|
|
 |
|
|
יום העצמאות עושה מנגל עם המשפחה . נמצא על המנגל באמצא פריסה של האווזית , שומע לחשושים של דג על האש "ואולי נקח מהלל דג "נשים אותו על האש . לאחר כמה דקות שומע את אשתי אם שאלה שלה חיכיתי אתה רוצה לעשות דג על המנגל אומר לה עם תחושת ניצחון "דג יוצא דג נכנס " הכוונה שהערב אני יוצא לדוג כמובן
גיסי מתקשר ורוצה להצטרף כמובן שהוא נענה בחיוב מקלח את הקטנה משכיב אותה לשיון ומתחיל להתארגן
אוסף את הגיס בגבאת שאול ויוצאים לכיוון דרום מגיעים לים
מזג האוויר:
גלים 2 מטר+ מסודרים (לא ציפיתי לגלים מסודרים) רוח 12 14 קשר דרומיות מקוללות אשר לא נותנות לעבוד מבנה השטח: האיזור מאופיין במקום מוגן שבו יש שובר גלים ארוך שנכנס הכוונה שיש איזור שבו הגלים עוברים ויש איזור שהוא מוגן מהגלים רואה דייגים מצד ימין ומצד שמאל. מגיע לסוף המזח מתחיל להתמקם מחחיל להלביש מצוף 100 גרם ,חוט ברזל של חצי מטר ופתיון קלמרי שלם כמובן שהדייגים ליד לא מבינים ושאלים" למה אתה עובד על מצוף" ועם אמירה מזלזלת "אתה לא תתפוס כלום" (תמיד יש את הבעיה הזו שאני דג על מזחים ). המצוף עומד יפה ועונה על התשובות שלי למה מצוף:אני עונה לעצמי על שתי שאלות האחת האם הדגים אוכלים בחלק העליון באיזור בו אני דג השאלה השנייה איפה נמצא הזרם החוזר שיוצא מהגלים הגבוהים ,לבריכה שמאחרוי השובר גלים אחרי זיהוי קצר בודק פתיון ומזהה אכילות של קטנים עובר למצב של 3 חכות חכה פתיונות חכה דייג על חי וחכה אצל גיסי מתחילים בעבודה על החכה פתיונות : שם תולעים ,משקולת תחתונה ,5 קרסים מספר 10 . אחרי כמה דקות יוצא לנו שפמית ארסית כמובן שעושה תיקון בזריקה זורק יותר דרומה אחרי כמה דקות מתחיל לצאת טלווזיות סרגוסים קטנים ומרמירים מתחיל להלביש טלוויזיות על 2 החכות האחרות ריג ים תיכוני שתי קרסים אחד קדימה אחד אחורה ושולח עובר כשעה במקביל על חכת הפתיונות מוציא כמויות של טלווזיות שומר מה שצריך ושולח חזרה מה שלא צריך פתאום מזהה נפילה וריצה קטנה של החוט על החכה של גיסי , מצמצם חוט אומר לי יש משהו חזק על החכה שמושך , יורד למטה מזהה ברקודה נחמדה שלא עוברת את ה50 סנטימר מראה לגיסי את השיניים שלו וממשיך ככה לאחרי זה הוצאתי ברקודה במשקל שעובר הקילו + שנתן מופע ראוווה יפה ולאחר כ 10 דקות עוד ברקודה במשקל דומה זה מה שהיה עד 4 בבוקר אחרי זה לא היו אכילות הגשם התחיל לטפטפ והגיע הזמן לחוזר לירושלים
תובנות של הלילה:הברקודות היו מאוד פעילות בלילה של ים עובד למרות שאני לא אוהב לאכול את הדג אני נהנתי מהפייט הקטן שהם נתנו סרגוסים ראיתי רק קטנים למרות שזה מה שחיפשתי
הלל
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 21, 2013, 11:51:34 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
לקרא את המפה
לראות ולהבין את הים
ללכת לדוג ולהביא דגים
החיים יפים אצלך .
סחתיין על השיחרורים {מוציא כמויות של טלווזיות שומר מה שצריך ושולח חזרה מה שלא צריך } כבוד
עונג רצום של דוח מהנה ומלמד . תודה הלל
|
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אחלה דוח דיג  גם תפיסות וגם תובנות אבל למה לא ביומן הדוחות? 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
איזה יופי הלל
כיף לקרוא דוח שלך.
ממש מעביר תחוויה אפילו עם מבטא
אחלה בית ספר לדיג
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
איזה יופי הלל
כיף לקרוא דוח שלך.
ממש מעביר תחוויה אפילו עם מבטא
אחלה בית ספר לדיג
יופי של דוח הלל ואחלה חוויה איש יקר  אתה רואה רמי אפילו מבטא צרפתי יש לדוח 
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
יופי של יציאה המדגישה את ההסבר והחשיבות של קריאת מצב הים
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
|
אחלה דוח הילל,ברקודות בפיתיונות,מדהים! 
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 כייף לקרוא באמת יש לדוח מבטא צרפתי...
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כל הכבוד וסחטיין על השיתוף כן ירבו  אבל אם כבר שיתפת למה לא בדוח? 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מקצוען אמיתי אתה הלל ומה אמרו הדייגים שהבטיחו לך שלא תתפוס כלום?
|
|
|
|
|
|
|
בשעה שתיים כבר לא היה אף נפש חיה על המזח ובכלל באיזור אנשים כאלה לא שווים התייחסות דוב בתחילת שבוע פגשתי דייגים על אחד החופים בדרום שהיו מאוד נחמדים הביאו לי קפה ישבו איתי כל זה שאני לא מכיר אותם בכלל כך שתמיד יש את האחדים האלה שמזיקים לכולם
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אחלה דוח דיג  גם תפיסות וגם תובנות אבל למה לא ביומן הדוחות?  תודה על השיתוף ..נהניתי לקרוא  ומה שאמר גיא ואחרים...אכן מקומו ביומן הדוחות 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
ברקודה בפתיונות זה ממש ליגה אחרת. אם תוכל להדגים את הריג המדובר נשמח מאוד  תודה על הדיווח 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
נהנתי מאוד לקרוא ולהחכים 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 18, 2013, 08:09:33 AM על ידי נחמיאס
|
|
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
הלל כל הכבוד על הנחישות רק רואים שאתה מכין את השטח לפני "הלחימה" וברגעים הנכונים אתה קוצר את הים 
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|