פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מקרה שקרה :( - דוח דיג לדייג חובב |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מקרה שקרה :( - דוח דיג לדייג חובב (נקרא 5948 פעמים) |
הדפסה |
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
****נערכה הכותרת בלבד- נוכח "העניין הציבורי"****** רפי=================================================== פרסום שנתקלתי בו בפייסבוק מצוטט ע"י העתק הדבק + תמונה: "ביזיון ביזיון ביזיון !!!!!!!!!!!!!! מדינה מושחתת !!!!!! יש אכיפה על החוק אבל אין הדרכה !! אין פרסומות שמביאות את זה למודעות אצל הקהל הרלוונטי .. בן אדם הולך לדוג ומשום מקום בא פקח ודורש רשיון ! ללכת לארכיון בקרית הממשלה זה לא תירוץ. אני צריך פרסומות מודעות שלטים בחופים ! אין הצדקה לדוח הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שלי יש רשיון אני עדיין אומר שהאכיפה היא מושחתת מהשורש" מה אתם אומרים על הגזרות החדשות? אין יותר פרטים כך שלא ניתן לקבוע על מה ולמה ניתן הדוח הזה קישור לכעלי פייסבוק: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=562376217117917&set=a.271093336246208.67005.100000366311327&type=1&theater
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 26, 2013, 17:25:36 PM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
זהו כמו שרשמתה לא כל כך מובן באיזה סגנון הוא דג אבל ביזיון גדול מאוד  שלכתי לבחור הודעה באישי שיהיה לנו יותר מובן על מה ואיך  מה שאני מבין שזה מסירה ולא בדייג חופי זה מה שכתוב בדוח .
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 24, 2013, 17:34:32 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
זהו כמו שרשמתה לא כל כך מובן באיזה סגנון הוא דג אבל ביזיון גדול מאוד  שלכתי לבחור הודעה באישי שיהיה לנו יותר מובן על מה ואיך  
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
לפני ימים מספר ישבתם עם הנוגעים בדבר ונאמר
שעדיין לא נכנס החוק לגבי רשיונות דייג
היכן ניתן לעשות רשיון זה??
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
גם אני רוצה לדעת ?
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
גם אני רוצה לדעת ? במעגן הדייג אגף הדייג 140 ש"ח לשנה מה שאומר פחות בובה 2 לשנה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
גם אני רוצה לדעת ? במעגן הדייג אגף הדייג 140 ש"ח לשנה מה שאומר פחות בובה 2 לשנה  ויש צורך בזמן הזה כי אני יודע שאין חוק כרגע בקשר לרישיונות ?
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
גם אני רוצה לדעת ? במעגן הדייג אגף הדייג 140 ש"ח לשנה מה שאומר פחות בובה 2 לשנה  ויש צורך בזמן הזה כי אני יודע שאין חוק כרגע בקשר לרישיונות ? יש חוק ישן לרשיונות דייג עם חכה מהחוף אולם החוקים החדשים לא פורסמו באופן רשמי באף מקום ומה שקורה זה שפשוט נופלים על דייגים תמימים, נראה שזה כמו מקרה שישמש דוגמא לכלל הדייגים - נשמע רע מעניין אם היה נופל על "משוגע" אחר, מה היה קורה ואיך היה נגמר
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אני רק יודע שאם הפקח היה נופל על סער, מישהו היה חייב לצלם את זה
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
זה לא חוק
זה חוקן
עוד דרך בילתי נעימה לשלוח יד לכיסו של האדם .
דייג עם חכה אינה פרנסה . אלה תחביבי המשמש בעיקר ל....
הרפיה שיחרור רגיעה והנאה.
על כן ממשלת ישראל מדווחת לכדי להרגע תשלם .
ואם לא אז אל תרגע כי... ממילא נדע כיצד לדחוף יד לכיסך בעתיד
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
זה לא חוק
זה חוקן
עוד דרך בילתי נעימה לשלוח יד לכיסו של האדם .
דייג עם חכה אינה פרנסה . אלה תחביבי המשמש בעיקר ל....
