פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   מגרד! מתי מתחיל העונה?!?!? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מגרד! מתי מתחיל העונה?!?!? (נקרא 5447 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שלום חברים! כבר חודש כל שבוע אני אומר לעצמי "שבוע הבא מתחיל העונה בכינרת" אבל  מה יהיה עם המזג האוויר הזה?!?!  בינתיים הכנתי את הארסנל שלי. החלפתי קרסים לדמויים, הברקתי את הניקלים במים רותחים וסודה והזמנתי את מה שצריך מהאינטרנט. כמה תמונות של הארסנל לעונה הקרובה: אשמח לראות את שלכם     
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 19, 2013, 19:34:28 PM על ידי Alon T
|
|
-------------------------------
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הארסנל נראה טוב מאוד  לדעתי עוד שבועיים יגמרו הגשמים סופית ונוכל לז'רז'ר למושטים ולבניות ת'צורה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אלון אומנם העונה רק בפתח ומזג האוויר מתעתע אבל הפתעות יש שווה להגיע לכינרת ולנסות ביניות ומושטים כבר יצאו אומנם לא בגדלים מרשימים אבל בהכלת ספיקו את הסחורה מבחינת הפעילות
מצרף תמונה של הארסנל לעונה
|
|
|
|
|
נראה טוב צור! כל פעם שיש גשם הנחלים זורמים וגורמים ללכלוך במים, שגם עם מתחיל העונה יהיה קצת יותר קשה לדוג השנה בגלל המים העכורים. אני חושב השנה נצטרך להצטייד ביותר דמויים וניקלים צבעונים מאשר זהב וכסף.  אולי יש הפתעות צור, אבל נכון לעכשיו עדיף הפתעה בים 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
אולי יש הפתעות צור, אבל נכון לעכשיו עדיף הפתעה בים  צודק ב100%
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
נראה טוב צור! כל פעם שיש גשם הנחלים זורמים וגורמים ללכלוך במים, שגם עם מתחיל העונה יהיה קצת יותר קשה לדוג השנה בגלל המים העכורים. אני חושב השנה נצטרך להצטייד ביותר דמויים וניקלים צבעונים מאשר זהב וכסף.  אולי יש הפתעות צור, אבל נכון לעכשיו עדיף הפתעה בים  עניין עכירות המים נכון לירדן ולצפון מזרח הכינרת אזור השפך של הירדן שגם כך אסור לדיג בעונה זו דרומית מישם כמעת ואין השפעה של הסחף שיגיע מהירדן מכיבן שלא מדובר בגשמים העזים של החורף והמים בירדן מתנקים די מהר לגבי הדמויים אני מצרף שוב את התמונה של הארסנל רק שהפעם סימנתי את הדמויים שנתנו בינתיים הכי הרבה תוצאות בינתיים המסכנה אצלי שבובות עובדות כרגע יותר טוב מברזלים וצבעים הבולטים הם לבן,לבן כתום,אדום זהב,צהוב לבן,כסף ראש אדום,וזהב השלושה שהביאו הכי הרבי תוצאו הם הבובה הלבנה עם הסנטר האדום השניה בטור הימני הבובה עם הגב הכתום והבטן הלבנה השישית בטור הימני והבובה הלבנה הרביעית בטור האמצעי לגבי ההפתעות יכול להיות שאתה צודק אבל מפאת המרחק מהים יותר קל לי להגיע לירדן ולכינרת שנמצאים מרחק של בין 7 דקות ל 20 דקות מהבית לאומת הים שנימצא במרחק של בין שעה ל שעה ועשרים דקות.
