני באיזור שלהם ומישהו צריך לספר לתושבים עם מי יש להם עסק בחוץ!!
אז הנה תמונות , הלברק קטן, משהו כמו 300-400 גרם.
תשמרו על החוף נקי ובלי זבל!
http://youtu.be/foFw-GqRCgo

תעשה התאמה