אני לא חושב שיש ויכוח אלא השקפות עולם שונות הסיבה העיקרית שאני נמצא בפורום הז שכולנו פה חברים ולא מנסים להוכיח למי יש את היותר גדול אלא לנסות למצות דיון ותובנות וללמוד אחד מהשני
נכון מאוד השקפות עולם שונות זה המשפט
אני רואה סרטונים בחול וסרטונים של דייג חופי בארץ וזה עולם אחר לגמרי
אנחנו בחוף תופסים דגים של 3 קילו זה wow ובחול הם משחררים אותם כאילו זה סרגוס מסכן
הדיון הוא מעולה כייף להגיע לרמה של דיון מקצועי ולהבין מה כל אחד חושב זה המטרה
של הפורום .
גאות ושפל בארץ הוא שונה מחול שם הים מתרחק למרחקים שפה בארץ זה לא קורה
ואז זה נכון יותר להשתמש בחכות להטלות ארוכות יש הגיון או לא ?
אתה יכול לדוג עם קופסת שימורים וחוט, אתה יכול לעשות מה שבא לך, אבל יש דיון שמתנהל בין קבוצת אנשים שחושבים שונה ממך. אמרת את דעתך - זכותך, אבל אנחנו מנסים להמשיך בדיון, אתה מוזמן להצטרף אבל לא כל פעם שמישהו שואל או מדבר על הטלה רחוקה אתה חייב לומר שאין צורך.
אני אוהב לדוג רחוק ומבקש שתכבד את דעתי ותפסיק לומר לי שאין טעם. זה הכייף שלי.
אייל זה גם הכייף שלי ולא רק הכייף שלך לא לשכוח שאת הסרטון הראשון בהטלות רחוקות
אני העליתי את הסרטון youtube בשביל הפורום ומצטער מאוד אם אני מפריע לך לדיון
אגב שמתם לב שברוב הסרטים שצירפתם החוט הוא בצבע פלורצנטי - האם יש סיבה לכך?
יוסי
זה לא מיקרי, ובהחלט יש סיבה.
חוט פלורסנטי מאפשר לך לעקוב אחר החוט בקלות עד לנקודת נחיתת המשקולת, לאתר אותה בקלות, למדוד את המרחק ולפנות את השטח במהירות
במקרים מסויימים (כנראה שלא בתחרות רשמית) הם מטילים אחד אחרי השני וניגשים למדוד מרחקים ביחד, כמו המטרות במטווחים האיסוף והאבחנה בין כל חוט ומטיל קלה יותר שהחוטים צבעוניים.
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
אגב שמתם לב שברוב הסרטים שצירפתם החוט הוא בצבע פלורצנטי - האם יש סיבה לכך?
יוסי
זה לא מיקרי, ובהחלט יש סיבה.
חוט פלורסנטי מאפשר לך לעקוב אחר החוט בקלות עד לנקודת נחיתת המשקולת, לאתר אותה בקלות, למדוד את המרחק ולפנות את השטח במהירות
במקרים מסויימים (כנראה שלא בתחרות רשמית) הם מטילים אחד אחרי השני וניגשים למדוד מרחקים ביחד, כמו המטרות במטווחים האיסוף והאבחנה בין כל חוט ומטיל קלה יותר שהחוטים צבעוניים.
עדי תודה, למדתי עוד משהו
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
אתה יכול לדוג עם קופסת שימורים וחוט, אתה יכול לעשות מה שבא לך, אבל יש דיון שמתנהל בין קבוצת אנשים שחושבים שונה ממך. אמרת את דעתך - זכותך, אבל אנחנו מנסים להמשיך בדיון, אתה מוזמן להצטרף אבל לא כל פעם שמישהו שואל או מדבר על הטלה רחוקה אתה חייב לומר שאין צורך.
כנראה אתה לא מוכן לקבל את מה שאני חושב
מוטי בן אדם ניצחת אותי
לאור זאת שאנחנו תוקעים פה דיון שהיה אמור להיות מאוד פורה בשם התנצחות או משהו דומה
אני מפסיק לענות לך, אתה צודק אין מה לזרוק לרחוק ,אין שם כלום חוץ מניילונים
כנראה אתה לא מוכן לקבל את מה שאני חושב
מוטי בן אדם ניצחת אותי
לאור זאת שאנחנו תוקעים פה דיון שהיה אמור להיות מאוד פורה בשם התנצחות או משהו דומה
אני מפסיק לענות לך, אתה צודק אין מה לזרוק לרחוק ,אין שם כלום חוץ מניילונים
ושוב אני מתחייב לא לזרוק יותר מ50 מטר ,
ומבקש סליחה.......
לא גורן ניצחתם אותי חברים שיהיה לכם דיון מהנה ביותר