פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   חברים, מישהו מצרף את בר ליציאה לדיג חופי? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: חברים, מישהו מצרף את בר ליציאה לדיג חופי? (נקרא 2458 פעמים) |
הדפסה |
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא בר רפאלי אלא בר מיכאלי, ואם פרטנרית לדיג- לפי מה שראינו עד היום (ברקודה עם חוט ביד) אז עדיפה מיכאלי על רפאלי  לפחות ולאחר שהודיעה על עניין להצטרף ליציאת דיג, בר נתנה כאן אמירה: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=10965.0"החלטתי שאני יוצאת לדיג חופי - אז אתכם או בלעדיכם אני יוצאת!!!" אפילו לא המתינה עד לסוף השבוע....  מה שכן, מי שחשב "נו, בחורה, לא באמת יהיה לה כוח לצאת לדוג", קיבל תשובה מוחצת!!!! חברים, יש לנו כאן מישהי שרוצה לדוג ולא רואה ממטר- היא מתכוונת להיות דייגת חוף!!!! דייגים ספורטיביים רציניים שבאמת רוצים- הרי אנחנו משתפים. אז קדימה, תרימו את הכפפה שזרקה בר- תצרפו אותה ליציאת ליל חמישי או בוקר שישי.... 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
איזה איזור והאם רק חופי או גם ז'ירז'ור???
|
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
אם את באה לאיזור חדרה - קיסריה דברי איתי..... נמצא איזה יום לדייג חופי ואפילו אקח את הסיכון באמרה שלא חוזרים ללא דגים............  דוד שובל 
|
|
|
|
|
|
|
באיזה איזור ? ביום שישי מגיעים כמה חברים מהצפון לאזור אשקלון לדייג לילה , ואפשר בשמחה לצרף את מי שירצה.
|
|
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
יום חמישי 3בבוקר באשדוד בחוף חברת חשמל אני תופס סבידות אם בא לך להצתרף את יותר ממוזמנת
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
היי חברים, למי ששואל, אני מראשון לציון, אין לי נסיון לכן אשמח אם מי שמצרף אותי לוקח בחשבון שיצטרך לעזור לי מעט  נכון לעכשיו אעדיף לדוג בשעות היום ולא בלילות. מודה לכולם על ההיענות והרצון הטוב. אנשים טובים!  מחכה להצעות 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
היי חברים, למי ששואל, אני מראשון לציון, אין לי נסיון לכן אשמח אם מי שמצרף אותי לוקח בחשבון שיצטרך לעזור לי מעט  נכון לעכשיו אעדיף לדוג בשעות היום ולא בלילות. מודה לכולם על ההיענות והרצון הטוב. אנשים טובים!  מחכה להצעות  שעות היום  מהחוף  בתקופה הזו  דייג פתיונות  ? בר, צמצמת הרבה מהאפשרויות אבל אני בטוח שישנם כאלה שיענו לקרטריון של דייג פתיונות ביום לסרגוסים / דניסים / מרמירים ועוד.. הייתי ממליץ גם להצטרף לדייגי הזרזור ,אני חושב שמאוד תתחברי לכך. (את בטח שואלת מה הוא רוצה ? זרזור ? וואט דה פאק..) תרגישי חופשי לשאול את השאלות הכי דביליות שנראה לך.. נשמח לעמוד באתגר 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
לא מעט דייגים מתחילים עברו דרכי חלקם עזבו את הדייג וחלקם הפכו לדיגים טובים בזה שאמרת שהדיג יהיה בשעות היום צמצמת את האפשרויות ב-80% אבל בים כמו שרק בים יכול להיות זה שהכל יכול לקרות במהלך שנותי הרבות בדיג למדתי שאין חוקים בים אבל יש הסתברויות הסביר ביותר זה דיג בשקיעה ובזריחה גם דיג לתוך הלילה זה טוב אם תרצי לשאול שאלות על דברים שאת לא יודעת אל תתביישי יש פה הרבה חומר לקריאה באתר ורצוי שתיקראי אבל הלימוד עצמו נעשה תכלס בשטח שיהיה לך בהצלחה
