פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   שדות ים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שדות ים (נקרא 2821 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
שדות ים
« ב- : אפריל 26, 2013, 15:29:54 PM » |
|
היי חברים, האם אוכל לתפוס דגים קטנים מהחוף עם חכת בוס בשדות ים?  תודה לכולם בברכת סוף שבוע נעים.
|
|
|
|
|
עם ההתלהבות שלך, את חייבת להתלבש על מנטור, ואפילו דחוף (אני הייתי נידבק לשי 38) אבל לא אמרתי כלום 
|
|
|
|
|
עם ההתלהבות שלך, את חייבת להתלבש על מנטור, ואפילו דחוף (אני הייתי נידבק לשי 38) אבל לא אמרתי כלום  כבר מצאתי כמה מנטורים...  ומה עם מה ששאלתי?
|
|
|
|
|
עם ההתלהבות שלך, את חייבת להתלבש על מנטור, ואפילו דחוף (אני הייתי נידבק לשי 38) אבל לא אמרתי כלום  כבר מצאתי כמה מנטורים...  ומה עם מה ששאלתי? Ghelyon;לא מכיר ת'אזור בכלל, אני צפוני, אבל יש שימצא שלולית ויידע להוציא ממנה דג 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בכל חוף בו יש ריף או שובר גלים או מזח, יש סיכוי לתפוס דגים קטנים עם בוס, אלא אם באופן מוזר יש חוף חריג שאיננו עונה להגדרה. חוף שהוא רק חול וים- לא נראה מתאים בוס אלא אם את מאמון שיודע היכן מתנחלים הדגים...
|
-------------------------------
|
|
|
צבינגי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תחפשי ליד תחנת הכח יש שובר קטן
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
בר שבת שלום! shake2;בשדות ים ריפים טובים לכל סיגנונות הדייג כולל בבוס . הכניסה לריפים דרך הקיבוץ טובה יותר לפעמים השומר בשער עושה בעיות, אך שווה לנסות 
|
|
|
|
|
לך ל"אדם" בימים שהים בשפל אתה יכול לדוג ששם בכיף
גם במעגן עצמו אתה יכול לדוג על השובר לכיוון צפון יש שם מלא ארסים סרגוסים ועוד...
בהצלחה
|
|
|
|
|
גם במעגן עצמו אתה יכול לדוג על השובר לכיוון צפון יש שם מלא ארסים סרגוסים ועוד...
בהצלחה
אני בחורה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בהצלחה
אני בחורה  
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ניתן להוציא דגים עם בוס גם בשטח חולי. מה שבטוח תצטרכי לסרוק שטח רחב יותר בחיפוש אחר תעלות וריכוזי להקות. היות ומרחק הנחת הפתיון מוגבל מאד עם בוס (חוט קצר), כדאי להיכנס למים אם התנאים מאפשרים זאת. לפני כחודשיים הסתובבו להקות ענק של דניסים בקטעים חוליים צפונית לשדות ים, וזכיתי לנקות כמה זנבות בשיטת הדייג הזו.  לגבי שדות ים יש כאן כמה מומחים שזהו החוף הקבוע שלהם, אני מניח שיוכלו לתרום מידע טוב ומהימן יותר. דוד שובל, דרי לוי - איפה אתם ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
בהצלחה
אני בחורה  הרגת אותי 
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
|
שלום בר, לעניין שאלתך, עוד טיפה צפונית לשדות ים מרחק של 5 דקות נסיעה אפילו פחות יש את נמל קיסריה, המקום הכי מתאים לדייג בוס......... ויש שם דגים .... בהצלחה דוד שובל 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
שלום בר, לעניין שאלתך, עוד טיפה צפונית לשדות ים מרחק של 5 דקות נסיעה אפילו פחות יש את נמל קיסריה, המקום הכי מתאים לדייג בוס......... ויש שם דגים .... בהצלחה דוד שובל  נמל קיסריה הפך להיות מסוכן אחרי הסערה האחרונה שהייתה ..נהרס ב 2010 ומאז נהיה יותר גרוע שדות ים יותר לכיף מדגים קטנים ...לטורפים דווקא טוב הרבה אראסים פחות סרגוסים
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום בר, לעניין שאלתך, עוד טיפה צפונית לשדות ים מרחק של 5 דקות נסיעה אפילו פחות יש את נמל קיסריה, המקום הכי מתאים לדייג בוס......... ויש שם דגים .... בהצלחה דוד שובל  נמל קיסריה הפך להיות מסוכן אחרי הסערה האחרונה שהייתה ..נהרס ב 2010 ומאז נהיה יותר גרוע שדות ים יותר לכיף מדגים קטנים ...לטורפים דווקא טוב הרבה אראסים פחות סרגוסים רק בזהירות עם אראסים עקיצה שלהם זה לא כל כך נעים 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|