הרפיה שיחרור רגיעה והנאה.
על כן ממשלת ישראל מדווחת לכדי להרגע תשלם .
ואם לא אז אל תרגע כי... ממילא נדע כיצד לדחוף יד לכיסך בעתיד
שילוב של "מקל" "כיס" "הרפיה" לא נשמע טוב בכלל במיוחד שזה מגיע מהממשלה 
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
רגע, לא הבנתי, לדייג חופי למשל או דייג בזרזור צריכים להוציא רישון?!!
|
|
|
|
|
לא הבנתי בידיוק
זה תקף החוק רק על דייג מסירה שצריך רישיון או גם בדייג חופי?
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
רגע, לא הבנתי, לדייג חופי למשל או דייג בזרזור צריכים להוציא רישון?!!
כנראה שכן לא הבנתי בידיוק
זה תקף החוק רק על דייג מסירה שצריך רישיון או גם בדייג חופי?
החוקים החדשים כנראה כבר בתוקף רק שעוד לא אוכפים אותם, כל הנושא לוטה בערפל כרגע כי לא פורסם כלום בנושא באופן רשמי או שנחכה או נכין את עצמנו בצורה כזו או אחרת לפי נתונים דלים ולא מאושרים
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
אם הולכים על הפרשנות הפשוטה ולא בודקים למה התכוון המשורר, כול דייג וכול סוג דיג דורש רישיון... הסעיף בפקודת הדיג: רשיונות [תיקונים: 1938, 1940, התש"ט (מס' 2), התשי"ג (מס' 2), התשט"ז (מס' 3), התשי"ז (מס' 2), התשי"ט, התשי"ח (מס' 3), התש"ך (מס' 2), (מס' 5), התשכ"א, התש"ל, התשל"ד, התשל"ז, התשל"ט, התשמ"ז, התשמ"ח, התשנ"ח, התשנ"ט] 2. (1) פקיד הדיג הראשי רשאי לתת לאנשים המתאימים, לפי שיקול-דעתו, רשיונות לדוג דגים (להלן - רשיון דיג); בקשה לרשיון דיג תוגש לאחד ממשרדי האגף לדיג של משרד החקלאות בתל-אביב, חיפה או טבריה: (2) על המבקשים רשיון לציין: (א) אם היו להם רשיונות קודם לכן; (ב) כי הם מסכימים למסירת מידע מן המרשם הפלילי לפי חוק המרשם הפלילי ותקנת השבים, התשמ"א-1981 (להלן - המרשם הפלילי); (ג) היכן יש בדעתם לדוג דגים; (ד) באיזו שיטת דיג יש בדעתם לנקוט.
לדיג מסירה יש התייחסות יותר ממוקדת בכמה סעיפים בתקנות הדיג אבל הסעיף הבא מתייחס לחכות ומספרן: (9) ספינה המשתמשת לדיג בחכות בודדות, תהיה פטורה מהחובה לקבל רשיון לספינה לעסוק בדיג ובלבד שמספרן אינו עולה על שלוש.
הבעיה היא שאז מגיע הסעיף הבא שפרשנות אחת שלו היא שכולם חייבים ברישיון : (7) שום אדם לא ידוג דגים בכל אזור של מים מלוחים או מלוחים במקצת (פרט למים פרטיים וים חולה), אלא לפי אותם תנאים שינקוב פקיד הדיג הראשי, ויירשמו ברשיון הדיג אשר לאותו אדם, או יצורפו אליו, וגם אז רק באותן שיטות ובאותם זמנים או באותה עונה שיהיו כתובים שם.
קצת קשה להעריך על מה בדיוק ניתן הקנס לבחור מבלי שיש עוד פרטים אבל לא אתפלא אם זה חלק מחוסר הבהירות וההיכרות עם החוקים לאלו שנכנסו לא מזמן לתפקיד והכול עדיין חדש להם. אולי זו רפורמה והם הולכים על הכול במטרה להתפשר על קצת מאוחר יותר במקום לנסות ללכת על קטן ולהפסיד הכול... הכול אפשרי.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3
|
|