| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 18/4/2013 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 5 | דמוי דג בינוני - נוד,פופר,רפאלה | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 2 | 2 |
| 5 | דמוי דג בינוני - נוד,פופר,רפאלה | פלמידה | 3 | 1.5 |
| 5 | דמוי דג בינוני - נוד,פופר,רפאלה | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 1 |
הדו"ח:
שלום חברים.
מחוסר זמן לא העליתי דוחות בזמן אז אני משלב את שלושת היציאות האחרונות.
ביציאה הראשונה (מבין השלושה) החלטנו להגיע כשעה לפני הזריחה וזה בעקבות ריבוי התפיסות של הברקודות.
הגענו אני ושי בגדדי בשעה 5,חושך מצרים,שי מרכיב רפאלה מקס ראפ ואני מרכיב פופר של סטרייק פרו (סיגר) במטרה שאחד מאיתנו יתפוס וכך נדע מה מסתתר מתחת למים.
שי מטרגט ברקודות ואני גומברים.
15 שעה עבודה ואני מקבל משיכה ולהפתעתי יצאה ברקודה יפה (1.300 ק"ג),לא ידעתי שהם תוקפות פופרים
.פה הסתיימה העבודה ובאותו יום לא קיבלנו תקיפות נוספות.
ביציאה השנייה שוב הגענו ב-5 והפעם נסענו למזח.
מקריאה בפורום הבנתי שבזירזור ברקודות צריך לגלגל לאט עם טוויצ'ים קטנים.
20 דקות ראשונות לא היו תקיפות,באחת הפעמים ודווקא בגילגול מהיר וטוויצ'ים חזקים יותר נתפסה הברקודה (בתמונה השנייה).
בהמשך נתפסה ברקודה נוספת שנפלה.
המשכתי בעבודה מהירה וטוויצ'ים חזקים והתקיפה השנייה הייתה חזקה יותר ויצא פלמידה (ראשונה שלי בזירזור).
שני הדגים הראשונים נתפסו על רפאלה מקס ראפ לבן ראש אדום שלאחר הפלמידה החליט ללמוד לעוף ונתרם לנפטון
.הרכבתי נוד,לבן ראש אדום והמשכתי באותה צורת עבודה ונתפסו עוד 2 פלמידות,ומליטה קטנה ששוחררה.
ביציאה השלישית,הגענו אני וקמי ב-4:30 לים ואחרי הליכה ארוכה התחלנו לעבוד,אני הרכבתי את הנוד ושיחזרתי את צורת העבודה מהיציאה הקודמת,גילגול קצת מהיר וטוויצ'ים חזקים.
התקיפה הראשונה הסתיימה ללא נעילה ובתקיפה השנייה כן הייתה נעילה והמופע הברהיב הסגיר את מר גומבר.
עושה רושם שהים מתעורר קצת.
תודה חברים שקראתם

)
, גם אני לא קיבלתי אף פעם תקיפה על פופר מברקודה (לא ניסיתי) אבל מאוד מעניין .

).