|
|
|
|
|
|
|
היי חברים, למי ששואל, אני מראשון לציון, אין לי נסיון לכן אשמח אם מי שמצרף אותי לוקח בחשבון שיצטרך לעזור לי מעט  נכון לעכשיו אעדיף לדוג בשעות היום ולא בלילות. מודה לכולם על ההיענות והרצון הטוב. אנשים טובים!  מחכה להצעות  שעות היום  מהחוף  בתקופה הזו  דייג פתיונות  ? בר, צמצמת הרבה מהאפשרויות אבל אני בטוח שישנם כאלה שיענו לקרטריון של דייג פתיונות ביום לסרגוסים / דניסים / מרמירים ועוד.. הייתי ממליץ גם להצטרף לדייגי הזרזור ,אני חושב שמאוד תתחברי לכך. (את בטח שואלת מה הוא רוצה ? זרזור ? וואט דה פאק..) תרגישי חופשי לשאול את השאלות הכי דביליות שנראה לך.. נשמח לעמוד באתגר  האמת היא שסוג הדייג לא עקרוני לי אני פתוחה להכל, אין לי בעיה גם עם שישי לפנות בוקר. וזרזור זה דייג עם דמויים  אני לומדת מהר :]
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 23, 2013, 21:00:45 PM על ידי בר מיכאלי
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
היי חברים, למי ששואל, אני מראשון לציון, אין לי נסיון לכן אשמח אם מי שמצרף אותי לוקח בחשבון שיצטרך לעזור לי מעט  נכון לעכשיו אעדיף לדוג בשעות היום ולא בלילות. מודה לכולם על ההיענות והרצון הטוב. אנשים טובים!  מחכה להצעות  שעות היום  מהחוף  בתקופה הזו  דייג פתיונות  ? בר, צמצמת הרבה מהאפשרויות אבל אני בטוח שישנם כאלה שיענו לקרטריון של דייג פתיונות ביום לסרגוסים / דניסים / מרמירים ועוד.. הייתי ממליץ גם להצטרף לדייגי הזרזור ,אני חושב שמאוד תתחברי לכך. (את בטח שואלת מה הוא רוצה ? זרזור ? וואט דה פאק..) תרגישי חופשי לשאול את השאלות הכי דביליות שנראה לך.. נשמח לעמוד באתגר  האמת היא שסוג הדייג לא עקרוני לי אני פתוחה להכל, אין לי בעיה גם עם שישי לפנות בוקר. וסרסור זה דייג עם דמויים  אני לומדת מהר :] ז'ירז'ור סרסור זה משהוא אחר 
|
|
|
|
|
|
|
כן כן האייפון שלי רושם מה שבא לו
|
|
|
|
|
|
קובי זהרון
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
48
052-6820805 קובי
|
|
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
היי חברים, למי ששואל, אני מראשון לציון, אין לי נסיון לכן אשמח אם מי שמצרף אותי לוקח בחשבון שיצטרך לעזור לי מעט  נכון לעכשיו אעדיף לדוג בשעות היום ולא בלילות. מודה לכולם על ההיענות והרצון הטוב. אנשים טובים!  מחכה להצעות  3 זה כבר בוקר ויהיה מעניין להתחיל לתפוס את הפיתיון קודם ואחר כך את הדג.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 23, 2013, 23:09:29 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
|
אני הולך לדוג בעיקר בלילות דייג חופי באיזור דרום
את מוזמנת
הלל
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ואם זה יצליח - תדביקי גם את אשתי...  אגב, איפה שייקה בשרשור הזה?! שי38 הידוע בנכונותו לסייע לחדשים- מתכבד להשמיע קול.... 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|