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 20, 2013, 08:15:15 AM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
נראה טוב צור! כל פעם שיש גשם הנחלים זורמים וגורמים ללכלוך במים, שגם עם מתחיל העונה יהיה קצת יותר קשה לדוג השנה בגלל המים העכורים. אני חושב השנה נצטרך להצטייד ביותר דמויים וניקלים צבעונים מאשר זהב וכסף.  אולי יש הפתעות צור, אבל נכון לעכשיו עדיף הפתעה בים  עניין עכירות המים נכון לירדן ולצפון מזרח הכינרת אזור השפך של הירדן שגם כך אסור לדיג בעונה זו דרומית מישם כמעת ואין השפעה של הסחף שיגיע מהירדן מכיבן שלא מדובר בגשמים העזים של החורף והמים בירדן מתנקים די מהר לגבי הדמויים אני מצרף שוב את התמונה של הארסנל רק שהפעם סימנתי את הדמויים שנתנו בינתיים הכי הרבה תוצאות בינתיים המסכנה אצלי שבובות עובדות כרגע יותר טוב מברזלים וצבעים הבולטים הם לבן,לבן כתום,אדום זהב,צהוב לבן,כסף ראש אדום,וזהב השלושה שהביאו הכי הרבי תוצאו הם הבובה הלבנה עם הסנטר האדום השניה בטור הימני הבובה עם הגב הכתום והבטן הלבנה השישית בטור הימני והבובה הלבנה הרביעית בטור האמצעי לגבי ההפתעות יכול להיות שאתה צודק אבל מפאת המרחק מהים יותר קל לי להגיע לירדן ולכינרת שנמצאים מרחק של בין 7 דקות ל 20 דקות מהבית לאומת הים שנימצא במרחק של בין שעה ל שעה ועשרים דקות. כמו שכתוב במאמר (שתרגמתי) כאשר המים עכורים דמויים בצבע כסף (בעיקר כסף, זהב קצת פחות) משתמשים כמראה לסביבה שלהם ולא נוצצים כמו במים צלולים עם שמש. עקב כך הדמוי הוא כמעט בלתי נראה מתחת פני המים. יש בזה המון היגיון. לכן אני חושב בובות יעבדו יותר טוב כל העונה. המים עכורים מכל הזבל שהיה על החוף ואולי לקראת סוף הקיץ יהיו אזורים צלולים. תעשה ניסוי- תנסה לצבוע אחד הניקלים בצבע לבן כתום, או משהו בסגנון של אחד הבובות שעבדו. לפי דעתי יניב תוצאות.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
עוד קצת... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
למקומות, מוכנים, ............ 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
למקומות, מוכנים, ............  לפי הג'יגים אתה יוצה אם סירה או שאני טועה ואתה עובד איתם מהחוף? אם מהחוף אז מה שיתת העבודה? אם אפשר לדעת וכמובן בהצלחה בעונה המתקרבת 
|
|
|
|
|
למקומות, מוכנים, ............  לפי הג'יגים אתה יוצה אם סירה או שאני טועה ואתה עובד איתם מהחוף? אם מהחוף אז מה שיתת העבודה? אם אפשר לדעת וכמובן בהצלחה בעונה המתקרבת  מצטרף לשאלה ואני יש לך כפיות צבעונים שאישית לא היה לי הצלחה איתם. אתה תופס איתם קבוע או רק לפעמים?
|
|
|
|
|
הג'יג'ים הקטנים עבדו היטב שנה שעברה על ביניות. שיטת העבודה(מהחוף, עפים רחוק) כמו עם קאסט מסטר, נותנים לשקע, הקפצות קטנות וגלגול בינוני. לא רצוף. הכפיות, האמת לא שוס גדול. הקטנות תפסו פה ושם מושטים, לא ביניות. נראה השנה. בהצלחה לכוווווווולם!
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
למקומות, מוכנים, ............  יש סיבה שאתה עובד בעיקר אם ברזלים ופחות עם בובות ?
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
למקומות, מוכנים, ............  יש סיבה שאתה עובד בעיקר אם ברזלים ופחות עם בובות ? לפי דעתי יותר קל לכיס ועף רחוק יותר 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
למקומות, מוכנים, ............  יש סיבה שאתה עובד בעיקר אם ברזלים ופחות עם בובות ? לפי דעתי יותר קל לכיס ועף רחוק יותר  לגבי המרחק אני מסכים אתך לגבי הכיס ממש לא זה נכון שבעלות של שלושה ברזלים כונים דמוי אחד אבל ברזלים הולכים לאיבוד פי שלוש כך שבסופו של דבר הנזק לכיס די דומה מה שרציתי לדעת זה עם העבודה בעיקר אם ברזלים זה ביגלל שיש איתם יותר תפיסות מאשר על בובות
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 20, 2013, 21:26:05 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2