פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   פרסום ושיתוף נ.צ לדייג מקיאק |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: פרסום ושיתוף נ.צ לדייג מקיאק (נקרא 5220 פעמים) |
הדפסה |
|
jirjur
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רציתי לדעת מה דעתכם על פרסום נ.צ של תקלות?
מה יקרה אם כולם ישתפו? הרי בסופו של דבר כולם מעבירים לכולם בפרטי וגם מוצאים נקודות לבד, ממה נובע הפחד?
שרשרו את דעתכם
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
הדעות הן לכאן ולכאן, כלומר, כאשר מדווחים על נקודה חמה למחרת הנקודה הופכת לקפואה למשך זמן רב עד שהיא מתאוששת, כי הלוא כולנו יודעים מה קורה בבוקר שלמחרת. זה מההיבט למה לא.
ואילו מההיבט למה כן, סך הכול רוב רובנו דייגים חובבים ומה שכיף לכולנו זה לחזור עם דג או שניים הבייתה, ואם הגדרנו את עצמנו ככהילה המשתפת מידע, מדוע לעשות סלקציה דווקא בנושא זה?
וכמו שאומרים - אלה ששיתפו עד היום ימשיכו כך, ואלה שלא שיתפו לא בטוח שיבצעו שינוי בעמדתם
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הודעה ראשונה שלך וכבר אתה חותר לנושא רגיש ומסוכן  עדיף לדעתי שתציג את עצמך, תתן כמה דוחות, תיזום אחרי זה תרומה של נ.צ. משלך בתור מחווה חיובית ותהווה דוגמה לחיכוי...
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הפחד הוא מפקק תנועה בתקלות וחיסול כל הדגים בהם.
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 12, 2013, 06:46:27 AM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
|
הודעה ראשונה שלך וכבר אתה חותר לנושא רגיש ומסוכן  עדיף לדעתי שתציג את עצמך, תתן כמה דוחות, תיזום אחרי זה תרומה של נ.צ. משלך בתור מחווה חיובית ותהווה דוגמה לחיכוי... מה שהוא אמר (איזה קטעים)
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא לפרסם בשום צורה שהיא, נקודה סוף פסוק.
התקלות השונות התגלו על ידי אנשים שבזבזו מזמנם ומכספם, יציאות שלמות של סריקות בלי דגים, רק כדי שיהיה להם בנק בג'י פי אס והם לא יהיו תלויים באף אחד. בנקים כאלה נסחרים בין דייגים (אם לא ידעתם, זו האמת), לכן אין סיבה שמישהו יקבל משהו בחינם בלי לעבוד בשבילו. אני גם לא הכי בעד הסחר הזה, אבל זו המציאות.
מי שצריך לקבל מידע על תקלות יקבל אותו, מי שלא צריך לא יקבל. זה קצת אכזרי אבל זו דעתי.
לשאלתך בנוגע לפחד שמניע אנשים מלפרסם, הרי שמדובר באין ספור סיבות, ביניהן התקהלות כלי שייט בנקודה, ריקון הנקודה על ידי דייגי רשתות ועוד כהנה וכהנה.
חוץ מזה, יש תקלות מוכרות שכל אחד יכול למצוא בשייט סטנדרטי בסביבת נמל הבית שלו.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לא נראה לי נכון לפרסם פה נ.צ של אתרי דייג מכמה סיבות 1.זכותם של אנשים לשמור על הנקודות החמות שלהם 2.אני בטוח שבפורום מסתובבים אנשים חלק מהם חברים ורובם אורחים אשר מתעסקים בדייג רשתות וכל מטרתם פה היא לנסות ולידלות מידע על מקומות דייג אטרקטוים פרסום נ.צ יוביל אותם הישר למקום ויגרום לחיסולו 3.כמו שאמרו לפני קצת מידע על מי את ,מה סגנון הדייג שלך ,ומאיפה אתה לא יזיק
|
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תן תקלה של אינטיאסים תקבל נקודה של בורים :-)
|
|
|
|
|
|
.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2013, 22:59:43 PM על ידי אספנות
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אילן אתה צריך תקלה של בורים??? אתה מגדל אותם בעבודה
|
|
|
|
amibdr
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
המידע היחיד שאני יכול לתת שבקרוב יעלה אתר הוויקיליקס של הנ.צ . כל מה שרציתי זה לדעת אם יש קהל שרוצה בכך
|
|
|
|
|
.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2013, 22:58:37 PM על ידי אספנות
|
|
|